Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']

AVE MĄDROŚCI

MENRZUSIA!

nie przesadzajmy jeszcze popadnie w samozachwyt:evil_lol: trzeba mezczyzn trzymać krótko....nie wiesz o tym:roll:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale ja uwielbiam Menrzusia rozpieszczać!

AVE

i już mnie nie ma!taaaaa wszystkie go tak rozpieszczają ....potem bedzie rozpuszczony jak dziadowski bicz:evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']taaaaa wszystkie go tak rozpieszczają ....potem bedzie rozpuszczony jak dziadowski bicz:evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:

:hmmmm: jest na prawach rodzynka przecież :evil_lol:, więc trochę trzeba go dopieszczać :roll:, żeby potem.......... :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: jest na prawach rodzynka przecież :evil_lol:, więc trochę trzeba go dopieszczać :roll:, żeby potem.......... :diabloti:Co potem?:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahahahahaha ciekawe co na to Menrzuś:evil_lol:

:roll: noooooo może nie być zachwycony :roll:, ale ja lubię ryzyko.....:evil_lol:
(czasem:roll:)

Posted

[quote name='Iv_']:roll: noooooo może nie być zachwycony :roll:, ale ja lubię ryzyko.....:evil_lol:
(czasem:roll:)
ja to już widzę.......jak on tu wpadnie ....to tu bedzie Sajgon:roll:

żartowałam:eviltong: chyba:roll:

Posted

[quote name='Iv_']:cool1: a ja się nie boję Go :eviltong: :evil_lol:
(chyba) :roll:
I słusznie.......przeca to sama chodzaca łagodność......taki misiaczek.....łowieczka taka koffana:loveu:

Posted

[quote name='apple']I słusznie.......przeca to sama chodzaca łagodność......taki misiaczek.....łowieczka taka koffana:loveu:

Jest taki współczujący, dobry, miły, wyrozumiały, tolerancyjny, empatyczny, ciepły, pełen poczucie humoru i cierpliwości dla takiej jednej :razz: itd, itp :loveu:
ale mu nasłodziłam, chyba się nie będzie złościł za to.....powyższe co nabazgrałam:roll:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a w ogóle, przecież to wszystko co napisałam-to prawda :p

Posted

[quote name='Iv_']Jest taki współczujący, dobry, miły, wyrozumiały, tolerancyjny, empatyczny, ciepły, pełen poczucie humoru i cierpliwości dla takiej jednej :razz: itd, itp :loveu:
ale mu nasłodziłam, chyba się nie będzie złościł za to.....powyższe co nabazgrałam:roll:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a w ogóle, przecież to wszystko co napisałam-to prawda :pno no no! No chyba się nie obrazi..........bo przeca to same komplementa:lol:

Dla jakiej jednej?:cool1:

Posted

[quote name='apple']no no no! No chyba się nie obrazi..........bo przeca to same komplementa:lol:

Dla jakiej jednej?:cool1:

On już będzie wiedział dla jakiej :p :eviltong: :evil_lol:

Nikt Ci nie mówił Apfelkowa, że za dużo czasem drążysz?.......:diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']

Nikt Ci nie mówił Apfelkowa, że za dużo czasem drążysz?.......:diabloti: :eviltong:Nie:roll:

Bo bo bo ja taka ciekawska z natury jestem:roll:

Posted

[quote name='apple']Nie:roll:

Bo bo bo ja taka ciekawska z natury jestem:roll:

To ja jestem pierwsza :-o ojjjjjjjjj :roll: pierwszy ma zawsze przerąbane .....:roll:
teraz będziesz mnie nie lubiać :shake: :placz: :placz: :roll:

Posted

[quote name='Iv_']To ja jestem pierwsza :-o ojjjjjjjjj :roll: pierwszy ma zawsze przerąbane .....:roll:
teraz będziesz mnie nie lubiać :shake: :placz: :placz: :roll:
Lubiam;)....lubiam;).....a bede lubiała bardziej jak mi powiesz o kim mówilas:diabloti:

Bossszzz moja ciekawość zawsze zwycięza i zaraz dostane mojego słynnego...........ehhhhh:shake:

Posted

[quote name='apple']Lubiam;)....lubiam;).....a bede lubiała bardziej jak mi powiesz o kim mówilas:diabloti:

Bossszzz moja ciekawość zawsze zwycięza i zaraz dostane mojego słynnego...........ehhhhh:shake:

no wieeeeeszzzzzz :roll: ja nie jestem taka pazerna na lubianie od razu wielkie ;), zadowolę się tym co dostałam już :multi: i ciiiiiiiiiiiiiii :p

Trudno będziesz miała tego echhhhhh :roll:

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']no wieeeeeszzzzzz :roll: ja nie jestem taka pazerna na lubianie od razu wielkie ;), zadowolę się tym co dostałam już :multi: i ciiiiiiiiiiiiiii :p

Trudno będziesz miała tego echhhhhh :roll:

:diabloti:Sadystka:obrazic: ty nie wiesz czym to się moze dla mnie skończyć....taka niewiedza:placz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Sadystka:obrazic: ty nie wiesz czym to się moze dla mnie skończyć....taka niewiedza:placz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: Podejrzewam, że.......wielką niewiadomą :diabloti:

Czasem lepiej coś nie wiedzieć Jabłuszkowa :p (chyba:roll:)

Posted

[quote name='apple']Sadystka:obrazic: :placz:

a "sadystka" uznam za komplement :eviltong: cobym nie musiała się nafochać :p, bo mi się jakoś nie fce nafochiwać dziś :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']a "sadystka" uznam za komplement :eviltong: cobym nie musiała się nafochać :p, bo mi się jakoś nie fce nafochiwać dziś :diabloti:buhahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaa:roflt:

Posted

[quote name='apple']buhahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaa:roflt:

:oops: no co, jestem bardzo otwarta na różne kombinacje, konfiguracje i nazewnictwo tych nooooo eeeeee yyyyyy.... komplementów :eviltong:
Ktoś mi zawsze tu mówi, że odkręcam kota ogonem :diabloti:, ale to nieprawda, bo ten kot jest nie mój :roll: tylko Jego :evil_lol: