apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']AVE MĄDROŚCI MENRZUSIA! nie przesadzajmy jeszcze popadnie w samozachwyt:evil_lol: trzeba mezczyzn trzymać krótko....nie wiesz o tym:roll: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [SIZE=6] :diabloti:AVE MĄDRALIŃSKI :diabloti: :p Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple'] nie przesadzajmy jeszcze popadnie w samozachwyt:evil_lol: trzeba mezczyzn trzymać krótko....nie wiesz o tym:roll: Ale ja uwielbiam Menrzusia rozpieszczać! AVE i już mnie nie ma! Quote
Agniest Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 doberek :multi: (w sobotę trzymam kciuki ;)) - trochę mi żal Księciunia........ ale będzie dobrze. Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale ja uwielbiam Menrzusia rozpieszczać! AVE i już mnie nie ma!taaaaa wszystkie go tak rozpieszczają ....potem bedzie rozpuszczony jak dziadowski bicz:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']taaaaa wszystkie go tak rozpieszczają ....potem bedzie rozpuszczony jak dziadowski bicz:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :hmmmm: jest na prawach rodzynka przecież :evil_lol:, więc trochę trzeba go dopieszczać :roll:, żeby potem.......... :diabloti: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iv_']:hmmmm: jest na prawach rodzynka przecież :evil_lol:, więc trochę trzeba go dopieszczać :roll:, żeby potem.......... :diabloti:Co potem?:diabloti: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Co potem?:diabloti: noooo eeeeee yyyyyyy :roll: ustawić do pionu :evil_lol: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iv_']noooo eeeeee yyyyyyy :roll: ustawić do pionu :evil_lol:Buhahahahahahahahahaha ciekawe co na to Menrzuś:evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahaha ciekawe co na to Menrzuś:evil_lol: :roll: noooooo może nie być zachwycony :roll:, ale ja lubię ryzyko.....:evil_lol: (czasem:roll:) Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iv_']:roll: noooooo może nie być zachwycony :roll:, ale ja lubię ryzyko.....:evil_lol: (czasem:roll:) ja to już widzę.......jak on tu wpadnie ....to tu bedzie Sajgon:roll: żartowałam:eviltong: chyba:roll: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 :cool1: a ja się nie boję Go :eviltong: :evil_lol: (chyba) :roll: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iv_']:cool1: a ja się nie boję Go :eviltong: :evil_lol: (chyba) :roll: I słusznie.......przeca to sama chodzaca łagodność......taki misiaczek.....łowieczka taka koffana:loveu: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']I słusznie.......przeca to sama chodzaca łagodność......taki misiaczek.....łowieczka taka koffana:loveu: Jest taki współczujący, dobry, miły, wyrozumiały, tolerancyjny, empatyczny, ciepły, pełen poczucie humoru i cierpliwości dla takiej jednej :razz: itd, itp :loveu: ale mu nasłodziłam, chyba się nie będzie złościł za to.....powyższe co nabazgrałam:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a w ogóle, przecież to wszystko co napisałam-to prawda :p Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iv_']Jest taki współczujący, dobry, miły, wyrozumiały, tolerancyjny, empatyczny, ciepły, pełen poczucie humoru i cierpliwości dla takiej jednej :razz: itd, itp :loveu: ale mu nasłodziłam, chyba się nie będzie złościł za to.....powyższe co nabazgrałam:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a w ogóle, przecież to wszystko co napisałam-to prawda :pno no no! No chyba się nie obrazi..........bo przeca to same komplementa:lol: Dla jakiej jednej?:cool1: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']no no no! No chyba się nie obrazi..........bo przeca to same komplementa:lol: Dla jakiej jednej?:cool1: On już będzie wiedział dla jakiej :p :eviltong: :evil_lol: Nikt Ci nie mówił Apfelkowa, że za dużo czasem drążysz?.......:diabloti: :eviltong: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iv_'] Nikt Ci nie mówił Apfelkowa, że za dużo czasem drążysz?.......:diabloti: :eviltong:Nie:roll: Bo bo bo ja taka ciekawska z natury jestem:roll: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Nie:roll: Bo bo bo ja taka ciekawska z natury jestem:roll: To ja jestem pierwsza :-o ojjjjjjjjj :roll: pierwszy ma zawsze przerąbane .....:roll: teraz będziesz mnie nie lubiać :shake: :placz: :placz: :roll: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iv_']To ja jestem pierwsza :-o ojjjjjjjjj :roll: pierwszy ma zawsze przerąbane .....:roll: teraz będziesz mnie nie lubiać :shake: :placz: :placz: :roll: Lubiam;)....lubiam;).....a bede lubiała bardziej jak mi powiesz o kim mówilas:diabloti: Bossszzz moja ciekawość zawsze zwycięza i zaraz dostane mojego słynnego...........ehhhhh:shake: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Lubiam;)....lubiam;).....a bede lubiała bardziej jak mi powiesz o kim mówilas:diabloti: Bossszzz moja ciekawość zawsze zwycięza i zaraz dostane mojego słynnego...........ehhhhh:shake: no wieeeeeszzzzzz :roll: ja nie jestem taka pazerna na lubianie od razu wielkie ;), zadowolę się tym co dostałam już :multi: i ciiiiiiiiiiiiiii :p Trudno będziesz miała tego echhhhhh :roll: :diabloti: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iv_']no wieeeeeszzzzzz :roll: ja nie jestem taka pazerna na lubianie od razu wielkie ;), zadowolę się tym co dostałam już :multi: i ciiiiiiiiiiiiiii :p Trudno będziesz miała tego echhhhhh :roll: :diabloti:Sadystka:obrazic: ty nie wiesz czym to się moze dla mnie skończyć....taka niewiedza:placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Sadystka:obrazic: ty nie wiesz czym to się moze dla mnie skończyć....taka niewiedza:placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: Podejrzewam, że.......wielką niewiadomą :diabloti: Czasem lepiej coś nie wiedzieć Jabłuszkowa :p (chyba:roll:) Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Sadystka:obrazic: :placz: a "sadystka" uznam za komplement :eviltong: cobym nie musiała się nafochać :p, bo mi się jakoś nie fce nafochiwać dziś :diabloti: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iv_']a "sadystka" uznam za komplement :eviltong: cobym nie musiała się nafochać :p, bo mi się jakoś nie fce nafochiwać dziś :diabloti:buhahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaa:roflt: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']buhahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaa:roflt: :oops: no co, jestem bardzo otwarta na różne kombinacje, konfiguracje i nazewnictwo tych nooooo eeeeee yyyyyy.... komplementów :eviltong: Ktoś mi zawsze tu mówi, że odkręcam kota ogonem :diabloti:, ale to nieprawda, bo ten kot jest nie mój :roll: tylko Jego :evil_lol: Quote
Recommended Posts