Iv_ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Wrócił! A Ty nie czekasz... :eviltong: taaa wrócił z zaskoczenia :roll:, a ja musiałam do pracy już iść :roll: ale co ma wisieć nie utonie-ponoć :evil_lol: :diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iv_ napisał(a)::mad: ale wrócisz tu wrócisz....:mad: Poczekam........ :cool3: :diabloti: Iza i Avanti napisał(a):Wrócił! A Ty nie czekasz... :eviltong: apple napisał(a):Baaaardzo śmieszne:cool1: Pociągajaca jestem jak diabli:diabloti: Hmmmmmmmm ja jestem to dlaeczego u jasnego pieruna ciebie tu nie ma:mad: Udało mi się - cUś ostatnio za bardzo nade mną bejsbole latają :shake::p Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Któryś tam dzień - już sie pogubiłem :lol: U Alfy na kolanach jest wygodnie :p Jakie już wąsiska mu urosły Wisiała, to cyknąłem :evil_lol: Ta to potrafi sobie znaleźć miejsce do wygrzania się Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dalej na kolankach :lol: A Argonowi cały czas brakuje fotela balkonowego :roll: Quote
joaaa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ale śliczne zdjęcia! :loveu: Męrzusiu, przepraszam za off, ale zobacz jak Bunia pomyka na tyłeczku: http://pl.youtube.com/v/Wdq0uy7Fe14 Kurcze, chciałam wstawić linkę, ale wstawia się cały obiekt, przepraszam, nie wiem dlaczego. Próbowałam zmienić, ale nie udaje mi się. A teraz wielkie wyszło, nie wiem dlaczego. Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 joaaa napisał(a):Ale śliczne zdjęcia! :loveu: Męrzusiu, przepraszam za off, ale zobacz jak Bunia pomyka na tyłeczku: http://pl.youtube.com/v/Wdq0uy7Fe14 Kurcze, chciałam wstawić linkę, ale wstawia się cały obiekt, przepraszam, nie wiem dlaczego A jaki to off - wielkie dzięki, że go tu wkleiłaś :loveu: Pomyka babunia jak młódka :lol:.....co z wózkiem? Masz w linku opcję "watch", to i jest obrazek ;)....popatrz na zmiany jakie zrobiłem I nie przepraszaj, bo nie masz za co Quote
joaaa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Na razie czekamy, że może stanie na nogi, robimy ćwiczenia. Info na bieżąco na naszym wątku, linka w podpisie, zapraszamy! :p Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 joaaa napisał(a):Na razie czekamy, że może stanie na nogi, robimy ćwiczenia. Info na bieżąco na naszym wątku, linka w podpisie, zapraszamy! :p Trzymam kciuki......ależ ona chce żyć :multi: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Udało mi się - cUś ostatnio za bardzo nade mną bejsbole latają :shake::p Bo cUsik sobie ostatnio grabisz:p Myślał by kto że z niego taki Janiołek:evil_lol: http://img362.imageshack.us/img362/4290/obraz559dp2.jpg No tak na ciepłym betonie najlepiej....a że troche za wąsko to mały pikuś:evil_lol: http://img510.imageshack.us/img510/4233/obraz555kp3.jpg No biedny Argon zawsze najbardziej poszkodowany:roll: http://img510.imageshack.us/img510/1184/obraz561zh8.jpg WITAJ:loveu: Quote
Iv_ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Udało mi się - cUś ostatnio za bardzo nade mną bejsbole latają :shake::p Bo aż się prosisz o nie :eviltong: Dzień dobry ;):loveu: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Bo cUsik sobie ostatnio grabisz:p Myślał by kto że z niego taki Janiołek:evil_lol: http://img362.imageshack.us/img362/4290/obraz559dp2.jpg No tak na ciepłym betonie najlepiej....a że troche za wąsko to mały pikuś:evil_lol: http://img510.imageshack.us/img510/4233/obraz555kp3.jpg No biedny Argon zawsze najbardziej poszkodowany:roll: http://img510.imageshack.us/img510/1184/obraz561zh8.jpg WITAJ:loveu: Mła sobie grabi??? :crazyeye:.......:siara::siara::siara: To raczej któś bez pasty mnie napastowuje :p Dzieńdoberek :multi::loveu: Iv_ napisał(a):Bo aż się prosisz o nie :eviltong: Dzień dobry ;):loveu: To zwykłe pomówienie.....ppppfffffffffffffff :p Hejka :multi::loveu: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Mła sobie grabi??? :crazyeye:.......:siara::siara::siara: To raczej któś bez pasty mnie napastowuje :p Dzieńdoberek :multi::loveu: Że niby kogo masz na myśli:roll: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Że niby kogo masz na myśli:roll: Ooooooo nie......nie wydusisz tego ze mnie :eviltong::diabloti: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Ooooooo nie......nie wydusisz tego ze mnie :eviltong::diabloti:Nie no tak tylko pytam bo mam jakieś takie dziwne przeczucie że o mnie myślałeś......chciaż gdzieś w głębi mam nadzieję ze jednak nie:roll: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Nie no tak tylko pytam bo mam jakieś takie dziwne przeczucie że o mnie myślałeś......chciaż gdzieś w głębi mam nadzieję ze jednak nie:roll: Nie pierwszy raz ta kobieca intuicja Ciebie opuszcza :eviltong:......już o tym gdzieś Ci pisałem :razz: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie pierwszy raz ta kobieca intuicja Ciebie opuszcza :eviltong:......już o tym gdzieś Ci pisałem :razz: Ufff to dobrze bo aż sie spociłam Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Ufff to dobrze bo aż sie spociłam to sie teraz wysusz, bo jak taka mokra do pracy pójdziesz - całkiem się rozchorujesz :shake: :razz: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):to sie teraz wysusz, bo jak taka mokra do pracy pójdziesz - całkiem się rozchorujesz :shake: :razz:Dopsszzz pse pana Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Dopsszzz pse pana Ale Ty masz dzisiaj humorek - chyba to przeziębienie jedna mija, co? :razz: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale Ty masz dzisiaj humorek - chyba to przeziębienie jedna mija, co? :razz:jeeee a sąd wiesz:razz:......dzisiaj czuję sie o niebo lepiej:multi: chciaż w pracy dalej zimnica.....żyję nadzieją ze dzisiaj się nad nami zlitują i zaczną grzać:roll: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):jeeee a sąd wiesz:razz:......dzisiaj czuję sie o niebo lepiej:multi: chciaż w pracy dalej zimnica.....żyję nadzieją ze dzisiaj się nad nami zlitują i zaczną grzać:roll: To tam u Ciebie na południu wyngla ni ma? U mnie już od 3 dni grzeją i na luzaka po domu można ganiać :p Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):To tam u Ciebie na południu wyngla ni ma? U mnie już od 3 dni grzeją i na luzaka po domu można ganiać :pNie no w domu już od przedwczorajszego wieczoraj grzeją ale w pracy ni hu hu:shake: Normalnie taką mamy do d.... administrację:angryy: No i muszę uciekać do Alusi:loveu:....czuję że jakaś smierdząca sparwa mnie czeka:evil_lol: No to smigam .....trzym się ciepło.....ppapapapapa:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Nie no w domu już od przedwczorajszego wieczoraj grzeją ale w pracy ni hu hu:shake: Normalnie taką mamy do d.... administrację:angryy: No i muszę uciekać do Alusi:loveu:....czuję że jakaś smierdząca sparwa mnie czeka:evil_lol: No to smigam .....trzym się ciepło.....ppapapapapa:loveu: Tylko nie upapraj się :diabloti: Ciepłego dzionka.....paaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Widziałam Gacka- Janiołka, Sylwę, której brak miejsca i naburmuszonego Argonka! Buziole Menrzusiu! Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Widziałam Gacka- Janiołka, Sylwę, której brak miejsca i naburmuszonego Argonka! Buziole Menrzusiu! Jednak się dopatrzyłaś :diabloti: Cmokasy :loveu:......lecę na spacerki :hand: Quote
Recommended Posts