apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a):ja tez tu jestem ja tez :loveu::multi::multi::multi:Widzę:cool1::evil_lol: a to się Menrzuś ucieszy jego ulubiona rószoffa dama wpadła:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):Widzę:cool1::evil_lol: a to się Menrzuś ucieszy jego ulubiona rószoffa dama wpadła:evil_lol: :loveu:ciesze sie ze mnie zauwazyłas :loveu::loveu::loveu: :errrr::errrr::errrr: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a)::loveu:ciesze sie ze mnie zauwazyłas :loveu::loveu::loveu: :errrr::errrr::errrr:No jak mogłam cię nie zauważyć jakoś tak się rószoffo zrobiło jak weszłaś:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):No jak mogłam cię nie zauważyć jakoś tak się rószoffo zrobiło jak weszłaś:evil_lol: różowy różowy pingwin jestem różowy różowy pingwin:multi::multi::multi: yyyy nie to chyba był lodowy pingwin :roll::evil_lol: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a):różowy różowy pingwin jestem różowy różowy pingwin:multi::multi::multi: yyyy nie to chyba był lodowy pingwin :roll::evil_lol:Buhahahahahahahahahahahahah Efffffffa aleś mnie rozbroiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale rószoffy brzmi znacznie lepiej:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahahahahahahah Efffffffa aleś mnie rozbroiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale rószoffy brzmi znacznie lepiej:diabloti: sie wieee8)8)8):cool: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a):sie wieee8)8)8):cool:Dobra już nie rób takiej miny bo ci tak na zawsze zostanie:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):Dobra już nie rób takiej miny bo ci tak na zawsze zostanie:evil_lol: mozesz mnie nie straszyc??:roll::roll: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a):mozesz mnie nie straszyc??:roll::roll:Alez ja nie straszę.....ja tylko cię lojalnie uprzedzam......żeby nie było że nie mówiłam:roll: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):Alez ja nie straszę.....ja tylko cię lojalnie uprzedzam......żeby nie było że nie mówiłam:roll: a co ty lojalna jola jestes??:roll::roll: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Melduję, że trzy szambiarskie pompy chyba sie wreszcie zatkały :mdleje: Bezapelacyjnym miSzczem okazał sie oczywiście Gacek. Na szczęście pokój oszczędził, ale w sypialni i przedpokoju to smród wszedł aż w tynk. A ten mały smrodek niczym sie nie przejmuje i szaleje dalej :lol: Zapowiada się, że dzisiejszej nocy się chyba wreszcie wyśpimy :p Quote
Bila Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Widocznie ma mniej czuły węch:evil_lol: Quote
Bila Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 I nie przejmuje się drobiazgami:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:nieee wcale sie nie smieje :siara: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bila napisał(a):Widocznie ma mniej czuły węch:evil_lol: Albo własne kupy mniej śmierdzą :evil_lol: evaxon napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:nieee wcale sie nie smieje :siara: I bardzo dobrze - bo tu nie ma nic do śmiechu :shake: :eviltong: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a): I bardzo dobrze - bo tu nie ma nic do śmiechu :shake: :eviltong: :ekmm::ekmm::ekmm::biggrina: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a)::ekmm::ekmm::ekmm::biggrina: I o to chodzi ;) Jak tam z humorkiem dzisiaj?:razz: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):I o to chodzi ;) Jak tam z humorkiem dzisiaj?:razz: ujdzie....:roll: chwilowo jeszcze nie bardzo ale po wczorajszym wieczorku wiem ze trza cos zmienic ... i juz mam plan :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a):ujdzie....:roll: chwilowo jeszcze nie bardzo ale po wczorajszym wieczorku wiem ze trza cos zmienic ... i juz mam plan :evil_lol: Oooooooo.....jak się ma plan, to już połowa sukcesu :multi: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Oooooooo.....jak się ma plan, to już połowa sukcesu :multi: :multi: tylko ze z wykonaniem kiepsko:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a)::multi: tylko ze z wykonaniem kiepsko:evil_lol: to szable w dłoń i robić z łokci użytek :diabloti:.....aby do przodu :p Quote
Iza i Avanti Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Cześć Menrzusiu Kochany! Śpieszę Ci donieść, że jestem w domu do końca tego tygodnia. Mam l-4 na Zuzkę, bo ma zapalenie krtani. A więc siłą rzeczy, będę rzadziej tu zaglądała. Widziałam, że coś mi wysłałeś... Muszę zobaczyć co to... Jutro... Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Menrzusiu Kochany! Śpieszę Ci donieść, że jestem w domu do końca tego tygodnia. Mam l-4 na Zuzkę, bo ma zapalenie krtani. A więc siłą rzeczy, będę rzadziej tu zaglądała. Widziałam, że coś mi wysłałeś... Muszę zobaczyć co to... Jutro... Biedna ta Zuzia :shake:.....ciągle cUś Szybkiego kurowania :thumbs: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):to szable w dłoń i robić z łokci użytek :diabloti:.....aby do przodu :p hyhyhy to moze zaczne realizowac plan za jakies 2 dni?:siara: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a):hyhyhy to moze zaczne realizowac plan za jakies 2 dni?:siara: a czemu aż taki poślizg? - im szybciej, tym lepiej. Szkoda czasu ;) Quote
Recommended Posts