Bila Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Przy turlaniu zauważyłam też próby kosmetyczne: Sylwa Gackowi pedikiur, Gacek Sylwie masażyk-oklepywanko paszczycha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A co z tym hamakiem - podejrzewam, że nieumiejętnie powiesiliście:evil_lol:, niczego Wam zlecić nie można:shake:, a potem pieski musiały poprawiać:evil_lol::evil_lol:. Gacuś agilitowiec - skok przez Sylwę rewelacja:lol: Quote
Menrzuś Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Bila napisał(a):Przy turlaniu zauważyłam też próby kosmetyczne: Sylwa Gackowi pedikiur, Gacek Sylwie masażyk-oklepywanko paszczycha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A co z tym hamakiem - podejrzewam, że nieumiejętnie powiesiliście:evil_lol:, niczego Wam zlecić nie można:shake:, a potem pieski musiały poprawiać:evil_lol::evil_lol:. Gacuś agilitowiec - skok przez Sylwę rewelacja:lol: Ja tam salonu kosmetycznego nie zauważyłem :evil_lol: Hamak juz wisiał, a to drewienko wyraźnie Argona intrygowało. No a Gacek koniecznie chciał się na tym hamaku położyć. Skok przez Sylwę w porządku - ale czemu ciągle Argonowi kuleczki podgryzuje? :shake: Quote
halbina Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 co tu wchodzę, to o kuleczkach... :oops: Quote
Menrzuś Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 halbina napisał(a):co tu wchodzę, to o kuleczkach... :oops: A Ty nic nie widzisz, tylko te kuleczki :eviltong::evil_lol:.....fotki i filmiki komentuj :razz: Quote
Agniest Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 hej hej :multi: Menrzuś piękne foteczki :loveu: Gackowaty wyrósł i zmężniał ;) ale filmików nie mogę w pracy oglądać....:placz: Quote
Menrzuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Agniest napisał(a):hej hej :multi: Menrzuś piękne foteczki :loveu: Gackowaty wyrósł i zmężniał ;) ale filmików nie mogę w pracy oglądać....:placz: A wyrósł, wyrósł - ma chłopak apetyt. Muszę go zważyć, ale dawno już przekroczył 7kg - a ponoć norma dorosłego jest max 14kg. Dał się przekonać i od tygodnia już dzielnie maszeruje po schodach :lol: Dzieńdoberek Agniestko :multi::multi: Quote
Agniest Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 o rany, aż 7 kg ? :evil_lol: jest taki słodki.... :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cześć Menrzusiu! A czy mogłabym prosić o skrót z waszej bytności na Kaszubach? Płoooooooooooooszę! Quote
Menrzuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Menrzusiu! A czy mogłabym prosić o skrót z waszej bytności na Kaszubach? Płoooooooooooooszę! Kiedyś raz zrobiłem skrót i spytaj się Agniestki czym to się skończyło :diabloti: Śmigam na spacerki, a potem wejdę do Ciebie, bo widzę, że same cudności tam są :multi: Quote
Iza i Avanti Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Kiedyś raz zrobiłem skrót i spytaj się Agniestki czym to się skończyło :diabloti: Śmigam na spacerki, a potem wejdę do Ciebie, bo widzę, że same cudności tam są :multi: Czyli nie zrobisz? Pf! To ić se na te spacerki... Pf! Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Dalej cUś z urlopu I nastał poranek 3go września - czwarte urodzinki Argona (nie wspominając już o któryś tam imieninkach Izuni :multi:) o to Argon rówieśnik Ozzulca najlepsiejszego :loveu::loveu::loveu: Trochę filmików (tortu nie było :shake:) http://www.youtube.com/v/Z3intDBu_jU Turlanie się 1 http://www.youtube.com/v/SM_Ot-HQb_s Turlanie się 2 http://www.youtube.com/v/GSJ47-0Zr9U Hamak 1 http://www.youtube.com/v/WK3ao6-6-Mo Hamak 2 http://www.youtube.com/v/gGnQbLaZWZI Hamak 3 (jak słychać, nawet dostał małą burę) http://www.youtube.com/v/KZ6v8K8nMoA Kangurek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z hamakiem the best Quote
apple Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Menrzuś'] Nareszcie się zjawiłaś :multi:....a zakwasów nie dostałaś? :razz: No coś ty....zadnych zakwasów:diabloti:.....................filmiki widziałam...........BOMBOWE:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Agniest']o rany, aż 7 kg ? :evil_lol: jest taki słodki.... :loveu: Następna co sie nie poznała na małym czorcie :evil_lol: [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z hamakiem the best Będzie jeszcze chyba lepszy :razz: [quote name='apple']No coś ty....zadnych zakwasów:diabloti:.....................filmiki widziałam...........BOMBOWE:loveu: No to twardziel z Ciebie musi być :evil_lol: żadnych bomb nie widziałem......no, może jedną rakietkę :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Od rana nad jeziorko - niech solenizant się potapla:p Gacek zauważył małą rybkę, ale mu śmignęła :evil_lol: Bez komentarza :diabloti: Wąchanko Quote
Menrzuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Tu Sylwa wyszła elegancko:p.....wygląda jak nie ona :evil_lol: Po kąpanku obowiązkowe leżakowanie południowe, a mła do obierania grzybów :p Quote
apple Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Menrzuś'] No to twardziel z Ciebie musi być :evil_lol: żadnych bomb nie widziałem......no, może jedną rakietkę :diabloti:No przecież że jam ci twardzielka :B-fly: No niech bedzie że rakietka tylko niech nam nie smignie w kosmos:evil_lol: Nie rozumim dlaczego bez komentarza......tak naturalnie wyszła a nie jakies tam pozowania:evil_lol: http://img73.imageshack.us/img73/9818/obraz492hc6.jpg A tak poza tym to Witaj:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No własnie dlatego bez komentarza, bo co tu komentować - sama naturalność. Wygląda nadzwyczaj normalnie :evil_lol: Dzieńdoberek Jabłuszkowej :multi::loveu: Quote
apple Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Menrzuś']No własnie dlatego bez komentarza, bo co tu komentować - sama naturalność. Wygląda nadzwyczaj normalnie :evil_lol: Dzieńdoberek Jabłuszkowej :multi::loveu: Doberek:multi:.....a jak tam towarzystwo wtali już czy jeszcze chrapią.....bo Kronos przez tą pogodę to nawet nie wyściubia nosa spod koca:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 apple napisał(a):Doberek:multi:.....a jak tam towarzystwo wtali już czy jeszcze chrapią.....bo Kronos przez tą pogodę to nawet nie wyściubia nosa spod koca:evil_lol: Już dawno na dworku byliśmy. Gacek wesoło podskakując na schodach śmigał do drzwi, ale gwałtownie wyhamował zabaczywszy że pada deszcz i zawrócił - doszedł do wniosku, że woli się zsikać w przedpokoju niż moczyc pytki w trawie :evil_lol: Quote
apple Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Już dawno na dworku byliśmy. Gacek wesoło podskakując na schodach śmigał do drzwi, ale gwałtownie wyhamował zabaczywszy że pada deszcz i zawrócił - doszedł do wniosku, że woli się zsikać w przedpokoju niż moczyc pytki w trawie :evil_lol:Buhahahahahahahahah spryciarz:evil_lol: No ale chyba go nauczyłeś porządku:cool1: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahahah spryciarz:evil_lol: No ale chyba go nauczyłeś porządku:cool1: Przewaga kilogramów było po mojej stonie :evil_lol: i chcąc, nie chcąc podreptał za mną. Ale i tak sobie siknął po powrocie :diabloti: Quote
apple Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Przewaga kilogramów było po mojej stonie :evil_lol: i chcąc, nie chcąc podreptał za mną. Ale i tak sobie siknął po powrocie :diabloti: To taka informacja zwrotna dla ciebie:evil_lol: Dobra musze uciekać....wpadnę z pracy...papa:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 apple napisał(a):To taka informacja zwrotna dla ciebie:evil_lol: Dobra musze uciekać....wpadnę z pracy...papa:loveu: Uparciuch jest z niego :shake: To nie jesteś na zwolnieniu? :crazyeye: Idziesz innych zarażać? :crazyeye: Paaaaaaa :multi: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A po leżakowaniu, przez las, znowu nad jeziorko. Argon jakby mógł, to by z wody nie wychodził :lol: Quote
Recommended Posts