Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
:razz::razz:nooo teraz już widzę :p

A widzisz :evil_lol:....nic mu nie brakuje. Rosnie chłopak jak na drożdżach, a od biegów za wielkopsami mięśnie ma jak ze stali :evil_lol: Tylko, że jeszcze robi po kątach :shake: eeeeeech...

Posted

apple napisał(a):
Cześć Szpiegu z Krainy Deszczowców:razz::diabloti:

Ja tam nie chętnie spuszczam na to zasłonę na to co było....ale skoro nalegasz to cóż mam zrobić:roll:

Odwiedziłam Gackowo:multi: Cudnie było:loveu:
http://img530.imageshack.us/img530/6056/obraz618tq7.jpg

Wiesz dlaczego taki chętny do zasłaniania? ;), bo mu się komentować nie chciało :eviltong:
To jest leniwiec nad leniwcami :roll: i leniwcem poganiany :eviltong:

Posted

:roll: chyba na moją wypowiedź to już zasłony nie opuści :evil_lol:, tylko coś mi walnie :p, jakąś mówkę, albo coś w tym guście :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
Wiesz dlaczego taki chętny do zasłaniania? ;), bo mu się komentować nie chciało :eviltong:
To jest leniwiec nad leniwcami :roll: i leniwcem poganiany :eviltong:
No przeca ja to doskonale wiem...............a poza tym obawiam sie ze mu argumentów brakło i się zaFstydził:eviltong:

Posted

apple napisał(a):
No przeca ja to doskonale wiem...............a poza tym obawiam sie ze mu argumentów brakło i się zaFstydził:eviltong:

Bo on jest mocny na argumenty jak z jedną kobieta dyskutuje, ale jak więcej to...... :evil_lol: :evil_lol: :p

Posted

Właśnie, po dłuższej przerwie weszłyśmy na wątek Gacka. Obejrzałyśmy z Natalką całą masę aktualnych zdjęć i filmików. Nie mogłyśmy uwierzyć, że to jest malutki Gacek (dla nas Bazylek):crazyeye:. Toż to przecież już prawdziwy facet. Jest przepiękny.

Przy filmikach strasznie się zaśmiewałyśmy, jak udaje mu się wykiwać Argona i Sylwę. Widać, że całkowicie je zdominował. A one są tak uroczo uległe:lol:

Ma cudowny dom.

Może wkleiłbyś parę zdjęć do wątku szczeniaków.

Całusy dla Gacka od Natalki.

Pozdrawiam Joanna

Posted

joannaw napisał(a):
Właśnie, po dłuższej przerwie weszłyśmy na wątek Gacka. Obejrzałyśmy z Natalką całą masę aktualnych zdjęć i filmików. Nie mogłyśmy uwierzyć, że to jest malutki Gacek (dla nas Bazylek):crazyeye:. Toż to przecież już prawdziwy facet. Jest przepiękny.

Przy filmikach strasznie się zaśmiewałyśmy, jak udaje mu się wykiwać Argona i Sylwę. Widać, że całkowicie je zdominował. A one są tak uroczo uległe:lol:

Ma cudowny dom.

Może wkleiłbyś parę zdjęć do wątku szczeniaków.

Całusy dla Gacka od Natalki.

Pozdrawiam Joanna

A rośnie, rośnie.....tylko co z niego wyrośnie? :razz: W zastraszającym tempie wszystkiego (tego złego też oczywiście) uczy się od dużych :evil_lol: Od trzech dni jest scerbolem - zgubił jednego kiełka.

Oczywiście, że wkleje, ale jak któraś fotka Ci sie podoba, to bez żadnej krempacji możesz ją przekopiować ;)

Całować go nie będę, bo mi nosa odgryzie :evil_lol: ale został wymiziany :p