Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Cieszy mnie, że Wam się filmiki podobają :multi: Tak w ogóle to DZIEŃDOBEREK :loveu: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Cieszy mnie, że Wam się filmiki podobają :multi: Tak w ogóle to DZIEŃDOBEREK :loveu: Tak tez mi się wydawało ze sie z nami nie przywitałeś:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 apple napisał(a):Tak tez mi się wydawało ze sie z nami nie przywitałeś:evil_lol: No właśnie! Jak tak można! Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 apple napisał(a):Tak tez mi się wydawało ze sie z nami nie przywitałeś:evil_lol: No widziałem Twoją zawiedzioną minkę, więc się poprawiłem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No właśnie! Jak tak można! No już dobra :oops:.....bo się za kanapę schowam :oops: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 No i kochani niestety musze uciekać Alusia już jest śpiaca bo bardzo wcześnie dzisiaj wstała (jeszcze ciemno było:cool1:) muszę jeszcze zrobić operację aspiratorem i do spania..........wpadnę z pracy.....papa całusów 102:loveu: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):No już dobra :oops:.....bo się za kanapę schowam :oops:Zmieścisz się:-o Bosszz jaki ty musisz być zabiedzony:-o Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 apple napisał(a):Zmieścisz się:-o Bosszz jaki ty musisz być zabiedzony:-o Eeee tam - tak źle to nie jest :evil_lol: Śmigaj - miłego dnia (bez soplów u nosa :diabloti:) Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):No już dobra :oops:.....bo się za kanapę schowam :oops: Już? Już się wcisnąłeś? apple napisał(a):No i kochani niestety musze uciekać Alusia już jest śpiaca bo bardzo wcześnie dzisiaj wstała (jeszcze ciemno było:cool1:) muszę jeszcze zrobić operację aspiratorem i do spania..........wpadnę z pracy.....papa całusów 102:loveu: Papa Cioteczko! apple napisał(a):Zmieścisz się:-o Bosszz jaki ty musisz być zabiedzony:-o hihihihihihihihihi Menrzuś napisał(a):Eeee tam - tak źle to nie jest :evil_lol: Śmigaj - miłego dnia (bez soplów u nosa :diabloti:) :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Już? Już się wcisnąłeś? Prawie cały.....tylko odwłok mi wystaje :roll: boszsz.....ale tu sierści :crazyeye: Quote
Iv_ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 To weź się za sprzątanie Cześć :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iv_ napisał(a):To weź się za sprzątanie Cześć :diabloti: Trzeba się będzie i wziąć za to sprzątanie - ale po spacerkach ;) A Ty co......krem na dzień sobie wcierasz? :razz::evil_lol: Witanko Quote
Iv_ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Trzeba się będzie i wziąć za to sprzątanie - ale po spacerkach ;) A Ty co......krem na dzień sobie wcierasz? :razz::evil_lol: Witanko Już szukasz wymówki :eviltong: bo nie chce Ci się sprzątać, wolałbyś przy kompie siedzieć, albo z psami ganiać :razz: Wiesz.......w moim wieku to trzeba wiadra kremu używać, żeby ludziom można się pokazać :roll: i nie uciekali w popłochu :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iv_ napisał(a):Już szukasz wymówki :eviltong: bo nie chce Ci się sprzątać, wolałbyś przy kompie siedzieć, albo z psami ganiać :razz: Wiesz.......w moim wieku to trzeba wiadra kremu używać, żeby ludziom można się pokazać :roll: i nie uciekali w popłochu :evil_lol: Spacerki to mus, a nie wymówka :eviltong:.....własnie sie powoli zbieram A od tego wiadra maziaji na twarzy to nie uciekają? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Spacerki to mus, a nie wymówka :eviltong:.....własnie sie powoli zbieram A od tego wiadra maziaji na twarzy to nie uciekają? :crazyeye: :mdleje: a ja myslałam, że spacer to przyjemność :roll:, a tu okazuje się "mus" :eviltong: No coś Ty :cool1: nie uciekają :eviltong:, patrzą jaka jestem piękna :oops: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: a ja myslałam, że spacer to przyjemność :roll:, a tu okazuje się "mus" :eviltong: No coś Ty :cool1: nie uciekają :eviltong:, patrzą jaka jestem piękna :oops: :diabloti: Mus dla psiaków :eviltong: A spod tej maziaji Ciebie widać? :razz::diabloti: Boszszsz......zaraz oberwę więc śmigam na spacerki .... paaaaaaa :loveu: Quote
Bila Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Cześć, a ja siedzę w pracy i nie sprzątam:multi::multi:, choć tez mam dużo sierści. Wczoraj usuwałam kłaki z wnętrza lodówki:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Bila napisał(a):Cześć, a ja siedzę w pracy i nie sprzątam:multi::multi:, choć tez mam dużo sierści. Wczoraj usuwałam kłaki z wnętrza lodówki:evil_lol: Szczęściara :lol: Znam ten ból - codziennie kilo kudłów się wyrzuca :shake: Witanko......i na razie bo muszę już śmigać Quote
Iv_ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a): Boszszsz......zaraz oberwę więc śmigam na spacerki .... paaaaaaa :loveu: :mad: ale wrócisz tu wrócisz....:mad: Poczekam........ :cool3: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iv_ napisał(a)::mad: ale wrócisz tu wrócisz....:mad: Poczekam........ :cool3: :diabloti: Wrócił! A Ty nie czekasz... :eviltong: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeee tam - tak źle to nie jest :evil_lol: Śmigaj - miłego dnia (bez soplów u nosa :diabloti:)Baaaardzo śmieszne:cool1: Pociągajaca jestem jak diabli:diabloti: Hmmmmmmmm ja jestem to dlaeczego u jasnego pieruna ciebie tu nie ma:mad: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 apple napisał(a):Baaaardzo śmieszne:cool1: Pociągajaca jestem jak diabli:diabloti: Hmmmmmmmm ja jestem to dlaeczego u jasnego pieruna ciebie tu nie ma:mad: Ciotka! Ty też chora? Bo ja okrutniście... :placz: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ciotka! Ty też chora? Bo ja okrutniście... :placz: Strasznie od dwóch dni nic tylko kaszle, smarkam i kicham....wszystko mnie boli.....i jeszcze mi piździ w robocie:placz: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 apple napisał(a):Strasznie od dwóch dni nic tylko kaszle, smarkam i kicham....wszystko mnie boli.....i jeszcze mi piździ w robocie:placz: To wit w klubie :shake: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):To wit w klubie :shake: No witaj - moze załozymy klub smarkatych co?:roll: Quote
Recommended Posts