Agniest Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a skąd ty takie informacje masz tajne? ktoś donosi, cycuś ????:evil_lol: ......dobra przyznaję byłam na chwilkę bo przyjemniej dzień zacząć z wami :loveu: (ale czasem tylko na "cichacza" przychodzę;)) Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Agniest napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a skąd ty takie informacje masz tajne? ktoś donosi, cycuś ????:evil_lol: ......dobra przyznaję byłam na chwilkę bo przyjemniej dzień zacząć z wami :loveu: (ale czasem tylko na "cichacza" przychodzę;)) Mi nikt nie donosi - ja wiem co się tu dzieje :p To co tak na "cichacza"? Pozbawiasz mnie przyjemności rozmowy przy porannej kaffce :shake: Raptem wstydzioch się z Ciebie zrobił :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Za to ja nie przychodzę cichaczem... TaaaaaaaaaaaDaaaaaaaaaaaM Jestem! Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Za to ja nie przychodzę cichaczem... TaaaaaaaaaaaDaaaaaaaaaaaM Jestem! Bossszzzzz jak agresywnie:roll: Ja też JUŻ jestem:diabloti: Grzeją mi w pracy:multi: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Bossszzzzz jak agresywnie:roll: Ja też JUŻ jestem:diabloti: Grzeją mi w pracy:multi: Łłłłłłłłłłłłłłłłłłe tam... Agresywnie? :crazyeye: A Ty może po cichu wlazłaś? :diabloti: A mnie grzeją od poniedziałku :eviltong: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Łłłłłłłłłłłłłłłłłłe tam... Agresywnie? :crazyeye: A Ty może po cichu wlazłaś? :diabloti: A mnie grzeją od poniedziałku :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: i co się chwalisz zawsze mogą przestać grzać:diabloti: I se weszłam jak na gwiazde przystało:B-fly: z hukiem:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś będzie krzyczał, że żeśmy mu galerię rozlazły.... Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: i co się chwalisz zawsze mogą przestać grzać:diabloti: I se weszłam jak na gwiazde przystało:B-fly: z hukiem:diabloti: No.... Mogą.... Jak się olej w kotłowni skończy :roll: Aż mi na Rzepakowej szyby w oknach zadzwoniły! Taki był huk! :mad: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Menrzuś będzie krzyczał, że żeśmy mu galerię rozlazły.... FCALE SIE NIE BOJE :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):FCALE SIE NIE BOJE :eviltong::eviltong::eviltong: tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll: FCALE:eviltong::eviltong::eviltong: A WYGLADAM JAKBYM SIĘ BAŁA:diabloti: Quote
Agniest Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 HI GIRLS :multi: a u mnie w domu grzeją od soboty ! (bo sama sobie w piecu palę....:evil_lol: ) Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Agniest napisał(a):HI GIRLS :multi: a u mnie w domu grzeją od soboty ! (bo sama sobie w piecu palę....:evil_lol: ) HI AGNIESTKA:loveu::multi: No masz jaka to niesprawiedliwość....nie chcesz do mnie przyjść napalić:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):FCALE A WYGLADAM JAKBYM SIĘ BAŁA:diabloti: Nie........ Ty? No soooooooo Tyyyyyyyyyyyyyy :eviltong: Agniest napisał(a):HI GIRLS :multi: a u mnie w domu grzeją od soboty ! (bo sama sobie w piecu palę....:evil_lol: ) Ale nam się tu BABSKI zlot zrobił! Quote
Agniest Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 nie wiem jaki u was model pieca.....:evil_lol: na węgiel, koks czy groszek.....a to wszystko ma znaczenie...:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Agniest napisał(a):nie wiem jaki u was model pieca.....:evil_lol: na węgiel, koks czy groszek.....a to wszystko ma znaczenie...:evil_lol: Ja mam w domu piec marki PEC :angryy: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie........ Ty? No soooooooo Tyyyyyyyyyyyyyy :eviltong: NO! Ja myśle...staram się stwarzac pozory:roll: Ale nam się tu BABSKI zlot zrobił!jeszcze nam miotełek brakuje:evil_lol: Quote
Agniest Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja mam w domu piec marki PEC :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mój teściu w PEC-u pracuje :evil_lol: (a ja mam w pracy koleżankę z twojego osiedla i ona mówi, że macie ciepełko ;)) Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Agniest napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mój teściu w PEC-u pracuje :evil_lol: (a ja mam w pracy koleżankę z twojego osiedla i ona mówi, że macie ciepełko ;)) taaaaaaaaa... Ja mam ciepło od wczoraj... Pion "przeciekał"... :evil_lol: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):taaaaaaaaa... Ja mam ciepło od wczoraj... Pion "przeciekał"... :evil_lol: Oj Iza ciebie to się zawsze trzymaja jakieś przeciekajace zaworki:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Oj Iza ciebie to się zawsze trzymaja jakieś przeciekajace zaworki:evil_lol: Bo ja taka "ciekliwa" jestem :roll::evil_lol: Quote
Agniest Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):jeszcze nam miotełek brakuje:evil_lol: takie mogą być ? Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bo ja taka "ciekliwa" jestem :roll::evil_lol:Buhahahahahahahahahahaha tajwański przeciek z ciebie:evil_lol: Przestali mi grzać w pracy:crazyeye::cool1::mad: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Agniest napisał(a):takie mogą być ? Mietła zawodowa! Dawaj, Agniestka! Lecimyyyyyyyyyyyyyy! apple napisał(a):Buhahahahahahahahahahaha tajwański przeciek z ciebie:evil_lol: Przestali mi grzać w pracy:crazyeye::cool1::mad: hihihihihi... Ups :oops: Biedajstwo! Buuuuuuuuuuuziolki! Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Agniest napisał(a):takie mogą być ? Agniestka no nie ja nic nie powiem pełna profeska:razz: Iza i Avanti napisał(a): hihihihihi... Ups :oops: Biedajstwo! Buuuuuuuuuuuziolki!Co to za hihy mnie tu już grabieja palce a nie grzeja dopiero od 20 min:placz: Quote
Recommended Posts