Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja cały czas jestem, tyle że krócej, bo mi spacery teraz dużo więcej czasu zajmują, bo trzeba ostrożnie, omijać psy i takie tam:mad: i ciągle mam stresa, i jeszcze chałturzę po nocach (teraz robię redakcję ksiązki, od której już dostaję świra, ale kontroluję co tu się dzieje, kontroluję :cool3::cool3:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: jak to nie zdążyłeś :mad:, a co miałeś do roboty, poza tym, żeby filmowac pieseczki na wczasach? :roll: no co? pytam :eviltong:

:diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Zdaję sobie sprawę, że jestem na forum opanowanym przez pć przeciwną - ale tu juz przesadziłaś :evil_lol:

Hm, wiedziałam, że to ci się nie spodoba:cool3::lol:

Posted

Bila napisał(a):
Ja cały czas jestem, tyle że krócej, bo mi spacery teraz dużo więcej czasu zajmują, bo trzeba ostrożnie, omijać psy i takie tam:mad: i ciągle mam stresa, i jeszcze chałturzę po nocach (teraz robię redakcję ksiązki, od której już dostaję świra, ale kontroluję co tu się dzieje, kontroluję :cool3::cool3:

No ja myslę, że kontrolujesz :p

My jak z trójcą wychodzimy na spacer, to wszystkie psy na bok się usuwają :evil_lol:

I nie przepracuj się, bo jeszcze jakiegoś pypcia na zwojach dostaniesz i przestaniesz kontrolować :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
:crazyeye: jak to nie zdążyłeś :mad:, a co miałeś do roboty, poza tym, żeby filmowac pieseczki na wczasach? :roll: no co? pytam :eviltong:

:diabloti:

Trzy razy dziennie grzyby obierałem :eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):

My jak z trójcą wychodzimy na spacer, to wszystkie psy na bok się usuwają :evil_lol:

I nie przepracuj się, bo jeszcze jakiegoś pypcia na zwojach dostaniesz i przestaniesz kontrolować :evil_lol:

No tak, jak silna grupa pod dowództwem Sylwy wychodzi, to nikt Wam nie podskoczy:evil_lol::evil_lol:

Pypcie na zwojach już mam:evil_lol: chyba, ale nawet z pypciami będę tu kontrolować:diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Przecież z tego powodu pod sufit skakac nie będę :eviltong:

feministki :eviltong:

Zaraz tam feministki:razz:. Ja to tam nie umiem, do Sylwy na przeszkolenie muszę przyjść:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
No tak, jak silna grupa pod dowództwem Sylwy wychodzi, to nikt Wam nie podskoczy:evil_lol::evil_lol:

Pypcie na zwojach już mam:evil_lol: chyba, ale nawet z pypciami będę tu kontrolować:diabloti:

Argon z przodu....Sylwa w rezerwie.....a Gacek tylko szczekając pokazuje obiekty do ataku :diabloti:
Zaraz coś na te pypcie zaradzimy :razz:
Iv_ napisał(a):
Chyba zbyt dokładnie :evil_lol:

Robaczków nie znoszę :eviltong:

No to juz jest dzisiaj więc wkleję ten filmik....troche przydługi, bo ponad 3,5 minuty, ale nie mogłem go przerwać. Widac na nim cała szelmostwość i spryt Gacka :p
http://www.youtube.com/v/vuM-jIxKNsE Spryciarz

Posted

:crazyeye: ale mały Wredzioch :evil_lol: pięknie sobie radził, a jak robił te wielkie psy w konia :evil_lol: i nawet ten zabójczy wzrok Sykwy, który ona stosuje na Argona i tam działa.......tutaj nie zadziałała, bo mały ją totalnie olewał i igrał z nią :p
Cwaniaczek oj cwaniaczek :cool3:

Posted

Iv_ napisał(a):
:crazyeye: ale mały Wredzioch :evil_lol: pięknie sobie radził, a jak robił te wielkie psy w konia :evil_lol: i nawet ten zabójczy wzrok Sykwy, który ona stosuje na Argona i tam działa.......tutaj nie zadziałała, bo mały ją totalnie olewał i igrał z nią :p
Cwaniaczek oj cwaniaczek :cool3:

Zero szacunku dla starszych :evil_lol:....az się boję co z niego wyrośnie - cwaniak z niego ogromny :p