Bila Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ja cały czas jestem, tyle że krócej, bo mi spacery teraz dużo więcej czasu zajmują, bo trzeba ostrożnie, omijać psy i takie tam:mad: i ciągle mam stresa, i jeszcze chałturzę po nocach (teraz robię redakcję ksiązki, od której już dostaję świra, ale kontroluję co tu się dzieje, kontroluję :cool3::cool3: Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :crazyeye: jak to nie zdążyłeś :mad:, a co miałeś do roboty, poza tym, żeby filmowac pieseczki na wczasach? :roll: no co? pytam :eviltong: :diabloti: Quote
Bila Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Zdaję sobie sprawę, że jestem na forum opanowanym przez pć przeciwną - ale tu juz przesadziłaś :evil_lol: Hm, wiedziałam, że to ci się nie spodoba:cool3::lol: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bila napisał(a):Ja cały czas jestem, tyle że krócej, bo mi spacery teraz dużo więcej czasu zajmują, bo trzeba ostrożnie, omijać psy i takie tam:mad: i ciągle mam stresa, i jeszcze chałturzę po nocach (teraz robię redakcję ksiązki, od której już dostaję świra, ale kontroluję co tu się dzieje, kontroluję :cool3::cool3: No ja myslę, że kontrolujesz :p My jak z trójcą wychodzimy na spacer, to wszystkie psy na bok się usuwają :evil_lol: I nie przepracuj się, bo jeszcze jakiegoś pypcia na zwojach dostaniesz i przestaniesz kontrolować :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bila napisał(a):Hm, wiedziałam, że to ci się nie spodoba:cool3::lol: Przecież z tego powodu pod sufit skakac nie będę :eviltong: feministki :eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: jak to nie zdążyłeś :mad:, a co miałeś do roboty, poza tym, żeby filmowac pieseczki na wczasach? :roll: no co? pytam :eviltong: :diabloti: Trzy razy dziennie grzyby obierałem :eviltong: Quote
Bila Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Menrzuś napisał(a): My jak z trójcą wychodzimy na spacer, to wszystkie psy na bok się usuwają :evil_lol: I nie przepracuj się, bo jeszcze jakiegoś pypcia na zwojach dostaniesz i przestaniesz kontrolować :evil_lol: No tak, jak silna grupa pod dowództwem Sylwy wychodzi, to nikt Wam nie podskoczy:evil_lol::evil_lol: Pypcie na zwojach już mam:evil_lol: chyba, ale nawet z pypciami będę tu kontrolować:diabloti: Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Trzy razy dziennie grzyby obierałem :eviltong: Chyba zbyt dokładnie :evil_lol: Quote
Bila Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież z tego powodu pod sufit skakac nie będę :eviltong: feministki :eviltong: Zaraz tam feministki:razz:. Ja to tam nie umiem, do Sylwy na przeszkolenie muszę przyjść:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bila napisał(a):No tak, jak silna grupa pod dowództwem Sylwy wychodzi, to nikt Wam nie podskoczy:evil_lol::evil_lol: Pypcie na zwojach już mam:evil_lol: chyba, ale nawet z pypciami będę tu kontrolować:diabloti: Argon z przodu....Sylwa w rezerwie.....a Gacek tylko szczekając pokazuje obiekty do ataku :diabloti: Zaraz coś na te pypcie zaradzimy :razz: Iv_ napisał(a):Chyba zbyt dokładnie :evil_lol: Robaczków nie znoszę :eviltong: No to juz jest dzisiaj więc wkleję ten filmik....troche przydługi, bo ponad 3,5 minuty, ale nie mogłem go przerwać. Widac na nim cała szelmostwość i spryt Gacka :p http://www.youtube.com/v/vuM-jIxKNsE Spryciarz Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bila napisał(a):Zaraz tam feministki:razz:. Ja to tam nie umiem, do Sylwy na przeszkolenie muszę przyjść:evil_lol: Taaaaaa....pewnie......Wy to macie w genach :diabloti: Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Menrzuś jeszcze na Dogo :hmmmm: już była pełnia :razz::razz::grins: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Menrzuś jeszcze na Dogo :hmmmm: już była pełnia :razz::razz::grins: O tej porze motomiotłę odpalam :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :crazyeye: ale mały Wredzioch :evil_lol: pięknie sobie radził, a jak robił te wielkie psy w konia :evil_lol: i nawet ten zabójczy wzrok Sykwy, który ona stosuje na Argona i tam działa.......tutaj nie zadziałała, bo mały ją totalnie olewał i igrał z nią :p Cwaniaczek oj cwaniaczek :cool3: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: ale mały Wredzioch :evil_lol: pięknie sobie radził, a jak robił te wielkie psy w konia :evil_lol: i nawet ten zabójczy wzrok Sykwy, który ona stosuje na Argona i tam działa.......tutaj nie zadziałała, bo mały ją totalnie olewał i igrał z nią :p Cwaniaczek oj cwaniaczek :cool3: Zero szacunku dla starszych :evil_lol:....az się boję co z niego wyrośnie - cwaniak z niego ogromny :p Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Świetnie chłopak sobie radzi, aż miło popatrzeć :multi: a co wyrośnie.......zobaczymy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bila napisał(a):Ciekawe kto go tego nauczył?:cool3: Nie mam pojęcia - napewno nie ja :p Psiaki ciągną mnie za nogawkę - czas lulu Dobrej nocki :hand: Quote
Bila Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No przecież nie śmiałabym nawet przypuszczać, że ty:razz:, nigdy. Dobranoc:bye: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Bila napisał(a):No przecież nie śmiałabym nawet przypuszczać, że ty:razz:, nigdy. Dobranoc:bye: Wyczuwam lekki sarkaźmik :razz: Quote
Alicja Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):O tej porze motomiotłę odpalam :evil_lol: :razz::razz:no tak ......to zmienia postać rzeczy :evil_lol: Witanko :p Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:no tak ......to zmienia postać rzeczy :evil_lol: Witanko :p Czeeeeść :multi: Eeeech.....bez kawki rano, nie ma życia :p Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Doberek Menrzusiu! Ja już po dwóch kaffkach! ciągnę filmik i będę zara oglądać :-) Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Witaj:loveu: No jak mozesz Sylwe od jendzóf .......ona po prostu jest prawdziwą Alfą:diabloti: Gacuś motylołap też fajowy:loveu: i te grzybki:p Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Filmik boski! Gacek-Cwaniak, Sylwa- Przyczajony Tygrys, Ukryty Smok, Argon- Co mi to tu tak lata! Quote
Recommended Posts