Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Tak oglądam te zdjęcia, filmiki i wiedzę, że psiaki miały cudowne wakacje :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 I jeszcze mała, urodzinowa sesyjka Argona :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Iv_ napisał(a):Tak oglądam te zdjęcia, filmiki i wiedzę, że psiaki miały cudowne wakacje :loveu: Tylko wg nich zdecydowanie za krótkie :shake: Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko wg nich zdecydowanie za krótkie :shake: Zgadzam się z nimi całkowicie :evil_lol:, jakiś miesiąc może byłby akurat ;) Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 haaaaaaa no to zrobiłeś Argonowi sesyjkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wygląda bossssskooooo :diabloti: :cool3: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Iv_ napisał(a):Zgadzam się z nimi całkowicie :evil_lol:, jakiś miesiąc może byłby akurat ;) Tylko musiałbym Argonowi fotel dokupić, bo brakowało mu go :diabloti: Iv_ napisał(a):haaaaaaa no to zrobiłeś Argonowi sesyjkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wygląda bossssskooooo :diabloti: :cool3: Sam się tak nadstawił :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko musiałbym Argonowi fotel dokupić, bo brakowało mu go :diabloti: W końcu to Twój Nunuś, to mogłeś mu ten fotel zakupić, żeby miał pełen komfort i luxus, tym bardziej, że miał urodziny :mad::eviltong: Sam się tak nadstawił :evil_lol: Pięknie pozował, naprawdę rewelka :loveu: :evil_lol: Quote
Agniest Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 bossssskie fafle Argonkowe :loveu: heeeee, uwielbiam jak tak właśnie leżą i fafle im tak odstają......:evil_lol: Quote
apple Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Uparciuch jest z niego :shake: No to masz za swoje:evil_lol: Rozumiem że toczy się walka : Who's the boss?:evil_lol: To nie jesteś na zwolnieniu? :crazyeye: Idziesz innych zarażać? :crazyeye: Paaaaaaa :multi:No niestety mój szef uważa że jestem niezastapiona i nie pozwala mi chorować w spokoju:placz: Quote
apple Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Aaaaaaaaaaaaaa i zapomniałam o najważniejszym:splat: nie potrafię opisać słowami tego co czuję kiedy patrzę na tą sesyjkę......nie potrafię niestety, a tak bym chciała...........:shake: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: http://img140.imageshack.us/img140/74/obraz513fz6.jpg Quote
Agniest Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Apelko, rzeczywiście jesteś chora,........ jeśli nie potrafisz słowami opisywać :evil_lol: wszyscy inni, ale ty????? :evil_lol: Quote
apple Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Agniest napisał(a):Apelko, rzeczywiście jesteś chora,........ jeśli nie potrafisz słowami opisywać :evil_lol: wszyscy inni, ale ty????? :evil_lol:Dobrze że to zauważyłas.....to pokazuje ogrom mojego przeziębienia:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Iv_ napisał(a):Pięknie pozował, naprawdę rewelka :loveu: :evil_lol: Agniest napisał(a):bossssskie fafle Argonkowe :loveu: heeeee, uwielbiam jak tak właśnie leżą i fafle im tak odstają......:evil_lol: Ja to mam takie widoki na codzień. Jak jest dobrze Argonowi, to śpi podwoziem do góry i tak jak widać wygląda :lol: apple napisał(a):No niestety mój szef uważa że jestem niezastapiona i nie pozwala mi chorować w spokoju:placz: To kichnij na niego :diabloti: apple napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaa i zapomniałam o najważniejszym:splat: nie potrafię opisać słowami tego co czuję kiedy patrzę na tą sesyjkę......nie potrafię niestety, a tak bym chciała...........:shake: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: http://img140.imageshack.us/img140/74/obraz513fz6.jpg Zatkało Ciebie? - to niemożliwe :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No to parę filmików z dnia 5tego :razz: http://www.youtube.com/v/kyV7sWcANGA Z wody (ktoś mówił, że boję sie wejść do jeziorka :eviltong:) http://www.youtube.com/v/41zlxTN82ck Żaba (potrzebne głośniki!!!!) http://www.youtube.com/v/xn8rycLOtcg Gacek i motylki (normalnie skojarzyło mi się z byczkiem Fernando :evil_lol:) http://www.youtube.com/v/ngfDwVEjKDc Grzybki (ten większy Sylwa swym cielskiem stratowała tarzając się we wrzosach :shake:) http://www.youtube.com/v/jtc_qnOZRDU Biedny Argon (Sylwa to jednak jędza :roll:) Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 do mnie pijesz :roll: no ten "z wody" to prawie Ci wyszedł, ale i tak dupalony filmowałeś :eviltong: Sylwucha fajnie w tej wodzie łapką grzebie :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 "żaba" mnie normalnie wycięła :crazyeye:, ale Gacuś był odważny o ja cieeeeeee :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 "Gacek i motylki" słodki ten maluch :loveu:, a jaki łowny :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 "Biedny Argon" hmmmmm jaka ona jędza? :angryy: to Argon jest dżentelmen i sam jej oddał patyczka-widziałam na własne oki to :cool3: Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 "Grzybki" ale piękne :loveu:, czy tylko one nie sztuczne były? :hmmmm: Jakie-Sylwa? jakie-cielskiem? jak możesz na nią kalumnie rzucać :mad:, grzybki sobie stały, a Sylwy w ogóle nigdzie nie było widać, to chyba tak za Argona się mścisz i na na nią pomówienia rzucasz :angryy: :eviltong: :shake: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Iv_ napisał(a):do mnie pijesz :roll: no ten "z wody" to prawie Ci wyszedł, ale i tak dupalony filmowałeś :eviltong: Sylwucha fajnie w tej wodzie łapką grzebie :evil_lol: Jak się kręciły to czasam doopalony było widać :eviltong: Arystrokratka - sprawdzała temperaturę wody :evil_lol: Iv_ napisał(a):"żaba" mnie normalnie wycięła :crazyeye:, ale Gacuś był odważny o ja cieeeeeee :evil_lol: :evil_lol: Kilka razy widziałem jak się bawił żabkami - pac łapką i patrzy co sie stanie....i znowu pac łapką. Ale nic im nie zrobił złego. Iv_ napisał(a):"Gacek i motylki" słodki ten maluch :loveu:, a jaki łowny :evil_lol: Romantyczny gość z niego :evil_lol: Iv_ napisał(a):"Biedny Argon" hmmmmm jaka ona jędza? :angryy: to Argon jest dżentelmen i sam jej oddał patyczka-widziałam na własne oki to :cool3: No a nie widziałaś jak się wpatrywała w niego....normalnie hipnotyzowała wzrokiem "to moje!!!!!"......i na koniec rzuciła się jakby miała zagryźć w razie sprzeciwu :shake:.......jedza jedna :p Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Iv_ napisał(a):"Grzybki" ale piękne :loveu:, czy tylko one nie sztuczne były? :hmmmm: Jakie-Sylwa? jakie-cielskiem? jak możesz na nią kalumnie rzucać :mad:, grzybki sobie stały, a Sylwy w ogóle nigdzie nie było widać, to chyba tak za Argona się mścisz i na na nią pomówienia rzucasz :angryy: :eviltong: :shake: :diabloti: Nie były sztuczne - potem to tam jeszcze jeden urósł. A Sylwa lubi się tarzać w pachnidłach :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Wprawdzie widziałam ją tyłem, ale widziałam też jak Argon "kurczy" się pod jej wzrokiem, więc musiał byc naprawdę hipnotyzujący :evil_lol: ma dziewczynka haryzmę :loveu:, wiadomo kto w stadzie rządzi :cool3: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Iv_ napisał(a):Wprawdzie widziałam ją tyłem, ale widziałam też jak Argon "kurczy" się pod jej wzrokiem, więc musiał byc naprawdę hipnotyzujący :evil_lol: ma dziewczynka haryzmę :loveu:, wiadomo kto w stadzie rządzi :cool3: Absolutyzm :shake: Quote
Bila Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :angryy::mad:Żeby mi Sylwę szkalować. Jaka jędza:mad::diabloti:. On ajest po prostu zwolenniczką zasady, że faceta trzeba trzymać krótko:evil_lol::cool3:. Filmy świetne, zwłaszcza ten z byczkiem Gackiem:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bila napisał(a)::angryy::mad:Żeby mi Sylwę szkalować. Jaka jędza:mad::diabloti:. On ajest po prostu zwolenniczką zasady, że faceta trzeba trzymać krótko:evil_lol::cool3:. Filmy świetne, zwłaszcza ten z byczkiem Gackiem:evil_lol: Zdaję sobie sprawę, że jestem na forum opanowanym przez pć przeciwną - ale tu juz przesadziłaś :evil_lol: Dzięki, chociaż dużo fajnych momentów z życia trójcy nie zdążyłem nagrać. Rano wkleję chyba najlepszy filmik z urlopu :razz: Gdzieś była jak Ciebie nie było? :cool1: Quote
Recommended Posts