Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Tylko wg nich zdecydowanie za krótkie :shake:

Zgadzam się z nimi całkowicie :evil_lol:, jakiś miesiąc może byłby akurat ;)

Posted

Iv_ napisał(a):
Zgadzam się z nimi całkowicie :evil_lol:, jakiś miesiąc może byłby akurat ;)

Tylko musiałbym Argonowi fotel dokupić, bo brakowało mu go :diabloti:
Iv_ napisał(a):
haaaaaaa no to zrobiłeś Argonowi sesyjkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wygląda bossssskooooo :diabloti: :cool3:

Sam się tak nadstawił :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Tylko musiałbym Argonowi fotel dokupić, bo brakowało mu go :diabloti:

W końcu to Twój Nunuś, to mogłeś mu ten fotel zakupić, żeby miał pełen komfort i luxus, tym bardziej, że miał urodziny :mad::eviltong:

Sam się tak nadstawił :evil_lol:

Pięknie pozował, naprawdę rewelka :loveu: :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Uparciuch jest z niego :shake:

No to masz za swoje:evil_lol: Rozumiem że toczy się walka : Who's the boss?:evil_lol:

To nie jesteś na zwolnieniu? :crazyeye: Idziesz innych zarażać? :crazyeye:

Paaaaaaa :multi:
No niestety mój szef uważa że jestem niezastapiona i nie pozwala mi chorować w spokoju:placz:

Posted

Agniest napisał(a):
Apelko, rzeczywiście jesteś chora,........ jeśli nie potrafisz słowami opisywać :evil_lol: wszyscy inni, ale ty????? :evil_lol:
Dobrze że to zauważyłas.....to pokazuje ogrom mojego przeziębienia:roll:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
Pięknie pozował, naprawdę rewelka :loveu: :evil_lol:

Agniest napisał(a):
bossssskie fafle Argonkowe :loveu:

heeeee, uwielbiam jak tak właśnie leżą i fafle im tak odstają......:evil_lol:

Ja to mam takie widoki na codzień. Jak jest dobrze Argonowi, to śpi podwoziem do góry i tak jak widać wygląda :lol:
apple napisał(a):
No niestety mój szef uważa że jestem niezastapiona i nie pozwala mi chorować w spokoju:placz:

To kichnij na niego :diabloti:
apple napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaa i zapomniałam o najważniejszym:splat:

nie potrafię opisać słowami tego co czuję kiedy patrzę na tą sesyjkę......nie potrafię niestety, a tak bym chciała...........:shake:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:
http://img140.imageshack.us/img140/74/obraz513fz6.jpg

Zatkało Ciebie? - to niemożliwe :crazyeye:

Posted

No to parę filmików z dnia 5tego :razz:

http://www.youtube.com/v/kyV7sWcANGA Z wody (ktoś mówił, że boję sie wejść do jeziorka :eviltong:)

http://www.youtube.com/v/41zlxTN82ck Żaba (potrzebne głośniki!!!!)

http://www.youtube.com/v/xn8rycLOtcg Gacek i motylki (normalnie skojarzyło mi się z byczkiem Fernando :evil_lol:)

http://www.youtube.com/v/ngfDwVEjKDc Grzybki (ten większy Sylwa swym cielskiem stratowała tarzając się we wrzosach :shake:)

http://www.youtube.com/v/jtc_qnOZRDU Biedny Argon (Sylwa to jednak jędza :roll:)

Posted

do mnie pijesz :roll:
no ten "z wody" to prawie Ci wyszedł, ale i tak dupalony filmowałeś :eviltong:
Sylwucha fajnie w tej wodzie łapką grzebie :evil_lol:

Posted

"Biedny Argon" hmmmmm jaka ona jędza? :angryy: to Argon jest dżentelmen i sam jej oddał patyczka-widziałam na własne oki to :cool3:

Posted

"Grzybki" ale piękne :loveu:, czy tylko one nie sztuczne były? :hmmmm:
Jakie-Sylwa? jakie-cielskiem? jak możesz na nią kalumnie rzucać :mad:, grzybki sobie stały, a Sylwy w ogóle nigdzie nie było widać, to chyba tak za Argona się mścisz i na na nią pomówienia rzucasz :angryy: :eviltong: :shake:

:diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
do mnie pijesz :roll:
no ten "z wody" to prawie Ci wyszedł, ale i tak dupalony filmowałeś :eviltong:
Sylwucha fajnie w tej wodzie łapką grzebie :evil_lol:

Jak się kręciły to czasam doopalony było widać :eviltong:
Arystrokratka - sprawdzała temperaturę wody :evil_lol:
Iv_ napisał(a):
"żaba" mnie normalnie wycięła :crazyeye:, ale Gacuś był odważny o ja cieeeeeee :evil_lol: :evil_lol:

Kilka razy widziałem jak się bawił żabkami - pac łapką i patrzy co sie stanie....i znowu pac łapką. Ale nic im nie zrobił złego.
Iv_ napisał(a):
"Gacek i motylki" słodki ten maluch :loveu:, a jaki łowny :evil_lol:

Romantyczny gość z niego :evil_lol:
Iv_ napisał(a):
"Biedny Argon" hmmmmm jaka ona jędza? :angryy: to Argon jest dżentelmen i sam jej oddał patyczka-widziałam na własne oki to :cool3:

No a nie widziałaś jak się wpatrywała w niego....normalnie hipnotyzowała wzrokiem "to moje!!!!!"......i na koniec rzuciła się jakby miała zagryźć w razie sprzeciwu :shake:.......jedza jedna :p

Posted

Iv_ napisał(a):
"Grzybki" ale piękne :loveu:, czy tylko one nie sztuczne były? :hmmmm:
Jakie-Sylwa? jakie-cielskiem? jak możesz na nią kalumnie rzucać :mad:, grzybki sobie stały, a Sylwy w ogóle nigdzie nie było widać, to chyba tak za Argona się mścisz i na na nią pomówienia rzucasz :angryy: :eviltong: :shake:

:diabloti:

Nie były sztuczne - potem to tam jeszcze jeden urósł. A Sylwa lubi się tarzać w pachnidłach :evil_lol:

Posted

Wprawdzie widziałam ją tyłem, ale widziałam też jak Argon "kurczy" się pod jej wzrokiem, więc musiał byc naprawdę hipnotyzujący :evil_lol:
ma dziewczynka haryzmę :loveu:, wiadomo kto w stadzie rządzi :cool3:

Posted

Iv_ napisał(a):
Wprawdzie widziałam ją tyłem, ale widziałam też jak Argon "kurczy" się pod jej wzrokiem, więc musiał byc naprawdę hipnotyzujący :evil_lol:
ma dziewczynka haryzmę :loveu:, wiadomo kto w stadzie rządzi :cool3:

Absolutyzm :shake:

Posted

:angryy::mad:Żeby mi Sylwę szkalować. Jaka jędza:mad::diabloti:. On ajest po prostu zwolenniczką zasady, że faceta trzeba trzymać krótko:evil_lol::cool3:.
Filmy świetne, zwłaszcza ten z byczkiem Gackiem:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
:angryy::mad:Żeby mi Sylwę szkalować. Jaka jędza:mad::diabloti:. On ajest po prostu zwolenniczką zasady, że faceta trzeba trzymać krótko:evil_lol::cool3:.
Filmy świetne, zwłaszcza ten z byczkiem Gackiem:evil_lol:

Zdaję sobie sprawę, że jestem na forum opanowanym przez pć przeciwną - ale tu juz przesadziłaś :evil_lol:

Dzięki, chociaż dużo fajnych momentów z życia trójcy nie zdążyłem nagrać. Rano wkleję chyba najlepszy filmik z urlopu :razz:

Gdzieś była jak Ciebie nie było? :cool1: