Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.Czytam na Waszym Forum od dluższego czasu. Jesteśmy z mężem posiadaczami boksera 2-letniego-bez rodowodu-Argona.Obserwujemy wątek Karolki ze Słupska. Zastanawialiśmy się czy nie dać suni domu na tymczas a i nie wykluczamy stałego jeżli dogadają sie z naszym Argonem.

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy z Gdańska.Mamy własny transport, więc to nie problem. Izolować też możemy bo mamy wolny pokój a do tego posiadamy dużą, a nawet bardzo dużą klatkę transportową. Argon kocha wszystkie psy. Jest jedynie bardzo żywiołowy, choć mielismy sytuację, że gdy spotkał swoją przyjaciółkę po operacji biodra ( z którą normalnie szaleje) to zachował się bardzo delikatnie. Mam pytanie... Czy wiesz na jaką operację czeka sunia.

Posted

Karolina! Moje wyrazy szacunku ! Jesteś niesamowita! Dzięki światu, ze są na nim tacy ludzie :multi: :multi: :multi:
Czekamy na rozwój wypadków! I w sprawie technika i w sprawie pseudohodowli !

Posted

[quote name='Karolina Maxi i Sara']
Z imprezy sylwestrowej zrezygnowalam bede przy suni,przy malej Karolci,aby nowy rok zaczela przy boku czlowieka i zeby tak juz zostalo.
Patrze na moje 3 boksie lezace na kanapie,na Sare-katowana i schorowana,na Pirata co mial byc uspiony,na Maxi co ma chora watrobe i trzustke i na collie co nie widzi i nie slyszy i jestem chyba najszczesliwszym czlowiekiem,one mi daja tyle radosci.I jestem pewna ze sunia-Karolka da swojej nowej pani tyle samo szczescia co mi moje kochane psy.[/quote]

Wszystkiego wymarzonego w Nowym Roku! Zasłużyłaś!

Posted

Witam sunia zjadla dosc ladnie makaronik z wolowinka,ale nadal jest slaba.
Macha lekko ogonkiem jakby byla zrezygnowana.
Jest smutna.
Na jutro ma ryz z kurczakiem i marchewka
Przepraszam ze tak krotko ale musze odpoczac,jestem padnieta
Jutro napisze wiecej
Dziekuje wszystkim za cieple slowa dodaja one sil do dalszego dzialania