Menrzuś Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witam wszystkich.Czytam na Waszym Forum od dluższego czasu. Jesteśmy z mężem posiadaczami boksera 2-letniego-bez rodowodu-Argona.Obserwujemy wątek Karolki ze Słupska. Zastanawialiśmy się czy nie dać suni domu na tymczas a i nie wykluczamy stałego jeżli dogadają sie z naszym Argonem. Quote
la_pegaza Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Danusia witaj na dogo :Rose: jesteście ze Słupska?? bo transport w jej stanie chyba nie wchodzi na razie w grę. Nie mówiąc, że ze względu na oko trzeba ją izolowac :) Quote
Bodziulka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 dżizas krajst... normalnie :crazyeye: a ja myślałam, ze ludzie już wszystko wymyślili... a tu proszę, jednak sie myliłam i są bardziej "pomysłowi"... :roll: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jesteśmy z Gdańska.Mamy własny transport, więc to nie problem. Izolować też możemy bo mamy wolny pokój a do tego posiadamy dużą, a nawet bardzo dużą klatkę transportową. Argon kocha wszystkie psy. Jest jedynie bardzo żywiołowy, choć mielismy sytuację, że gdy spotkał swoją przyjaciółkę po operacji biodra ( z którą normalnie szaleje) to zachował się bardzo delikatnie. Mam pytanie... Czy wiesz na jaką operację czeka sunia. Quote
Majaa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Karolina! Moje wyrazy szacunku ! Jesteś niesamowita! Dzięki światu, ze są na nim tacy ludzie :multi: :multi: :multi: Czekamy na rozwój wypadków! I w sprawie technika i w sprawie pseudohodowli ! Quote
halbina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Karolina Maxi i Sara'] Z imprezy sylwestrowej zrezygnowalam bede przy suni,przy malej Karolci,aby nowy rok zaczela przy boku czlowieka i zeby tak juz zostalo. Patrze na moje 3 boksie lezace na kanapie,na Sare-katowana i schorowana,na Pirata co mial byc uspiony,na Maxi co ma chora watrobe i trzustke i na collie co nie widzi i nie slyszy i jestem chyba najszczesliwszym czlowiekiem,one mi daja tyle radosci.I jestem pewna ze sunia-Karolka da swojej nowej pani tyle samo szczescia co mi moje kochane psy.[/quote] Wszystkiego wymarzonego w Nowym Roku! Zasłużyłaś! Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Karolina trzymam za ciebie i za sunię kciuki Quote
Karolina Maxi i Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Witam sunia zjadla dosc ladnie makaronik z wolowinka,ale nadal jest slaba. Macha lekko ogonkiem jakby byla zrezygnowana. Jest smutna. Na jutro ma ryz z kurczakiem i marchewka Przepraszam ze tak krotko ale musze odpoczac,jestem padnieta Jutro napisze wiecej Dziekuje wszystkim za cieple slowa dodaja one sil do dalszego dzialania Quote
Karolina Maxi i Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Danusia12 na razie jej stan zdrowia nie pozwala na adopcje ona musi trfic do nowego domu w dobrej kondycji i po operacjach. Bedziemy w kontakcie a ja na bierzaco bede informowala o jej stanie zdrowia ale bardzo sie ciesze ze oferujecie jej dom Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [B][I]Karolina :loveu:jesteś ... Boxinko zdrowiej perełeczko:loveu: [/I][/B] Quote
Menrzuś Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jak myślisz - jak to długo potrwa? Teraz to już nie na tymczas, a napewno na stałe. Będziemy czekać na wiadomości :) Quote
Iza i Avanti Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Danusia12- jeżeli dacie jej dom, to ja już dziękuję... Quote
ha.ga Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Przedwczoraj wpłaciłam 100 zł na boksię na AFN-Ostróda;). Mam nadzieję, że doszło. Boksiu, trzymaj się! Quote
Iza i Avanti Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [COLOR=red][B]Danusia12! Wysłałam Ci wiadomość. Odbierz proszę jak najszybciej!!![/B][/COLOR] Quote
AgaiTheta Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Iza odezwij się do mnie na gg lub puść mi sygnał: 509270205 Quote
AgaiTheta Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Danusia nie wiem czy odebrałaś pw, jak nie to puść mi sygnał. Zadzwonię do Ciebie: 509270205 Quote
andzia69 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Będzie dobrze - jeśli jest pod taką troskliwą opieką to musi być dobrze - miłość czyni cuda :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Do wszystkich !!! Maja jest w drodze do naszego domu.Karolina ją wiezie. Nie pojechaliśmy sami, bo baliśmy się pierwszej konfrontacji z naszym Argonem w samochodzie. Danka Quote
Imbirka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :multi::multi::multi::laola::cunao: Karolin, Danusia wielkie podziękowania za okazane serce Quote
daga_27 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no jakie dobre wiesci na nowy rok:loveu: Quote
Bodziulka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Buziaki w Faflaki :lol: dla Wszystkich! Dużo zdrówka i dla Was i dla Suńci i dla Argona i dla wszystkich! :evil_lol: Quote
Recommended Posts