Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]shirrrapeira[/B] WSZYTSTKIEGO NAJ NJLEPSZEGO i oby teraz już wszystko było OK i żeby te palanty się Ciebie nie czepiały tylko wreszcie przyjechał do Ciebie książe na białym rumaku :)

a my dziś miesiąc kończymy
stawiamy torta :)

[IMG]http://cards.yandex.net/get/789/tort_500x500.gif[/IMG]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior'][B]shirrrapeira[/B] WSZYTSTKIEGO NAJ NJLEPSZEGO i oby teraz już wszystko było OK i żeby te palanty się Ciebie nie czepiały tylko wreszcie przyjechał do Ciebie książe na białym rumaku :)

a my dziś miesiąc kończymy
stawiamy torta :)

[/quote]

Już miesiąc....ale to leci. Gratulacje Wam :loveu:

Posted

[quote name='halbina']Życzenia złożyliśmy Cioteczce na gg... I Wam, Asiorku życzymy wszystkiego wymarzonego! Dziś chyba ostatki?
A u mnie smuteczki dziś, więc nie będę psuła nastroju![/quote]

Smutki w ostatki to ostatnie smutki :glaszcze:

Posted

A teraz mam do Was prośbę...
Przeczytajcie to:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9442247#post9442247[/url]
I wyraźcie soją opinię, czy dalibyście tej osobie sukę DA..... Proszę...

Posted

[quote name='GoniaP']A teraz mam do Was prośbę...
Przeczytajcie to:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9442247#post9442247[/URL]
I wyraźcie soją opinię, czy dalibyście tej osobie sukę DA..... Proszę...[/quote]

Do końca Goniu nie wiem, ale 80/20 bym dał....20 to jest to, że obawiam się, czy ta dziewczyna da sobie sama radę z tak dużym zwierzęciem....
Ake chyba bym jednak spróbował.

Posted

[quote name='Menrzuś']Do końca Goniu nie wiem, ale 80/20 bym dał....20 to jest to, że obawiam się, czy ta dziewczyna da sobie sama radę z tak dużym zwierzęciem....
Ake chyba bym jednak spróbował.[/quote] Zadałam jej znów multum pytań...
Zobaczymy co odpowie, ale ja właśnie też się mocno waham... Nie chcę wpadek, szczególnie z tym psem...

Posted

[quote name='GoniaP']Zadałam jej znów multum pytań...
Zobaczymy co odpowie, ale ja właśnie też się mocno waham... Nie chcę wpadek, szczególnie z tym psem...[/quote]

Pisanie, to jest zawsze pisanie. Szkoda, że tej dziewczyny nie można zobaczyć - w oczach wszystko by było widać. Ale myślę, że przy braku innych ofert, można by było spróbować i potem sprawdzić. W tym przypadku ważna jest kontrola przed i poadopcyjna.

[quote name='GoniaP']Ja tam lubię trochę błotka ;) I moje psiury też :)[/quote]

Zawsze potrzeba trochę błotka na drodze - sam asfalt jest nudny.
Właśnie jesteśmy po praniu psiorków po taki błotku :lol:

Posted

A cóż się stało, że znowu tu zawitałaś? Tylko brak fotek? :razz:
Fotek nie ma, bo nie zrobione.....robić nie ma jak, a te domowe zaczynają wiać nudą - wszystkie takie same :roll:

Posted

zawitałam ogólnie na dogo i ponadrabiałam zaległości.... zaglądam z doskoku, bo czasu troche brakuje:razz::razz::razz: a tutaj bardzo dawno nie było zdjęć fafelków:roll:
Sylwa zeszczuplała? Jak Argon i jego przypadłości? Wszystko w porządku?

Posted

przychodzę dopiero teraz bo rano zabiegana byłam :p
ale mam za to bułę i jogurt i herbatkę :evil_lol: ( niecierpliwie czekam na te wypieki Menrzusiowe......:cool3: )

PS: wygrzebałam fotkę ze skrzydełkami - to jest początek cyklu, Dobra Wiadomość zjawia się na dworcu kolejowym i nawiedza miasto ( w sumie fotek było 10, ale nie mam wszystkich, no i oczywiście to jest jeszcze przed obróbką komputerową)
[IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/2215384157150.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/2215372057457.jpg[/IMG]
nie umiem tego inaczej zeskanować....(bo to forma papierowa jest )

Posted

[quote name='halbina']Życzenia złożyliśmy Cioteczce na gg... I Wam, Asiorku życzymy wszystkiego wymarzonego! Dziś chyba ostatki?
A u mnie smuteczki dziś, więc nie będę psuła nastroju![/QUOTE]

Halbuś!! A co CI??????

[quote name='Menrzuś']Już miesiąc....ale to leci. Gratulacje Wam :loveu:[/QUOTE]
noo już miesiąc :)
Zleciało, nie :) ???

Posted

[quote name='Imbirka']zawitałam ogólnie na dogo i ponadrabiałam zaległości.... zaglądam z doskoku, bo czasu troche brakuje:razz::razz::razz: a tutaj bardzo dawno nie było zdjęć fafelków:roll:
Sylwa zeszczuplała? Jak Argon i jego przypadłości? Wszystko w porządku?[/quote]

Jak jest zapotrzebowanie, to cos tam się zroooooobi. Trudno robić na wolności bestiom fotki, bo rąk brakuje :p

[quote name='Iza i Avanti']Cześć! A Wy na spacerku? Będą foty?[/quote]

Będą jak się zrobią....daj mi parę dni :razz:

Posted

[quote name='Agniest']przychodzę dopiero teraz bo rano zabiegana byłam :p
ale mam za to bułę i jogurt i herbatkę :evil_lol: ( niecierpliwie czekam na te wypieki Menrzusiowe......:cool3: )

PS: wygrzebałam fotkę ze skrzydełkami - to jest początek cyklu, Dobra Wiadomość zjawia się na dworcu kolejowym i nawiedza miasto ( w sumie fotek było 10, ale nie mam wszystkich, no i oczywiście to jest jeszcze przed obróbką komputerową)

nie umiem tego inaczej zeskanować....(bo to forma papierowa jest )[/quote]

Cieka wy pomysł. Dawno to było?
Kolorowy motylek :lol:

(czekam na cud-poradnik ;))

Posted

aa taki lek sprowadzany z czech, nie do kupienia w polsce... Na razie dopero zaczęłam go podawać, ale ponoć to jedyne co może poimóc..Notabene, szukam ludziÓW ;) którzy czasem jeżdżą do czech, coby mi to kupili, bo zamawianie w necie mnie zrujnuje :roll:

Posted

[quote name='Asior']aa taki lek sprowadzany z czech, nie do kupienia w polsce... Na razie dopero zaczęłam go podawać, ale ponoć to jedyne co może poimóc..Notabene, szukam ludziÓW ;) którzy czasem jeżdżą do czech, coby mi to kupili, bo zamawianie w necie mnie zrujnuje :roll:[/quote]

Ja pod inną granicą siedzę i nie mogę pomóc :placz: