Asior Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [B]shirrrapeira[/B] WSZYTSTKIEGO NAJ NJLEPSZEGO i oby teraz już wszystko było OK i żeby te palanty się Ciebie nie czepiały tylko wreszcie przyjechał do Ciebie książe na białym rumaku :) a my dziś miesiąc kończymy stawiamy torta :) [IMG]http://cards.yandex.net/get/789/tort_500x500.gif[/IMG] Quote
halbina Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Życzenia złożyliśmy Cioteczce na gg... I Wam, Asiorku życzymy wszystkiego wymarzonego! Dziś chyba ostatki? A u mnie smuteczki dziś, więc nie będę psuła nastroju! Quote
Menrzuś Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Asior'][B]shirrrapeira[/B] WSZYTSTKIEGO NAJ NJLEPSZEGO i oby teraz już wszystko było OK i żeby te palanty się Ciebie nie czepiały tylko wreszcie przyjechał do Ciebie książe na białym rumaku :) a my dziś miesiąc kończymy stawiamy torta :) [/quote] Już miesiąc....ale to leci. Gratulacje Wam :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='halbina']Życzenia złożyliśmy Cioteczce na gg... I Wam, Asiorku życzymy wszystkiego wymarzonego! Dziś chyba ostatki? A u mnie smuteczki dziś, więc nie będę psuła nastroju![/quote] Smutki w ostatki to ostatnie smutki :glaszcze: Quote
GoniaP Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [IMG]http://img167.imageshack.us/img167/5288/forestpj0.jpg[/IMG] Shirrapeira, samych takich pięknych i spokojnych dróg w życiu Ci życzę!!!! Quote
GoniaP Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A teraz mam do Was prośbę... Przeczytajcie to: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9442247#post9442247[/url] I wyraźcie soją opinię, czy dalibyście tej osobie sukę DA..... Proszę... Quote
Menrzuś Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='GoniaP'] Shirrapeira, samych takich pięknych i spokojnych dróg w życiu Ci życzę!!!![/quote] trochę błotnista, ale do celu zaprowadzi ;) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='GoniaP']A teraz mam do Was prośbę... Przeczytajcie to: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9442247#post9442247[/URL] I wyraźcie soją opinię, czy dalibyście tej osobie sukę DA..... Proszę...[/quote] Do końca Goniu nie wiem, ale 80/20 bym dał....20 to jest to, że obawiam się, czy ta dziewczyna da sobie sama radę z tak dużym zwierzęciem.... Ake chyba bym jednak spróbował. Quote
GoniaP Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Do końca Goniu nie wiem, ale 80/20 bym dał....20 to jest to, że obawiam się, czy ta dziewczyna da sobie sama radę z tak dużym zwierzęciem.... Ake chyba bym jednak spróbował.[/quote] Zadałam jej znów multum pytań... Zobaczymy co odpowie, ale ja właśnie też się mocno waham... Nie chcę wpadek, szczególnie z tym psem... Quote
GoniaP Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Menrzuś']trochę błotnista, ale do celu zaprowadzi ;)[/quote] Ja tam lubię trochę błotka ;) I moje psiury też :) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='GoniaP']Zadałam jej znów multum pytań... Zobaczymy co odpowie, ale ja właśnie też się mocno waham... Nie chcę wpadek, szczególnie z tym psem...[/quote] Pisanie, to jest zawsze pisanie. Szkoda, że tej dziewczyny nie można zobaczyć - w oczach wszystko by było widać. Ale myślę, że przy braku innych ofert, można by było spróbować i potem sprawdzić. W tym przypadku ważna jest kontrola przed i poadopcyjna. [quote name='GoniaP']Ja tam lubię trochę błotka ;) I moje psiury też :)[/quote] Zawsze potrzeba trochę błotka na drodze - sam asfalt jest nudny. Właśnie jesteśmy po praniu psiorków po taki błotku :lol: Quote
Imbirka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Tyle czasu mnie nie było i nadal nie ma psich fotek....:mad::razz: Menrzuś, zapomniałeś, ze masz fafelki w domu? :razz: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A cóż się stało, że znowu tu zawitałaś? Tylko brak fotek? :razz: Fotek nie ma, bo nie zrobione.....robić nie ma jak, a te domowe zaczynają wiać nudą - wszystkie takie same :roll: Quote
Imbirka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 zawitałam ogólnie na dogo i ponadrabiałam zaległości.... zaglądam z doskoku, bo czasu troche brakuje:razz::razz::razz: a tutaj bardzo dawno nie było zdjęć fafelków:roll: Sylwa zeszczuplała? Jak Argon i jego przypadłości? Wszystko w porządku? Quote
Iza i Avanti Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cześć! A Wy na spacerku? Będą foty? Quote
Agniest Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 przychodzę dopiero teraz bo rano zabiegana byłam :p ale mam za to bułę i jogurt i herbatkę :evil_lol: ( niecierpliwie czekam na te wypieki Menrzusiowe......:cool3: ) PS: wygrzebałam fotkę ze skrzydełkami - to jest początek cyklu, Dobra Wiadomość zjawia się na dworcu kolejowym i nawiedza miasto ( w sumie fotek było 10, ale nie mam wszystkich, no i oczywiście to jest jeszcze przed obróbką komputerową) [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/2215384157150.jpg[/IMG] [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/2215372057457.jpg[/IMG] nie umiem tego inaczej zeskanować....(bo to forma papierowa jest ) Quote
Asior Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='halbina']Życzenia złożyliśmy Cioteczce na gg... I Wam, Asiorku życzymy wszystkiego wymarzonego! Dziś chyba ostatki? A u mnie smuteczki dziś, więc nie będę psuła nastroju![/QUOTE] Halbuś!! A co CI?????? [quote name='Menrzuś']Już miesiąc....ale to leci. Gratulacje Wam :loveu:[/QUOTE] noo już miesiąc :) Zleciało, nie :) ??? Quote
shirrrapeira Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Wejdź na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105121&page=4[/url] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Imbirka']zawitałam ogólnie na dogo i ponadrabiałam zaległości.... zaglądam z doskoku, bo czasu troche brakuje:razz::razz::razz: a tutaj bardzo dawno nie było zdjęć fafelków:roll: Sylwa zeszczuplała? Jak Argon i jego przypadłości? Wszystko w porządku?[/quote] Jak jest zapotrzebowanie, to cos tam się zroooooobi. Trudno robić na wolności bestiom fotki, bo rąk brakuje :p [quote name='Iza i Avanti']Cześć! A Wy na spacerku? Będą foty?[/quote] Będą jak się zrobią....daj mi parę dni :razz: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Agniest']przychodzę dopiero teraz bo rano zabiegana byłam :p ale mam za to bułę i jogurt i herbatkę :evil_lol: ( niecierpliwie czekam na te wypieki Menrzusiowe......:cool3: ) PS: wygrzebałam fotkę ze skrzydełkami - to jest początek cyklu, Dobra Wiadomość zjawia się na dworcu kolejowym i nawiedza miasto ( w sumie fotek było 10, ale nie mam wszystkich, no i oczywiście to jest jeszcze przed obróbką komputerową) nie umiem tego inaczej zeskanować....(bo to forma papierowa jest )[/quote] Cieka wy pomysł. Dawno to było? Kolorowy motylek :lol: (czekam na cud-poradnik ;)) Quote
Menrzuś Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Asior'] noo już miesiąc :) Zleciało, nie :) ???[/quote] Noooooo.....mi szybko, a Tobie to chyba jeszcze szybciej ;) nie wyssał Ciebie całej? :razz: Quote
Asior Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 nie wyssał...za to mamy kolki od 2 dni.. TO normalnie KOSZMAR!!!!!!!!!!! 3 godz wycia NON STOP!!!!!!! Quote
Menrzuś Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Asior']nie wyssał...za to mamy kolki od 2 dni.. TO normalnie KOSZMAR!!!!!!!!!!! 3 godz wycia NON STOP!!!!!!![/quote] A co stosujesz? Quote
Asior Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 aa taki lek sprowadzany z czech, nie do kupienia w polsce... Na razie dopero zaczęłam go podawać, ale ponoć to jedyne co może poimóc..Notabene, szukam ludziÓW ;) którzy czasem jeżdżą do czech, coby mi to kupili, bo zamawianie w necie mnie zrujnuje :roll: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Asior']aa taki lek sprowadzany z czech, nie do kupienia w polsce... Na razie dopero zaczęłam go podawać, ale ponoć to jedyne co może poimóc..Notabene, szukam ludziÓW ;) którzy czasem jeżdżą do czech, coby mi to kupili, bo zamawianie w necie mnie zrujnuje :roll:[/quote] Ja pod inną granicą siedzę i nie mogę pomóc :placz: Quote
Recommended Posts