Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 GoniaP napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Ptasiorki górą!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: A to w związku z czym? :crazyeye: Że górą, to my wiemy od dawna :razz: Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Menrzuś napisał(a):A to w związku z czym? :crazyeye: udaje, że nie wie, no!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Menrzuś napisał(a): Że górą, to my wiemy od dawna :razz: Dobrze, że nie masz w tym względzie wątpliwości ;):evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='GoniaP']udaje, że nie wie, no!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co.....wyzywasz mnie od blondyn, to sie pogubiłem :placz: Dobrze, że nie masz w tym względzie wątpliwości ;):evil_lol:;) Nigdy nie miałem - wszystkie Ptasiorki są extra....to ekskluzywny klub :loveu: a ja jestem tylko woźnym w tym klubie :roll: Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Menrzuś napisał(a):No co.....wyzywasz mnie od blondyn, to sie pogubiłem :placz: :diabloti::diabloti::diabloti: Menrzuś napisał(a):Nigdy nie miałem - wszystkie Ptasiorki są extra....to ekskluzywny klub :loveu: a ja jestem tylko woźnym w tym klubie :roll: Dobrze, że masz tę świadomość :loveu: A co wozisz, woźny?? Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 GoniaP napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Dobrze, że masz tę świadomość :loveu: A co wozisz, woźny?? a mam....mam :razz: drzwi do pokoiku co rano otwieram :eviltong: Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Menrzuś napisał(a):drzwi do pokoiku co rano otwieram :eviltong: A to Ci się chwali :loveu::loveu::loveu: Tymczasem buziaki rozdaję i idę spocząć :evil_lol: Jutro pobudka skoro świt i dalsza walka z kamerą :roll: Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 GoniaP napisał(a):A to Ci się chwali :loveu::loveu::loveu: Tymczasem buziaki rozdaję i idę spocząć :evil_lol: Jutro pobudka skoro świt i dalsza walka z kamerą :roll: Śpij cieplutko.....dobrej nocki :hand: Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Śpij cieplutko.....dobrej nocki :hand: Wy też :buzi: Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 GoniaP napisał(a):Wy też :buzi: .....i spokojnych snów ;) Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Menrzuś napisał(a):.....i spokojnych snów ;) dzięki :) Ale wcale mi się nie chce spać :roll: Tyle myśli w głowie... No i jak ja zasnę??? Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 GoniaP napisał(a):dzięki :) Ale wcale mi się nie chce spać :roll: Tyle myśli w głowie... No i jak ja zasnę??? przytul sie do kota, a on wymruczy Ci kołysankę....mmmmrrrrrr.... mmmmmrrrrr dobrej nocki Quote
GoniaP Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Menrzuś napisał(a):przytul sie do kota, a on wymruczy Ci kołysankę....mmmmrrrrrr.... mmmmmrrrrr dobrej nocki No dobra........ Teraz to już naprawdę idę przytulić kota :roll: TZ już dawno śpi :roll: A ja chcę by juz było jutro!!! Quote
Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 GoniaP napisał(a):No dobra........ Teraz to już naprawdę idę przytulić kota :roll: TZ już dawno śpi :roll: A ja chcę by juz było jutro!!! Juz jest.......dobrej :loveu: Argon już mnie ciągnie do łóżka Quote
Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 To jeszcze parę fotek psiaków na dobre spanie Mysz.....muszę ją dorwać gdzie ona mi nawiała? lubi po krzaczorach ganiać ten obrazek jest dobrze znany - Gremlina :evil_lol: ....a tu przystojniaczek :roll: jeszcze coś później będzie :lol: Quote
Asior Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Jeszcze trochę zdjęć Kacperka wstawisz, a napiszę do Agi, żeby zmieniła tytuł wątku na "Klinika Szczęśliwych Porodów, Menrzuś & Ptasiory - gwarancją pięknistych potomków" :evil_lol: no noo, nie pochlebiaj sobie :eviltong::eviltong: GoniaP napisał(a):Zacytowałeś mnie BLONDYNO!!!! noo nieeeeee..poplułam monitor :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witamko:multi::multi::multi: trzymam kciukasy za Argonka, Menrzuś wymiziaj go od Cioteczki;) a Gremlina jeszcze ma niezłe bary i karczycho :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img208.imageshack.us/img208/5573/p2100011cm4.jpg Quote
Iza i Avanti Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cześć Koffffffffffani! Gonia! A w jakiej TV będziesz? I kiedy? Bo ja bym z chęcia looknęła.... Quote
Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Asior napisał(a):no noo, nie pochlebiaj sobie :eviltong::eviltong: noo nieeeeee..poplułam monitor :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a właśnie, że będę sobie pochlebiał :eviltong: mi to szczena opadła - takiego komplementu jeszcze nie dostałem:roll: Imbirka napisał(a):Witamko:multi::multi::multi: trzymam kciukasy za Argonka, Menrzuś wymiziaj go od Cioteczki;) a Gremlina jeszcze ma niezłe bary i karczycho :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img208.imageshack.us/img208/5573/p2100011cm4.jpg już miziam ;) a bo jej spłynęło trochę w kark jak się pochyliła :p Iza i Avanti napisał(a):Cześć Koffffffffffani! Gonia! A w jakiej TV będziesz? I kiedy? Bo ja bym z chęcia looknęła.... Ponoć w Polsacie, w Wydarzeniach i chyba w weekend.... Jak będę znał szczegóły, to Ci podeślę ;) Dzieńdoberek Quote
Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cześć Zuzia :multi: Piękna dziewczynka ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Więcej zdjęć u nas w galerii.... :-) Quote
Iza i Avanti Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Mam pytanko natury technicznej: jak usunąć swój post??? Bo nie mogę tego zrobić... Cuś się popsuło... Quote
Imbirka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nic się nie popsuło, w tej chili już nie można usuwać swoich postów:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Więcej zdjęć u nas w galerii.... :-) a zajdę zaraz, zajdę :razz: Iza i Avanti napisał(a):Mam pytanko natury technicznej: jak usunąć swój post??? Bo nie mogę tego zrobić... Cuś się popsuło... Imbirka napisał(a):Nic się nie popsuło, w tej chili już nie można usuwać swoich postów:cool3: można usuwać, ale jest jakis określony czas....do 10 minut napewno :eviltong: GoniaP napisał(a):Czeeeeeeeeeeeeeeeść wszystkim:) Czeeeeeeeść Tobie, bo inne już witałem:multi: Quote
Recommended Posts