Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='halbina']a jednak się krępuję... i - jak widać - po blondyniemu tak - kryguję... :oops: dobrej nocki![/quote] Bo nic nie mam na sumieniu :eviltong: Śpij słodko Halbinko :multi: Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :angel: i :saint1: w jednym ... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :bye: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='halbina']:angel: i :saint1: w jednym ... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :bye:[/quote] No wiesz :oops: bez przesady:p :bye: Quote
Asior Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']A nie??? :placz:[/QUOTE] nooo nieeeeee :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Asior']nooo nieeeeee :eviltong:[/quote] To idem sobie :obrazic: (a ja w Ciebie jak w Zawiszę....eeeeech) Quote
Asior Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ojooojj menrzulinkuuuuu.. noo nie strzelaj focha...:D ja tylko tak drażniłam się z Tobą:eviltong: noo pewno, że wierze....... :cool3: troszkę :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Asior']ojooojj menrzulinkuuuuu.. noo nie strzelaj focha...:D ja tylko tak drażniłam się z Tobą:eviltong: noo pewno, że wierze....... :cool3: troszkę :evil_lol:[/quote] Albo tak, albo nie - jestem niestety zero-jedynkowy:p Quote
szyszka.fr Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witanko o poranku!! [IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/wazuuup.gif[/IMG] Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dzieńdoberek:multi::multi::multi: o jedna porządna jest już na nogach:lol: cześć szyszka:lol: Wstawać śpiochy, kawkę robić:cool3::evil_lol: Quote
shirrrapeira Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A do kawusi ciasteczka babeczki z musem czekoladowym z bita smietana i orzechami. Quote
Agniest Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć dziewczyny :) ja też już małą czarną mam przed sobą. Shirra - przyznaj się czy ty wszystkie te pyszności próbowałaś w realu ???? Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć cioteczki :multi: I jak tam nastroje w ten piękny letni poranek? :evil_lol: Kawusia na stół ze słodkościami.....juz Argon wącha, czy to aby jest jadalne :p Quote
Agniest Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Menrzuś, aleście się ostatnio rozpędzili z tym pisaniem........ a słodkości i owszem, poczęstuję się chętnie :) Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, aleście się ostatnio rozpędzili z tym pisaniem........ a słodkości i owszem, poczęstuję się chętnie :)[/quote] A ptasiory mnie opadły - ledwo dałem radę odpisywać :lol: Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Danusia12']Cześć cioteczki :multi: I jak tam nastroje w ten piękny letni poranek? :evil_lol: Kawusia na stół ze słodkościami.....juz Argon wącha, czy to aby jest jadalne :p[/quote] dzionek dzisiejszy jest buuuuu, od rana padało i mnie głowa boli:cool3::shake: [quote name='Danusia12']A ptasiory mnie opadły - ledwo dałem radę odpisywać :lol:[/quote] oj tam zaraz ptasiory:cool3::cool3: Quote
Agniest Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Menrzuś, ale skoro one [B]opadły[/B], to teraz już ci troszkę lżej ? :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, ale skoro one [B]opadły[/B], to teraz już ci troszkę lżej ? :evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, ale skoro one [B]opadły[/B], to teraz już ci troszkę lżej ? :evil_lol:[/quote] [quote name='Imbir1']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote] Ale śmieszne :eviltong: :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Imbir1']dzionek dzisiejszy jest buuuuu, od rana padało i mnie głowa boli:cool3::shake: oj tam zaraz ptasiory:cool3::cool3:[/quote] Ciebie głowa bolała, a mi neta zabrali....eeeech:shake: Quote
Asior Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 co ja słysze....:crazyeye: menrzusiowi ptasior opadł :crazyeye: uuu nie dobrze chłopie, nie dobrze :evil_lol: czyżby już Cie dopadała niemoc :eviltong: a tak wogóle to miło tu tak wejść i się pośmiać bo ogólnie mam zły dzień :mad: Quote
szyszka.fr Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 czemu taka cisza dzisiaj???? Menrzus jestes??? Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']czemu taka cisza dzisiaj???? Menrzus jestes???[/quote] a co, mam rozwijać temat opadłego ptasiora? Ooooo nie!!:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Danusia12']a co, mam rozwijać temat opadłego ptasiora? Ooooo nie!!:evil_lol:[/quote] jak nie pasuje Ci taki temat to rzuc inny:diabloti: chyba naprawde jakis wirus komputerowy szaleje u mnie, Asiorki, Imbirki teraz u Ciebie.... tylko czekac ,az Agniest zaatakuje.. Quote
Menrzuś Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='szyszka.fr']jak nie pasuje Ci taki temat to rzuc inny:diabloti: chyba naprawde jakis wirus komputerowy szaleje u mnie, Asiorki, Imbirki teraz u Ciebie.... tylko czekac ,az Agniest zaatakuje..[/quote] O jakim wirusie mówisz? Quote
halbina Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Asior']co ja słysze....:crazyeye: menrzusiowi ptasior opadł :crazyeye: uuu nie dobrze chłopie, nie dobrze :evil_lol: czyżby już Cie dopadała niemoc :eviltong: a tak wogóle to miło tu tak wejść i się pośmiać bo ogólnie mam zły dzień :mad:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to jednak?... a na wątku Platona jakoś się [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6250730&postcount=616"][B]nie chciał[/B] [/URL]utożsamić z płcią samczą, reprezentowaną przez Platona i Byrona, które dziś straciły klejnoty... :evil_lol: Asiorku, a co się stało? nudności od rana?... :razz: Quote
Recommended Posts