Asior Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Danusia12 napisał(a):Nie wiem....obraziła się, komp Jej padł cycuś takiego? :shake: Ale mam nadzieję, że Ciebie ciepło przywita.....nie będę wspominał już o Agniestce :lol: aaatam doopa a nie komp :) poprostu zarobiona jestem :p a wieczorem padam jak naleśnik :( Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Asior napisał(a):aaatam doopa a nie komp :) poprostu zarobiona jestem :p a wieczorem padam jak naleśnik :( ASIORKA :multi: :multi: :multi: Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Asior napisał(a):menrzuś ... nie zawstydzaj mnie :oops: :razz: He, he......Asiorka zawstydzona :diabloti: Quote
Asior Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 noo i coo Ty też nie wierzysz!!! ja naprawde jestem bardzo wstydliwa :P Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Asior napisał(a):noo i coo Ty też nie wierzysz!!! ja naprawde jestem bardzo wstydliwa :P nie wierzę.....to po prostu niemożliwe......:eviltong: Znam Cię inną :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 i wywolalam wilka z lasu!! czes Asior!!! jak kariera telewizyjna, co z wakacjami? a i malutkie fretki jak urosly? i kogo wzielas na tymczas? no i rety co u Ciebie?!! Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Szyszka wróciła i zrobił się ruch na stronce :lol: Quote
Asior Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ehhhh Kundla nie ma w wakacje to i kariery nie ma :D Freciochy już prawie gotowe do wydania :) A na tymczasie nadal mam Kostka....płacze już nad swoim losem :( Kostek szczy mi na młodego.. już 5 razy dzieckjo obudziło mi się całe w szczochach ;( jak zostaje sam to niszczy w mieszkaniu :( ehh juz nie daje rady :( Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Asior napisał(a):ehhhh Kundla nie ma w wakacje to i kariery nie ma :D Freciochy już prawie gotowe do wydania :) A na tymczasie nadal mam Kostka....płacze już nad swoim losem :( Kostek szczy mi na młodego.. już 5 razy dzieckjo obudziło mi się całe w szczochach ;( jak zostaje sam to niszczy w mieszkaniu :( ehh juz nie daje rady :( Już i tak jesteś gwiazdą TVP3 Takie to są uroki tymczasów - sama tego chciałaś, więc nie narzekaj:p Quote
Menrzuś Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ja wymiękam - zapraszam wszystkie na oblewanie jutro 7000-go postu na tej stronce:multi: Quote
szyszka.fr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Asior napisał(a):ehhhh Kundla nie ma w wakacje to i kariery nie ma :D Freciochy już prawie gotowe do wydania :) A na tymczasie nadal mam Kostka....płacze już nad swoim losem :( Kostek szczy mi na młodego.. już 5 razy dzieckjo obudziło mi się całe w szczochach ;( jak zostaje sam to niszczy w mieszkaniu :( ehh juz nie daje rady :( Za kazdym razem, gdy mysle "juz wiecej nie zniose! nie daje rady" zycie, czy los udowadnia "a wlasnie ze zniesiesz!!!!!" dokladajac jeszcze jeden problem ,wynik-ciagne wszystko dalej. Moral: przezornie przestac gadac, ze juz nie daje rady.:lol: A z kazdym problemem na raz sie nie da, wiec pokolei. -jak Kostek znajdzie dom bedziesz za nim tesknic, wiec ciesz sie jego obecnoscia -siuski sie umyje i po wszystkim -dziecko masz tak wyrozumiale, ze az dziw -niszczy co sie da zniszczyc znaczy rzeczy nie potrzebne:evil_lol: poza tym nie ma mocnych na Asiora!!!!! ps. co Cie nie zabije to Cie wzmocni ps2. pokaz fotke tych grubasnych, duzych kluch! Quote
Asior Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 szyszko.. młody non stop w sikach... wiesz łóżko całe śmierdzi.. to nie jest takie hop siup :( Quote
szyszka.fr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Danusia12 napisał(a):Ja wymiękam - zapraszam wszystkie na oblewanie jutro 7000-go postu na tej stronce:multi: ja juz dzis zaczne pic:diabloti: do jutra! Mizianka Wiesz dla kogo:loveu: Asior napisał(a):szyszko.. młody non stop w sikach... wiesz łóżko całe śmierdzi.. to nie jest takie hop siup :( rozumiem w takim razie musi spac na swoim poslaniu szybciej wyschnie da sie to zrobic?? aha materac mozesz wysyszyc troche suszarka, tylko nie za blisko bo suszarke wykonczysz:lol: Quote
Asior Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 szyszka.fr napisał(a): rozumiem w takim razie musi spac na swoim poslaniu szybciej wyschnie da sie to zrobic?? aha materac mozesz wysyszyc troche suszarka, tylko nie za blisko bo suszarke wykonczysz:lol: nie mam takiej możliwości, bo mam tylko jeden pokój i nie mam go jak odizolować :( łóżko susze, ale smierdzi juz okrutnie :( Quote
szyszka.fr Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jest 700!!:multi: Menrzus z samego rana wypijemy kielicha! Asior napisał(a):nie mam takiej możliwości, bo mam tylko jeden pokój i nie mam go jak odizolować :( łóżko susze, ale smierdzi juz okrutnie :( moze tymczasowo niech syn spi z toba masz balkon? i pogode? moze to bedzie jakies wyjscie? Quote
halbina Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 oj te zapaszki... Asiorku, wiem coś o tym... u mnie Junior (kot) szcza po kątach... :mad: Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi: wstawać śpiochy, czas na kawusię:diabloti: boszsz, dziewczyny jak Wy wytrzymujecie z takimi obszczańcami:cool3: Asiorka, podziwiam Cię, ja bym w jednym pokoju tego nie zniosła, wystarczyło mi jak Imbir robił demolkę i mam mieszkanie do remontu:roll: Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dzień dobry, ja już piję kawusię... ale tylko dlatego, że jeszcze się nie położyłam... :roll: Quote
Agniest Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 witam wszystkich :) o dzisiaj tak raniutko kobitki kawkę pijecie, to ja też wodę wstawiam :) Halbina - a ty wakacji nie masz ?? Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A właśnie mam... :p i ślęczę po nocach na dogomanii... :roll: Quote
Agniest Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='halbina']A właśnie mam... :p i ślęczę po nocach na dogomanii... :roll: :lol: :lol: .... hmmm, a ja pamiętam z odległych czasów szkolnych jak nauczyciele nam mówili, że wakacje trzeba dobrze wykorzystać na odpoczynek, cobyśmy potem do szkółki pełni energi we wrześniu szli :evil_lol: :evil_lol: Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Powinniście waszą "pokrakę" zaprezentować tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924 w końcu też przeszła METAMORFOZĘ... Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dzieńdoberek :multi: Obiecane zdjęcia łóżkowe - Jest to już wieczorny rytuał, którego Sylwa bardzo pilnuje :p i jedno balkonowe Quote
Recommended Posts