halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A teraz sobie stuknę... okrągłego posta... czekałam na to całą noc!... I żądam odpowiedniej nagrody, Menrzusiu! :evil_lol: Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 no wiecie... :mad: wepchnął się normalnie na tego jubileuszowego posta... ale ma szczęście, że z fotkami... :p Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 halbina napisał(a):A teraz sobie stuknę... okrągłego posta... czekałam na to całą noc!... I żądam odpowiedniej nagrody, Menrzusiu! :evil_lol: hehe, okrągłego to sobie Menrzuś stuknął:diabloti: ciekawa jestem jaką sobie da nagrodę:p:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 halbina napisał(a):A teraz sobie stuknę... okrągłego posta... czekałam na to całą noc!... I żądam odpowiedniej nagrody, Menrzusiu! :evil_lol: Uuuuupsss:evil_lol: halbina napisał(a):no wiecie... :mad: wepchnął się normalnie na tego jubileuszowego posta... ale ma szczęście, że z fotkami... :p ale za to masz 7001-szy :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 szyszka.fr napisał(a):jest 700!!:multi: Menrzus z samego rana wypijemy kielicha! Tak z samego rana? moze tymczasowo niech syn spi z toba masz balkon? i pogode? moze to bedzie jakies wyjscie? Aleście sobie temacik jubileuszowy znalazły :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Imbir1 napisał(a):hehe, okrągłego to sobie Menrzuś stuknął:diabloti: ciekawa jestem jaką sobie da nagrodę:p:diabloti: Hmmmm....pomyślimy :hmmmm: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Agniest napisał(a):witam wszystkich :) o dzisiaj tak raniutko kobitki kawkę pijecie, to ja też wodę wstawiam :) Halbina - a ty wakacji nie masz ?? Cześć Agniestka :multi: A ja dopiero teraz z kawusią....i jednak ptasim mleczkiem Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 DZiendoberek!! [quote name='Danusia12']Dzieńdoberek :multi: Obiecane zdjęcia łóżkowe - Jest to już wieczorny rytuał, którego Sylwa bardzo pilnuje :p i jedno balkonowe fotki!!:multi: :multi: :multi: :multi: znaczy wieczorne mizianko?? Argon na balkonie powala jak zwykle Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Hmmmm....pomyślimy :hmmmm: no to myśl, byle z odpowiednimi efektami:diabloti::p moje kochane:loveu::loveu::loveu: jaką to sobie pozycję do spania znalazło:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 szyszka.fr napisał(a):DZiendoberek!! fotki!!:multi: :multi: :multi: :multi: znaczy wieczorne mizianko?? Argon na balkonie powala jak zwykle Tiaaa....tylko, że jest pieruńsko ciężki, a myśli,że może jak szczeniaczek na kolana włazić :evil_lol: Cześć Szyszka :cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ja tez z kawusia, kupilam takie ogromne kubki specjalnie na kawe nie przewidzialam jednak, ze rano sil czlowiek nie ma wiec ciezko podniesc kawe by sie napic kto ma ochote na Pains au chocolat bo wstawiam beda cieplusie :) Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Imbir1 napisał(a):no to myśl, byle z odpowiednimi efektami:diabloti::p moje kochane:loveu::loveu::loveu: jaką to sobie pozycję do spania znalazło:evil_lol: Bez takich komentarzy proszę - i tak to będzie najwyżej miłość platoniczna :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 szyszka.fr napisał(a):ja tez z kawusia, kupilam takie ogromne kubki specjalnie na kawe nie przewidzialam jednak, ze rano sil czlowiek nie ma wiec ciezko podniesc kawe by sie napic kto ma ochote na Pains au chocolat bo wstawiam beda cieplusie :) Noooo....te.ż używan normalnego kubka... a to resztę to przetłumacz, bo ni hu, hu nie pojmuję czy to jest jadalne :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 halbina napisał(a):no i co wymyśliłeś?... :cool3: A co - nóżkami przebierasz? :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Danusia12 napisał(a):Noooo....te.ż używan normalnego kubka... a to resztę to przetłumacz, bo ni hu, hu nie pojmuję czy to jest jadalne :evil_lol: jasne ze jadalne:lol: w doslownym tlumaczeniu- chleb z czekolada:cool3: a tak w realu..........szukam odpowiednika ...... cos w stylu rogalika z czekolada na cieplo Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 szyszka.fr napisał(a):jasne ze jadalne:lol: w doslownym tlumaczeniu- chleb z czekolada:cool3: a tak w realu..........szukam odpowiednika ...... cos w stylu rogalika z czekolada na cieplo Jeżeli czekolada słodka,to może być - chyba nigdy takiego czegoś nie jadłem Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']smacznego!! mmmmmmmm......wygląda zachęcająco :p Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Ty mi tu różem po oczach nie wal, bo Cię zbanuję :mad: :evil_lol: :obrazic::obrazic: Ja się nie dam:diabloti: :loveu::loveu: http://img213.imageshack.us/img213/650/22vu3.jpg Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Danusia12 napisał(a):mmmmmmmm......wygląda zachęcająco :p jest slodkie, cieple, chrupiace..... pychota! Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']:obrazic::obrazic: Ja się nie dam:diabloti: :loveu::loveu: http://img213.imageshack.us/img213/650/22vu3.jpg I jeszcze mi tu różowego focha strzela :mad: :evil_lol: Spodobała Ci się mordka? :cool3: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 szyszka.fr napisał(a):jest slodkie, cieple, chrupiace..... pychota! .....i w boczki wchodzące :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Danusia12 napisał(a):.....i w boczki wchodzące :evil_lol: to razem z Sylwa na diecie jestes?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 szyszka.fr napisał(a):to razem z Sylwa na diecie jestes?:evil_lol: trzeba dbac o kształty :evil_lol: dzisiaj urlopik masz? Quote
Recommended Posts