Iv_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Menrzuś napisał(a):No to w takim razie Jabłuszkowa musiała Ci tą wiosnę podebrać :shake: :glaszcze: Musze juz lecieć, bo trójca we mnie oczyska wlepia :roll: pewnie to Ona! :mad: ić sobie ić :roll: :roll: Quote
apple Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Iv_ napisał(a):ale mnie powitała :roll: :roll: fajnie masz :roll: No co? Jak? Normalnie..........:loveu: wiem:diabloti: pewnie to Ona! a pewnie, że JA:p I nie oddam:eviltong: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Menrzuś napisał(a):No dooooooobra - ić jak już musisz :cool1::bye: nooo musiałam :cool1: Quote
Bila Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Cześć wszystkim:loveu::loveu:, usiłowałam się tu dostać od rana, ale Dogo tak mi muli:angryy:... Iv, czy wiesz, że twój "ulubiony" kwiatuszek chwilowo jest zwiędniety?:cool3: Quote
e.v.a Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 fenjku za pamięć :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Bila napisał(a):Cześć wszystkim:loveu::loveu:, usiłowałam się tu dostać od rana, ale Dogo tak mi muli:angryy:... Iv, czy wiesz, że twój "ulubiony" kwiatuszek chwilowo jest zwiędniety?:cool3: Witanko :loveu: A co Ty za grypsem tu mówisz, co? :razz: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 evaxon napisał(a):fenjku za pamięć :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Już Ty nie rób ze mnie jakiegoś tetryka - pamięć w miarę mi dopisuje :razz: Quote
Bila Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Witanko :loveu: A co Ty za grypsem tu mówisz, co? :razz: no tak nie chciałam prosto z mostu walić:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Witanko :loveu: A co Ty za grypsem tu mówisz, co? :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to nie wiesz :crazyeye: Quote
Iv_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Bila napisał(a):Cześć wszystkim:loveu::loveu:, usiłowałam się tu dostać od rana, ale Dogo tak mi muli:angryy:... Iv, czy wiesz, że twój "ulubiony" kwiatuszek chwilowo jest zwiędniety?:cool3: wiem wiem i to od paru dni to wiem :evil_lol: i co najgorsze to...........cieszy mnie to bardzo :roll: Chyba to niezbyt piękne z mojej strony, ale nie będę ukrywać, że dużo mi lepiej jak nie widzę tego 'kwiatka" i nie muszę czytać ciągłego bełkotu i steku bzdur :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to nie wiesz :crazyeye: a Ala wie :p :diabloti: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Buziole poranne i witanko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):a Ala wie :p :diabloti: Nie no......takiego typa do kwiatka przyrównywać? :crazyeye: Toż to zwykła "mordoklejka" :evil_lol: i własnie się "zakleiła" :p Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a):.........dzień dobry Dzieńdoberek :multi: Ptasie mi się skończyło :shake:......eeeeeeech Śnieg za oknem pada :shake:.......eeeeeeech Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):Buziole poranne i witanko:loveu::loveu::loveu::loveu: Witanko Biluś :multi::loveu: Chyba równocześnie pisaliśmy, chociaż zegar inaczej pokazuje :roll: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Dzieńdoberek :multi: Ptasie mi się skończyło :shake:......eeeeeeech Śnieg za oknem pada :shake:.......eeeeeeech u nas też był rano śnieg :angryy:...teraz nieśmiało słoneczko przemyka przez chmurki :razz::razz: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):Czeeeeee Ala :loveu: fajne te bańki robisz :cool1: :evil_lol: naumieć Cię umie jeszcze tak Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Dzieńdoberek :multi: Ptasie mi się skończyło :shake:......eeeeeeech Śnieg za oknem pada :shake:.......eeeeeeech Proszę............:loveu: u mnie też pada śnieg :roll: :shake: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Nie no......takiego typa do kwiatka przyrównywać? :crazyeye: Toż to zwykła "mordoklejka" :evil_lol: i własnie się "zakleiła" :p i niech będzie "zaklejona" na wieki wieków amen :multi: :cool3: :evil_lol: :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):Buziole poranne i witanko:loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Bilbusiowa Bilunia :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a):.........dzień dobry Czeeeeee Ala :loveu: fajne te bańki robisz :cool1: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):Proszę............:loveu: u mnie też pada śnieg :roll: :shake: Szeeeeeeść zasypanej :multi::loveu: Gryznąłbym se....eeeeech :roll: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):Czeeeeee Ala :loveu: fajne te bańki robisz :cool1: :evil_lol: Bańki bańkami - ciekawe jak Ala te warkoczyki robi :evil_lol: Quote
Recommended Posts