Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):Gdzie jest Iv????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o jacieeeeeeeeeeeeeeeeeee pytał pytał :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: od razu mi lepiej :cool1::evil_lol::cool3: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o jacieeeeeeeeeeeeeeeeeee pytał pytał :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: od razu mi lepiej :cool1::evil_lol::cool3: I o to chodziło:razz::evil_lol::loveu: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):I o to chodziło:razz::evil_lol::loveu: :oops: wiesz jak sprawić ludziowi przyjemność :loveu: :evil_lol: masz zamiar częściej już bywać na dogo? czy dalej bez opamiętania chałturzysz? ;) Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Ty to lubisz wbijać szpilę w Adminowy doopalon :diabloti: a bo ja też zawsze wejde władzy w parade :diabloti: Tylko nie trzyj za mocno:evil_lol:....i najpierw szprajem :diabloti: szprajem szprajem ...i chusteczkami :p Doooobre :evil_lol: ale się chyba nie wystrachałeś :roll::evil_lol:...bo ja zauważyłam po czasie że coś sie drze ....bo mam na stałe słuchawki w gniazdku ...i wiszą na lampce :evil_lol: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a)::oops: wiesz jak sprawić ludziowi przyjemność :loveu: :evil_lol: masz zamiar częściej już bywać na dogo? czy dalej bez opamiętania chałturzysz? ;) Mam nadzieję, że od czwartku już będę częściej, kończę ostatecznie te 600 stron, więc może teraz trochę wolności i może wreszcie mi zapłacą, bo spłukana jestem, że aż mnie mdli:roll::oops::diabloti:. Wszystkie instytucje uparły się chcieć ode mnie pieniędzy:angryy:, jeszcze częściej niż zwykle i tylko płacę i płacę:shake:, jak taka ... płatniczka:evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a):ale się chyba nie wystrachałeś :roll::evil_lol:...bo ja zauważyłam po czasie że coś sie drze ....bo mam na stałe słuchawki w gniazdku ...i wiszą na lampce :evil_lol: :splat:aaaaaa to dlatego się nie wystrachałam :shake: bo mam głośniki nie włączone, a słuchawki sobie gdzieś dalej wiszą :roll::cool3: sama wizualizacja była ;) Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):.......jak taka ... płatniczka:evil_lol: dobrze, że nie .......dłużniczka :cool3: fajnie, że masz już bliżej, jak dalej do końca :razz: a jak nie będą Ci płacić :mad:, to powiedź nam, a zrobimy im desant z całej Polski :evil_lol: wszystkie jeNdze wraz z Rodzynkiem :diabloti: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):dobrze, że nie .......dłużniczka :cool3: fajnie, że masz już bliżej, jak dalej do końca :razz: a jak nie będą Ci płacić :mad:, to powiedź nam, a zrobimy im desant z całej Polski :evil_lol: wszystkie jeNdze wraz z Rodzynkiem :diabloti: Powiem:diabloti:, a po rozróbie pójdziemy sobie na piwko, pączki i śledzika:multi:. Menrzuś jeszcze pewnie jakie żarło przywiezie i będzie impreza na 102:evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):Powiem:diabloti:, a po rozróbie pójdziemy sobie na piwko, pączki i śledzika:multi:. Menrzuś jeszcze pewnie jakie żarło przywiezie i będzie impreza na 102:evil_lol: ale zestaw wymyśliłaś porozróbowy :crazyeye: żeby tylko nasze żołądki wytrzymały tą mieszankę .....:cool3: ciekawa jestem co Menrzuś przywiezie ze sobą :hmmmm: :diabloti: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):ale zestaw wymyśliłaś porozróbowy :crazyeye: żeby tylko nasze żołądki wytrzymały tą mieszankę .....:cool3: ciekawa jestem co Menrzuś przywiezie ze sobą :hmmmm: :diabloti: No myślę, że coś dobrego i pożywnego, bo rozróba nas wyczerpie, trzeba będzie kalorie uzupełnić:evil_lol: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Japcokowa na pewno przywiezie jabłka:diabloti:, żebyśmy zachowali jakieś pozory zdrowego odżywiania :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):Japcokowa na pewno przywiezie jabłka:diabloti:, żebyśmy zachowali jakieś pozory zdrowego odżywiania :evil_lol: buahahhahahahahaha albo jabłkami Japcokowej będzie z procy strzelała Ala, bo ona ma procę :cool1: sama mi ostatnio pokazywała :diabloti: raz dwa wykończymy tych Twoich pracodawców co z opóźnieniem płacą :mad: :cool3: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):ale zestaw wymyśliłaś porozróbowy :crazyeye: żeby tylko nasze żołądki wytrzymały tą mieszankę .....:cool3: ciekawa jestem co Menrzuś przywiezie ze sobą :hmmmm: :diabloti: Post jest :eviltong: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):buahahhahahahahaha albo jabłkami Japcokowej będzie z procy strzelała Ala, bo ona ma procę :cool1: sama mi ostatnio pokazywała :diabloti: raz dwa wykończymy tych Twoich pracodawców co z opóźnieniem płacą :mad: :cool3: :evil_lol: Jeszce nieletnich w te akcję wmieszamy:diabloti:, Ala jak da czadu z procy, to pracodawcy będą bardziej fioletowi niż ja:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a):ale się chyba nie wystrachałeś :roll::evil_lol:...bo ja zauważyłam po czasie że coś sie drze ....bo mam na stałe słuchawki w gniazdku ...i wiszą na lampce :evil_lol: Buntownik z Ciebie......jeszcze tu jakieś Związki założysz :evil_lol: ..... i jutro od początku trzeba będzie szprejować kurze :diabloti: Mam głośniki wyłączone, bo Alfa film ogląda :roll: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):Jeszce nieletnich w te akcję wmieszamy:diabloti:, Ala jak da czadu z procy, to pracodawcy będą bardziej fioletowi niż ja:evil_lol: ale tą procę to ma nie Ala Japcokowej, tylko nasza Ala od Ozulka :evil_lol: więc maloletnich nie mieszamy w naszą akcję :diabloti: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Post jest :eviltong: :mad: a Ty gdzie byłeś :mad: po nocy dopiero włazisz :roll: i zaraz powiesz, że idziesz spać :roll: :eviltong: no to co że post :crazyeye: przecież coś jeść trzeba :p możesz nam po rybce upiec :multi: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):No wiesz co, my chcemy z Toba imprezować, a Ty z postem wyjeżdżasz:placz::placz::placz: pfffyyyyyyy widzisz pfyyyyyyyyyy faaaacet miga się :mad: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):No wiesz co, my chcemy z Toba imprezować, a Ty z postem wyjeżdżasz:placz::placz::placz: No mogą być przecież postne potrawy :razz: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a)::mad: a Ty gdzie byłeś :mad: po nocy dopiero włazisz :roll: i zaraz powiesz, że idziesz spać :roll: :eviltong: no to co że post :crazyeye: przecież coś jeść trzeba :p możesz nam po rybce upiec :multi: Siedziałem wcześniej, ale nikogo nie było, to se poszedłem gdzie indziej :roll: Może być nawet pieczona:lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Siedziałem wcześniej, ale nikogo nie było, to se poszedłem gdzie indziej :roll: Może być nawet pieczona:lol: :crazyeye: jak to gdzie indziej, jak to :mad: nigdzie masz nie łazić tylko pilnować swojego wątku :diabloti: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):ale tą procę to ma nie Ala Japcokowej, tylko nasza Ala od Ozulka :evil_lol: więc maloletnich nie mieszamy w naszą akcję :diabloti: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to dobre Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: jak to gdzie indziej, jak to :mad: nigdzie masz nie łazić tylko pilnować swojego wątku :diabloti: To też przylazłem w końcu :evil_lol: :razz: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Post jest :eviltong: No wiesz co, my chcemy z Toba imprezować, a Ty z postem wyjeżdżasz:placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):To co nam zrobisz dobrego?:razz: A może być postny afrodyzjaczek? :razz::razz: Ostatnio Alfie zrobiłem i stwierdziła, że bardzo dobre było :p Quote
Recommended Posts