Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bila napisał(a):
Gdzie jest Iv?????

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o jacieeeeeeeeeeeeeeeeeee pytał pytał :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
od razu mi lepiej :cool1::evil_lol::cool3:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Iv_ napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o jacieeeeeeeeeeeeeeeeeee pytał pytał :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
od razu mi lepiej :cool1::evil_lol::cool3:

I o to chodziło:razz::evil_lol::loveu:

Posted

Bila napisał(a):
I o to chodziło:razz::evil_lol::loveu:

:oops: wiesz jak sprawić ludziowi przyjemność :loveu: :evil_lol:
masz zamiar częściej już bywać na dogo? czy dalej bez opamiętania chałturzysz? ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ty to lubisz wbijać szpilę w Adminowy doopalon :diabloti:

a bo ja też zawsze wejde władzy w parade :diabloti:

Tylko nie trzyj za mocno:evil_lol:....i najpierw szprajem :diabloti:

szprajem szprajem ...i chusteczkami :p

Doooobre :evil_lol:

ale się chyba nie wystrachałeś :roll::evil_lol:...bo ja zauważyłam po czasie że coś sie drze ....bo mam na stałe słuchawki w gniazdku ...i wiszą na lampce :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
:oops: wiesz jak sprawić ludziowi przyjemność :loveu: :evil_lol:
masz zamiar częściej już bywać na dogo? czy dalej bez opamiętania chałturzysz? ;)

Mam nadzieję, że od czwartku już będę częściej, kończę ostatecznie te 600 stron, więc może teraz trochę wolności i może wreszcie mi zapłacą, bo spłukana jestem, że aż mnie mdli:roll::oops::diabloti:. Wszystkie instytucje uparły się chcieć ode mnie pieniędzy:angryy:, jeszcze częściej niż zwykle i tylko płacę i płacę:shake:, jak taka ... płatniczka:evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
ale się chyba nie wystrachałeś :roll::evil_lol:...bo ja zauważyłam po czasie że coś sie drze ....bo mam na stałe słuchawki w gniazdku ...i wiszą na lampce :evil_lol:

:splat:aaaaaa to dlatego się nie wystrachałam :shake: bo mam głośniki nie włączone, a słuchawki sobie gdzieś dalej wiszą :roll::cool3: sama wizualizacja była ;)

Posted

Bila napisał(a):
.......jak taka ... płatniczka:evil_lol:

dobrze, że nie .......dłużniczka :cool3:
fajnie, że masz już bliżej, jak dalej do końca :razz:
a jak nie będą Ci płacić :mad:, to powiedź nam, a zrobimy im desant z całej Polski :evil_lol: wszystkie jeNdze wraz z Rodzynkiem :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
dobrze, że nie .......dłużniczka :cool3:
fajnie, że masz już bliżej, jak dalej do końca :razz:
a jak nie będą Ci płacić :mad:, to powiedź nam, a zrobimy im desant z całej Polski :evil_lol: wszystkie jeNdze wraz z Rodzynkiem :diabloti:

Powiem:diabloti:, a po rozróbie pójdziemy sobie na piwko, pączki i śledzika:multi:. Menrzuś jeszcze pewnie jakie żarło przywiezie i będzie impreza na 102:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Powiem:diabloti:, a po rozróbie pójdziemy sobie na piwko, pączki i śledzika:multi:. Menrzuś jeszcze pewnie jakie żarło przywiezie i będzie impreza na 102:evil_lol:

ale zestaw wymyśliłaś porozróbowy :crazyeye: żeby tylko nasze żołądki wytrzymały tą mieszankę .....:cool3: ciekawa jestem co Menrzuś przywiezie ze sobą :hmmmm: :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
ale zestaw wymyśliłaś porozróbowy :crazyeye: żeby tylko nasze żołądki wytrzymały tą mieszankę .....:cool3: ciekawa jestem co Menrzuś przywiezie ze sobą :hmmmm: :diabloti:

No myślę, że coś dobrego i pożywnego, bo rozróba nas wyczerpie, trzeba będzie kalorie uzupełnić:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Japcokowa na pewno przywiezie jabłka:diabloti:, żebyśmy zachowali jakieś pozory zdrowego odżywiania :evil_lol:

buahahhahahahahaha
albo jabłkami Japcokowej będzie z procy strzelała Ala, bo ona ma procę :cool1: sama mi ostatnio pokazywała :diabloti:
raz dwa wykończymy tych Twoich pracodawców co z opóźnieniem płacą :mad: :cool3: :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):

Post jest :eviltong:

Posted

Iv_ napisał(a):
buahahhahahahahaha
albo jabłkami Japcokowej będzie z procy strzelała Ala, bo ona ma procę :cool1: sama mi ostatnio pokazywała :diabloti:
raz dwa wykończymy tych Twoich pracodawców co z opóźnieniem płacą :mad: :cool3: :evil_lol:

Jeszce nieletnich w te akcję wmieszamy:diabloti:, Ala jak da czadu z procy, to pracodawcy będą bardziej fioletowi niż ja:evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

Buntownik z Ciebie......jeszcze tu jakieś Związki założysz :evil_lol:

..... i jutro od początku trzeba będzie szprejować kurze :diabloti:

Mam głośniki wyłączone, bo Alfa film ogląda :roll:

Posted

Bila napisał(a):
Jeszce nieletnich w te akcję wmieszamy:diabloti:, Ala jak da czadu z procy, to pracodawcy będą bardziej fioletowi niż ja:evil_lol:

ale tą procę to ma nie Ala Japcokowej, tylko nasza Ala od Ozulka :evil_lol:
więc maloletnich nie mieszamy w naszą akcję :diabloti: :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Post jest :eviltong:

:mad: a Ty gdzie byłeś :mad: po nocy dopiero włazisz :roll: i zaraz powiesz, że idziesz spać :roll: :eviltong:
no to co że post :crazyeye: przecież coś jeść trzeba :p możesz nam po rybce upiec :multi:

Posted

Bila napisał(a):
No wiesz co, my chcemy z Toba imprezować, a Ty z postem wyjeżdżasz:placz::placz::placz:

pfffyyyyyyy widzisz pfyyyyyyyyyy faaaacet miga się :mad:

Posted

Iv_ napisał(a):
:mad: a Ty gdzie byłeś :mad: po nocy dopiero włazisz :roll: i zaraz powiesz, że idziesz spać :roll: :eviltong:
no to co że post :crazyeye: przecież coś jeść trzeba :p możesz nam po rybce upiec :multi:

Siedziałem wcześniej, ale nikogo nie było, to se poszedłem gdzie indziej :roll:

Może być nawet pieczona:lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Siedziałem wcześniej, ale nikogo nie było, to se poszedłem gdzie indziej :roll:

Może być nawet pieczona:lol:

:crazyeye: jak to gdzie indziej, jak to :mad: nigdzie masz nie łazić tylko pilnować swojego wątku :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
ale tą procę to ma nie Ala Japcokowej, tylko nasza Ala od Ozulka :evil_lol:
więc maloletnich nie mieszamy w naszą akcję :diabloti: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to dobre

Posted

Iv_ napisał(a):
:crazyeye: jak to gdzie indziej, jak to :mad: nigdzie masz nie łazić tylko pilnować swojego wątku :diabloti:

To też przylazłem w końcu :evil_lol:

:razz: