Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):Ciężko z tym będzie, milczku:evil_lol: dasz radę :multi: i tak się na tym wątku rozkręciłaś, że hejjjjjjjjjjjjjj :cool1: :evil_lol: :cool3: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):No przeca wiemy, że masz cerę jak pupa niemowlęcia:diabloti:, nikt Ci tu nie imputuje ani nie zachęca do botoksu:diabloti: :roflt::roflt:.....aleś dała do pieca :diabloti: Bez przesaaaady :evil_lol: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a)::roflt::roflt:.....aleś dała do pieca :diabloti: Bez przesaaaady :evil_lol: Wiedziałam, że Ci się spodoba:evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):zaraz, zaraz - sułtanatu nie mam w planie :evil_lol: czyli jutro znowu - :mad:????......o ja biedny nieszczęśliwy :evil_lol: ciesz się dniem dzisiejszym :cool1: :razz: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: no dobra, jest zazdrosna o Ciebie, to czego przy........ła się do mojego avatarka? :mad: :roll: i inne mi też zamazała żebym nie widziała :roll: A Tobie to za karę :megagrin::megagrin: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):A Tobie to za karę :megagrin::megagrin: Hm, a ja Iv avatar widzę (piórko), a Twojego nie:roll: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):Wiedziałam, że Ci się spodoba:evil_lol: dobra.....zostawmy te gładkości w spokoju :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Czy już ktoś Ci mówił, że jesteś jeNdzowata jeNdza? :razz::evil_lol: TY! :multi: huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa lubię jak mnie doceniasz :sweetCyb::cunao: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):A Tobie to za karę :megagrin::megagrin: :crazyeye: niby za jaką karę? :roll: ja jestem aniołeczek :lilangel: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):Hm, a ja Iv avatar widzę (piórko), a Twojego nie:roll: To gdzie Ona ma to piórko :crazyeye:.....boszszsz :crazyeye: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):Hm, a ja Iv avatar widzę (piórko), a Twojego nie:roll: no to mój widzisz w takim razie :cool3: a ja widzę tylko świnkę Pucki, a reszta to............biała pustka :angryy: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):To gdzie Ona ma to piórko :crazyeye:.....boszszsz :crazyeye: W avatarze:razz:., a myślałeś, że gdzie:roll: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):To gdzie Ona ma to piórko :crazyeye:.....boszszsz :crazyeye: gdzieś :eviltong: :eviltong: :eviltong: (jakkolwiek to zabrzmiało), a Ty nie widzisz :cool3: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a):TY! :multi: huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa lubię jak mnie doceniasz :sweetCyb::cunao: :evil_lol::evil_lol:.....jakby ktoś obcy poczytał, to napewno by pomyślał, że z Tobą jest coś nie ten teges :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a):gdzieś :eviltong: :eviltong: :eviltong: (jakkolwiek to zabrzmiało), a Ty nie widzisz :cool3: :evil_lol: .... no i dlatego chorerka mną trzepie :shake::evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):.... no i dlatego chorerka mną trzepie :shake::evil_lol: to ja nie ten teges :evil_lol: a Ty trzepnięty :evil_lol: :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a)::evil_lol::evil_lol:.....jakby ktoś obcy poczytał, to napewno by pomyślał, że z Tobą jest coś nie ten teges :diabloti: pfyyyyyy a co mnie obchodzą opinie obcych :roll: :roll: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):A skąd mam wiedzieć? - wyobraźnia mi pracuje na najwyższych obrotach :evil_lol: I co wymyśliłes?:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):W avatarze:razz:., a myślałeś, że gdzie:roll: A skąd mam wiedzieć? - wyobraźnia mi pracuje na najwyższych obrotach :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a):to ja nie ten teges :evil_lol: a Ty trzepnięty :evil_lol: :diabloti: Widać porządnie :evil_lol:......wklej tego avatarka do posta - niech go chociaż ujrzę :razz: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):I co wymyśliłes?:diabloti: A coś Ty taka ciekawa? :eviltong:.....dosyć, że ja jestem :lol: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):A skąd mam wiedzieć? - wyobraźnia mi pracuje na najwyższych obrotach :evil_lol: :mdleje: żeby Ci się tylko zwoje nie przegrzały :cool3: :evil_lol: :p Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Widać porządnie :evil_lol:......wklej tego avatarka do posta - niech go chociaż ujrzę :razz: :roll: ale to jest tylko zwykłe czarno - białe zdjęcia piórka, więc nic takiego :shake: a poza tym nie wiem jak mam go tu wkleić, żeby się nie spracować zbytnio :roll: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a)::mdleje: żeby Ci się tylko zwoje nie przegrzały :cool3: :evil_lol: :p Z tego wszystkiego net mi zaczął mulić :shake: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Alicja napisał(a)::splat: gadają , trzepią ...a Mnie z okazji święta 4 razy zerwał się net dzisiaj :angryy: a teraz pomykam spać :hand: bo to chyba najbardziej rozgadano - trzępnięty wątek na dogo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Spokojnej nocy Alu :loveu::multi: Quote
Recommended Posts