Maupa4 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Dzień Kobiet :multi:....mmmmmmmmmmmmmmmmmm Kolejność ustaliłem posiłkując się dogową statystyką wątku :roll: http://www.youtube.com/watch?v=h_Lcfugdtfo&eurl=http://www.dogomania.pl/forum/f85/argon-serce-sylwa-szczescie-gacek-iskierka-mamy-raj-d-37334/index3094.html Dziękuję i ja ... :lol: Nawet nie wiedziałam że uwzględniła mnie jakakolwiek tym bardziej dogowa statystyka Menrzusiowego wątku ... :oops: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):........:razz: .......:eviltong: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś, Ty to potrafisz, wszystkie ptasiorki się zleciały i jakie jestesmy usatysfakcjonowane:loveu:;) Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):Menrzuś, Ty to potrafisz, wszystkie ptasiorki się zleciały i jakie jestesmy usatysfakcjonowane:loveu:;) noooo Rodzyneczek nasz się sprężył :evil_lol: i muszę przyznać, że forma życzeń bardzo mu się udała, taka efektowna :loveu: ale ciiiiiiiiiiii bo zaraz zacznie puchnąć z dumy :cool1: i trzeba będzie zastosować drastyczną metodę :roll: ukłucia szpileczką, żeby powietrze zeszło :cool3: :evil_lol: a Menrzuś wrócił na ziemię :siara: :diabloti: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a):noooo Rodzyneczek nasz się sprężył :evil_lol: i muszę przyznać, że forma życzeń bardzo mu się udała, taka efektowna :loveu: ale ciiiiiiiiiiii bo zaraz zacznie puchnąć z dumy :cool1: i trzeba będzie zastosować drastyczną metodę :roll: ukłucia szpileczką, żeby powietrze zeszło :cool3: :evil_lol: a Menrzuś wrócił na ziemię :siara: :diabloti: No żeby się we łbie rodzyneczkowi nie przewróciło:diabloti: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):No żeby się we łbie rodzyneczkowi nie przewróciło:diabloti: :cool3: dzisiaj to jeszcze pozwólmy mu się trochę puszyć :cool1: w końcu się naprawdę wykazał :loveu:i stanął na wysokości zadania :multi: :loveu: jakby co to jutro sprowadzimy na ziemię :diabloti: żeby nie zapomniał, jakie z nas jeNdze są :roll: :cool3: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 :crazyeye: zobacz ciotka Bila na naszą liczbę postów, bo ja właśnie popatrzyłam w tamtym kierunku, czy mamy avatarki (czywiście nie mamy:roll:) i co dostrzegłam? :cool1: :cool3: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 To ja tu z życzeniami, a te mnie do parteru :placz: jeNdze :eviltong::lol: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: zobacz ciotka Bila na naszą liczbę postów, bo ja właśnie popatrzyłam w tamtym kierunku, czy mamy avatarki (czywiście nie mamy:roll:) i co dostrzegłam? :cool1: :cool3: Ha, idealnie się zgrałyśmy:razz::evil_lol:, a ja avatarki dziś widzę:roll:, jakaś wyróżniona zostałam czy cuś:roll: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):To ja tu z życzeniami, a te mnie do parteru :placz: jeNdze :eviltong::lol: No nie rycz, nie rycz już, nasz rodzyneczku:calus: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):To ja tu z życzeniami, a te mnie do parteru :placz: jeNdze :eviltong::lol: :crazyeye: do jakiego parteru? przecież dzisiaj jesteś pod ochroną :eviltong::evil_lol: więc nie nadinterpretuj :mad: i nie wybiegaj już w przyszłość :cool1: czyli do jutra :cool3: Przecież wiesz, że my Ciebie lovamy :loveu: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: do jakiego parteru? przecież dzisiaj jesteś pod ochroną :eviltong::evil_lol: więc nie nadinterpretuj :mad: i nie wybiegaj już w przyszłość :cool1: czyli do jutra :cool3: Przecież wiesz, że my Ciebie lovamy :loveu: No właśnie:loveu: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):Ha, idealnie się zgrałyśmy:razz::evil_lol:, a ja avatarki dziś widzę:roll:, jakaś wyróżniona zostałam czy cuś:roll: :crazyeye: widzisz avatarki, a ja nieeeeeee :shake: :roll: :roll: nie daj mi się.......przepepłać :cool3: bo bo bo yyyyyyyy wiesz ja taki milczek jestem :oops::roll: :diabloti: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: widzisz avatarki, a ja nieeeeeee :shake: :roll: :roll: nie daj mi się.......przepepłać :cool3: bo bo bo yyyyyyyy wiesz ja taki milczek jestem :oops::roll: :diabloti: Ciężko z tym będzie, milczku:evil_lol: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 pucka69 napisał(a):proponuje mu wspomnieć o różowym szaliczku czy coś i zaraz zgrzecznieje chłopak :) a życzenia - no na medal, naprawdę :loveu: I o czapce różowej, która mu Iv zrobi:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):Ha, idealnie się zgrałyśmy:razz::evil_lol:, a ja avatarki dziś widzę:roll:, jakaś wyróżniona zostałam czy cuś:roll: A ja ŻADNEGO avatarka nie widzę :shake:......pewnie to ta zazdrosna :placz: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):No nie rycz, nie rycz już, nasz rodzyneczku:calus: chlip, chlip :-( :loveu: już taki pomarszczony to ja nie jestem :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye: do jakiego parteru? przecież dzisiaj jesteś pod ochroną :eviltong::evil_lol: więc nie nadinterpretuj :mad: i nie wybiegaj już w przyszłość :cool1: czyli do jutra :cool3: Przecież wiesz, że my Ciebie lovamy :loveu: zaraz, zaraz - sułtanatu nie mam w planie :evil_lol: czyli jutro znowu - :mad:????......o ja biedny nieszczęśliwy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bila napisał(a):No właśnie:loveu: Nie żadne właśnie, tylko na PW :evil_lol: Quote
pucka69 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 proponuje mu wspomnieć o różowym szaliczku czy coś i zaraz zgrzecznieje chłopak :) a życzenia - no na medal, naprawdę :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 pucka69 napisał(a):proponuje mu wspomnieć o różowym szaliczku czy coś i zaraz zgrzecznieje chłopak :) a życzenia - no na medal, naprawdę :loveu: Posłuchaj Pucka.......róż na tym wątku nie jest mile widzianym kolorem :roll: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Posłuchaj Pucka.......róż na tym wątku nie jest mile widzianym kolorem :roll: :evil_lol: ma jakąś awersję do różu i nie wiem czego tak :niewiem: :roll: :diabloti: Quote
Bila Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):chlip, chlip :-( :loveu: już taki pomarszczony to ja nie jestem :eviltong::evil_lol: No przeca wiemy, że masz cerę jak pupa niemowlęcia:diabloti:, nikt Ci tu nie imputuje ani nie zachęca do botoksu:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a): ma jakąś awersję do różu i nie wiem czego tak :niewiem: :roll: :diabloti: Czy już ktoś Ci mówił, że jesteś jeNdzowata jeNdza? :razz::evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):A ja ŻADNEGO avatarka nie widzę :shake:......pewnie to ta zazdrosna :placz: :evil_lol: :roll: no dobra, jest zazdrosna o Ciebie, to czego przy........ła się do mojego avatarka? :mad: :roll: i inne mi też zamazała żebym nie widziała :roll: Quote
Recommended Posts