Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a):nie widzę powodu do tego..............baletu :eviltong: i coś się tak przytaśtał do tego mojego piórka? :mad: zazdrościsz czy jak :roll: bo chyba się nie wyśmiewasz z niego :crazyeye: No jak nie jak tak :evil_lol: Ja wyśmiewam? :crazyeye: Przecież każda Ptasiorka ma piórka :eviltong: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):No jak nie jak tak :evil_lol: Ja wyśmiewam? :crazyeye: Przecież każda Ptasiorka ma piórka :eviltong: jak tak, jak nie :siara: ja tylko pytałam, a nie twierdziłam tak :eviltong: ja nie jestem każda....:roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a):jak tak, jak nie :siara: ja tylko pytałam, a nie twierdziłam tak :eviltong: ja nie jestem każda....:roll: :roll: własnie :eviltong: taaaa....nie każda,..... nie baba...... :razz: musze już śmigać - dobrej i ciekawej :loveu: Quote
Iv_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Menrzuś napisał(a):własnie :eviltong: taaaa....nie każda,..... nie baba...... :razz: musze już śmigać - dobrej i ciekawej :loveu: przytaknąłeś mi, że nie :multi: nie jestem babą :obrazic: tylko kobietą :eviltong: Kolorowych snów Menrzusiu :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iv_ napisał(a):przytaknąłeś mi, że nie :multi: nie jestem babą :obrazic: tylko kobietą :eviltong: Kolorowych snów Menrzusiu :multi: :loveu: Dobrych :multi::loveu: Ależ mi muli - muszę chyba z Maupą4 pogadać - może po starej znajomości wciągnie ten wątek na "szybkie łącze" :evil_lol: Paaaaaa Wsiem :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Alicja napisał(a)::hand: lecę do pracy :cool1: No dooooooobra - ić jak już musisz :cool1::bye: Quote
apple Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 :mdleje::mdleje::mdleje: :chaos: A poza tym to witam się.....przyszłam na chwileczkę:loveu: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 apple napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: :chaos: A poza tym to witam się.....przyszłam na chwileczkę:loveu: A co Ty taka zmęczona z samego rana? :crazyeye: Czeeeeeeść :multi::loveu: Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Dzień Kobiet :multi:....mmmmmmmmmmmmmmmmmm Kolejność ustaliłem posiłkując się dogową statystyką wątku :roll: Baaaardzo dziękuję ;) To jedyne życzenia, jakie dostałam ;)) Quote
Menrzuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 jbk napisał(a):Baaaardzo dziękuję ;) To jedyne życzenia, jakie dostałam ;)) Tym bardziej mi miło ;) To jak sobie chłopów wychowałaś? :roll: Quote
apple Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Menrzuś napisał(a):A co Ty taka zmęczona z samego rana? :crazyeye: Czeeeeeeść :multi::loveu: Nie jestem zmęczona ale kapituluję z nadrabianiem waszych peplań:roll: PLECIUGI!!!!:eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 apple napisał(a):Nie jestem zmęczona ale kapituluję z nadrabianiem waszych peplań:roll: PLECIUGI!!!!:eviltong: To tylko dwie strony były :crazyeye: Quote
apple Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Menrzuś napisał(a):To tylko dwie strony były :crazyeye: Tylko? Aż! dwie strony po dwadzieścia postów to aż czterdzieści postów!!!!:roll: Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Tym bardziej mi miło ;) To jak sobie chłopów wychowałaś? :roll: Spędziłam wczorajszy dzień z babami, jak wychodziłam, to mężu spał jeszcze, ja jak wracałam, to mężu spał już ;)) Quote
Menrzuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 apple napisał(a):Tylko? Aż! dwie strony po dwadzieścia postów to aż czterdzieści postów!!!!:roll: Bywało lepiej :p......było i 200 postów :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 jbk napisał(a):Spędziłam wczorajszy dzień z babami, jak wychodziłam, to mężu spał jeszcze, ja jak wracałam, to mężu spał już ;)) No widzisz - biedak chciał złozyć Ci życzenia, a Ty wolałaś babskie towarzystwo :shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Iv_ napisał(a):Cześć Wszystkim :sweetCyb: :loveu::sweetCyb: :loveu::sweetCyb: :loveu::sweetCyb: u mnie drugi dzień sypie śnieg, aż do obrzydzenia :roll: głowa mnie boli :roll: dogo tak muli, że ledwo zipie :roll: niedługo idę do pracy :roll: a poza tym jest OK :sweetCyb: :diabloti: Witankoooo :sweetCyb::sweetCyb: Dziwisz się - przecież na dalekim wschodzie mieszkasz, to i zimę masz dłużej :p Quote
apple Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Bywało lepiej :p......było i 200 postów :evil_lol:NIE! Lepiej nie:roll::evil_lol: Iv_ Cześć Wszystkim :sweetCyb: :loveu::sweetCyb: :loveu::sweetCyb: :loveu::sweetCyb: u mnie drugi dzień sypie śnieg, aż do obrzydzenia :roll: głowa mnie boli :roll: dogo tak muli, że ledwo zipie :roll: niedługo idę do pracy :roll: a poza tym jest OK :sweetCyb: :diabloti:A ja mam wiosnę:eviltong: Słonko i 13 stopni na plusie:eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 apple napisał(a):NIE! Lepiej nie:roll::evil_lol: Dobra, dobra - i nie powiem kto tu jest pleciuga :evil_lol::eviltong: Quote
Iv_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Cześć Wszystkim :sweetCyb: :loveu::sweetCyb: :loveu::sweetCyb: :loveu::sweetCyb: u mnie drugi dzień sypie śnieg, aż do obrzydzenia :roll: głowa mnie boli :roll: dogo tak muli, że ledwo zipie :roll: niedługo idę do pracy :roll: a poza tym jest OK :sweetCyb: :diabloti: Quote
apple Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Dobra, dobra - i nie powiem kto tu jest pleciuga :evil_lol::eviltong: Kto?:crazyeye: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Iv....to wiem przecież:diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye:na jakim dalekim wschodzie? :crazyeye: mieszkam nad samiutką Wisłą :roll: zimy mam dość :mad: i nie lubiam jej :mad: miała być wiosna i ni ma :niewiem: :angryy: No to w takim razie Jabłuszkowa musiała Ci tą wiosnę podebrać :shake: :glaszcze: Musze juz lecieć, bo trójca we mnie oczyska wlepia :roll: Quote
Iv_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Witankoooo :sweetCyb::sweetCyb: Dziwisz się - przecież na dalekim wschodzie mieszkasz, to i zimę masz dłużej :p :crazyeye:na jakim dalekim wschodzie? :crazyeye: mieszkam nad samiutką Wisłą :roll: zimy mam dość :mad: i nie lubiam jej :mad: miała być wiosna i ni ma :niewiem: :angryy: Quote
Iv_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 apple napisał(a):NIE! Lepiej nie:roll::evil_lol: A ja mam wiosnę:eviltong: Słonko i 13 stopni na plusie:eviltong: ale mnie powitała :roll: :roll: fajnie masz :roll: Quote
Recommended Posts