Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 apple napisał(a):Latam zgodnie z przepisami wiec jesli nie chodzi o mandacik to o co?:roll: Chciałam powiedzieć Ci: dzień dobry Jabłuszkowa :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaa prrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil_lol: Doberek Menrzusiu! :loveu: Czeeeeeeść Izuuuuuuś :multi::loveu: Widzę, że też się przyłączasz do wycierania :evil_lol: Quote
apple Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):A Ty myślałaś, że ja robię to na sucho? :crazyeye: Tylko by się rozpaćkało :diabloti: TZci wszystkich Alf - łączcie się w bólu :diabloti: Dobrze, że mój TZ tu nie zagąda:roll:....jeszcze byś mi go zepsuł:evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaa prrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil_lol: Doberek Menrzusiu! :loveu: wprawdzie ja nie Menrzuś :eviltong: ale..... dzień dobry Izulka :evil_lol: :loveu: :p :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):buahahhahahahahaha leżę :jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2: "Słaba płeć, a jednak najsilniejsza"...... lalalaa:placz:lalalalllaa:placz: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a):na mokro :diabloti:..................................po obejrzeniu obrazka TZ odmówił pomocy w pracach domowo -porządkowych :placz::placz::placz: A Ty myślałaś, że ja robię to na sucho? :crazyeye: Tylko by się rozpaćkało :diabloti: TZci wszystkich Alf - łączcie się w bólu :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 apple napisał(a):No a na kogo? Przecież nie na drobne, piękne i wypielęgnowane dłonie Alfy:roll: No ja myślę.....bo ze mnie to żadna latwica....ja jestem pilotka pierwszej klasy:p No ba! Pytasz jak wiesz:evil_lol: Taaaa....jeszcze by coś pod paznokcie weszło:evil_lol: Tylko na śmigiełko uważaj :razz: Taaaa....wiem - to było goopie pytanie :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):A Ty myślałaś, że ja robię to na sucho? :crazyeye: Tylko by się rozpaćkało :diabloti: TZci wszystkich Alf - łączcie się w bólu :diabloti: buahahahhaahhahaa ale dajesz dzisiaj :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 apple napisał(a):Dobrze, że mój TZ tu nie zagąda:roll:....jeszcze byś mi go zepsuł:evil_lol: Biedny TZ :evil_lol:.....nawet na dogo ma zakaz wstępu :shake::evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 apple napisał(a): Dzień Dobry:loveu: Słoneczny jak na razie:multi: Ino po co Ci ta czapka.....perwersja jakaś cycuś?:diabloti: po to żebyś się zatrzymała :eviltong: czujesz respekt przed mundurowymi widze :cool1: :cool3: ale masz zachcianki :crazyeye: perwersji Ci się chce no no noooooo :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ja znikam do sprzątania :roll: zajrzę przed pracą, zobaczyć co napypłaliście :cool1: :evil_lol: Miłego dnia Kochani :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):wprawdzie ja nie Menrzuś :eviltong: ale..... dzień dobry Izulka :evil_lol: :loveu: :p :diabloti: :diabloti: :diabloti: Cześć Kochana :loveu: Czy Wam dogo też muli??? Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):A Ty myślałaś, że ja robię to na sucho? :crazyeye: Tylko by się rozpaćkało :diabloti: TZci wszystkich Alf - łączcie się w bólu :diabloti: Bosz! Menrzusiu! Proszę! nie rozśmieszaj mnię więcej! :roflt::roflt::roflt::roflt: Bo mnie jeszcze bardziej głowa boliu... Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 :roll::roll: muli, okropnie muli :mad: każda strona otwiera się bez końca :angryy: zawsze po takich "muleniach" coś nowego administracja nam funduję i to nie najlepszego, zobaczymy co tym razem wymyślili :roll: :mad: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Na administracji to znów ja podpadłam :roll::oops:...taki wątek o aktywacji kont :diabloti: a teraz idę wytrzeć kurze :diabloti: Quote
apple Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a):roznice.oz.pl takie coś mi posłano :p Jesssssooooo o mało nie dostałam zawału......bosszzz:roll: Taaaa....jeszcze by coś pod paznokcie weszło:evil_lol: Tylko na śmigiełko uważaj :razz: Taaaa....wiem - to było goopie pytanie :evil_lol:Nooooo to to by była katastrofa:evil_lol: Mówisz, ze może mi jakiś Ptasiorek wpaść w śmigiełko?:razz::evil_lol: Noooooo! Ja nie wiem co to miało znaczyć...za mało kawy cucuś?:evil_lol: Biedny TZ :evil_lol:.....nawet na dogo ma zakaz wstępu :shake::evil_lol:A po co on mi tu jeszcze potrzebny.......jeszcze by się zadomowił:roll: po to żebyś się zatrzymała :eviltong: czujesz respekt przed mundurowymi widze :cool1: :cool3: ale masz zachcianki :crazyeye: perwersji Ci się chce no no noooooo :diabloti:Eeeee tam respekt:eviltong:...raczej mi się kojarzy, a skojarzenie pociąga za sobą myślenie a myślenie czyny....a nie wiem co Tz na te czyny powie:diabloti::evil_lol: Alicja Na administracji to znów ja podpadłam :roll::oops:...taki wątek o aktywacji kont :diabloti: a teraz idę wytrzeć kurze :diabloti:Co narozrabiałaś? Co narozrabiałaś?:mdrmed: lecem obaczyć:diabloti: No a jakby ktoś pytał to BYŁAM!:diabloti: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a):roznice.oz.pl takie coś mi posłano :p :eek::eek::eek::scream_3::scream_3::scream_3::eek2:ale się wystraszyłam:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a)::eek::eek::eek::scream_3::scream_3::scream_3::eek2:ale się wystraszyłam:evil_lol: :glaszcze: nie cykaj :p Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):buahahahhaahhahaa ale dajesz dzisiaj :diabloti: Iza i Avanti napisał(a):Bosz! Menrzusiu! Proszę! nie rozśmieszaj mnię więcej! :roflt::roflt::roflt::roflt: Bo mnie jeszcze bardziej głowa boliu... A tak mi się wymskŁo :p:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a):Na administracji to znów ja podpadłam :roll::oops:...taki wątek o aktywacji kont :diabloti: a teraz idę wytrzeć kurze :diabloti: Ty to lubisz wbijać szpilę w Adminowy doopalon :diabloti: Tylko nie trzyj za mocno:evil_lol:....i najpierw szprajem :diabloti: roznice.oz.pl takie coś mi posłano :p Doooobre :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 apple napisał(a): Nooooo to to by była katastrofa:evil_lol: Wtedy własnie się przykleja tipsy :evil_lol: Mówisz, ze może mi jakiś Ptasiorek wpaść w śmigiełko?:razz::evil_lol: Jeszcze Ci włosy wpadną i będziesz miała darmową karuzelę:eviltong::p Noooooo! Ja nie wiem co to miało znaczyć...za mało kawy cucuś?:evil_lol: No.....cUś w tym sensie :razz: A po co on mi tu jeszcze potrzebny.......jeszcze by się zadomowił:roll: Tak samo z Alfą robię :evil_lol: No a jakby ktoś pytał to BYŁAM!:diabloti: No własnie pytam się ;) Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alicja napisał(a):roznice.oz.pl takie coś mi posłano :p dobre :evil_lol: :razz: ale się nie wystrachałam :eviltong: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: a o mnie nikt nie pytał się :roll: Gdzie jest Iv????? Quote
Recommended Posts