Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):To też przylazłem w końcu :evil_lol: :razz: czujesz jednak słabość do ........jeNdz co? :razz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):A może być postny afrodyzjaczek? :razz::razz: Ostatnio Alfie zrobiłem i stwierdziła, że bardzo dobre było :p hmmmmmmm po takim daniu to nie ona powinna powiedzieć, że dobre było, tylko.................Ty powinieneś wiedzieć jak ten afrodyzjak na nią zadziałał :cool1: a tym samym ocenić, czy danie było dobre czy nie :razz: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):czujesz jednak słabość do ........jeNdz co? :razz: :evil_lol: Noooo.....coś w tym rodzaju :evil_lol: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Siedziałem wcześniej, ale nikogo nie było, to se poszedłem gdzie indziej :roll: Może być nawet pieczona:lol: To co nam zrobisz dobrego?:razz: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co to takiego??? W 99% mój przepis, więc tak od razu wszystkiego tu napisać nie mogę :shake: Ale podstawą jest "miłosna gruszka" :razz::razz: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):hmmmmmmm po takim daniu to nie ona powinna powiedzieć, że dobre było, tylko.................Ty powinieneś wiedzieć jak ten afrodyzjak na nią zadziałał :cool1: a tym samym ocenić, czy danie było dobre czy nie :razz: :diabloti: Chyba było dobre, bo od razu na melodramat przełączyła :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):W 99% mój przepis, więc tak od razu wszystkiego tu napisać nie mogę :shake: Ale podstawą jest "miłosna gruszka" :razz::razz: :evil_lol: czyli oberżyna :razz: no dalej............co? Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):A może być postny afrodyzjaczek? :razz::razz: Ostatnio Alfie zrobiłem i stwierdziła, że bardzo dobre było :p :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co to takiego??? Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):czyli oberżyna :razz: no dalej............co? Oberżyna to brzmi tak jakoś antyafrodyzjakowato :shake:.....powiedzmy, że to bakłażan :razz: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Chyba było dobre, bo od razu na melodramat przełączyła :diabloti: o matko :mdleje: ja myślałam, że inny finał był :evil_lol: a nie oglądanie tv :roll: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Oberżyna to brzmi tak jakoś antyafrodyzjakowato :shake:.....powiedzmy, że to bakłażan :razz: ale oberżyna to jest polska nazwa :eviltong: a potoczna to "gruszka milości" a bakłażan to botaniczna :cool3: i tak ten afrodyzjak nie zadziałał, jak widać po tym co pisałeś :shake: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):o matko :mdleje: ja myślałam, że inny finał był :evil_lol: a nie oglądanie tv :roll: Kurcze - film był długi :-? Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Kurcze - film był długi :-? łłłłłłłłłłłłłłłłłleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :roll: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):ale oberżyna to jest polska nazwa :eviltong: a potoczna to "gruszka milości" a bakłażan to botaniczna :cool3: i tak ten afrodyzjak nie zadziałał, jak widać po tym co pisałeś :shake: :diabloti: Jak zwał, tak zwał - najważniejsze są czary.......bakłażan ma być i już!!! :eviltong: Dawkowania jeszcze nie rozpracowałem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):No ale to chyba nie telewizję się po afrodyzjaku ogląda:shake::eviltong: No mówię przecież, że chyba dawka była za mała :mdleje: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):No ale to chyba nie telewizję się po afrodyzjaku ogląda:shake::eviltong: i tu się Ciotka zgadzamy :multi: jaki film boszszszsz co tu grane w tym kinie :hmmmm: kiepskie to danie :roll: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Iv_ napisał(a):i tu się Ciotka zgadzamy :multi: jaki film boszszszsz co tu grane w tym kinie :hmmmm: kiepskie to danie :roll: pppppppppppffffffffffffffffffff......to już Ci nic nie powiem :obrazic: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):Trzeba było korki wykręcić:diabloti: :crazyeye:......nie wpadłem na to :placz::placz: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Jak zwał, tak zwał - najważniejsze są czary.......bakłażan ma być i już!!! :eviltong: Dawkowania jeszcze nie rozpracowałem :evil_lol: słabe te czary jakieś miałeś :shake: albo bakłażan made in Chiny :roll: Menrzuś napisał(a):No mówię przecież, że chyba dawka była za mała :mdleje: :evil_lol: to w naparstku jej tego ugotowałeś? :crazyeye: :-o :crazyeye: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):To już chyba lepiej jakąś naleweczkę zapodać:roll: W tym to się Iv specjalizuje :p Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):pppppppppppffffffffffffffffffff......to już Ci nic nie powiem :obrazic: ładnie ten nosek zadzierasz :razz: powiesz powiesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz :eviltong: :diabloti: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):W tym to się Iv specjalizuje :p oooo tak :multi: moje naleweczki mają w sobie i czar i magię :razz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):Mogłeś się mnie poradzić:razz::diabloti: właśnie :p Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Menrzuś napisał(a):Chyba było dobre, bo od razu na melodramat przełączyła :diabloti: No ale to chyba nie telewizję się po afrodyzjaku ogląda:shake::eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bila napisał(a):Mogłeś się mnie poradzić:razz::diabloti: Ty właśnie chałturzyłas :placz: Muszę już lecieć - dooooobrej Wam :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts