apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Za dużo miodu było - jeszcze nam się Ala rozpłynie :evil_lol:Jak miodu?......Ja prosto z serca mówię...nie z ula:roll: Quote
Bila Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :iloveyou::iloveyou::iloveyou:Ala:iloveyou::iloveyou::iloveyou: urodzinkowe buziaki i życzenia samych słonecznych chwil i torcik, rzecz jasna,:new-bday::tort::laola: i zdróweńko:beerchug:, żebys w przyszłym roku, na swoje 19. urodzinki kręgosłupik miała cymes Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']nioooooo:loveu: A jak twoja zgraja...już dawno fotków nie widziałam...masz ty jeszcze te psy czy tylko udajesz że je masz:diabloti: No mam, mam....ale ostatnio tak jestem zagadywany.....tyle się tutaj dzieje, że nie mam kiedy powklejać :oops: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bila napisał(a):Część gaduły:multi::loveu: Czeeeeeeee......oszczędna w słowa :multi::loveu: :evil_lol: Jak z piesiem? Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']I bardzo dobrze - własny spontan jest życzliwszy niż kopia z netu :loveu: nioooooo:loveu: A jak twoja zgraja...już dawno fotków nie widziałam...masz ty jeszcze te psy czy tylko udajesz że je masz:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Ooooooo co to to nie......proszę tu na nas winy nie spychać....se proszę zakasać rękawy i między dyskusjami foty powstawiać........NO!:diabloti: No wstawię, wstawię :oops: A wiesz, że Iv ma już ogieńka? :razz::multi: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dzień dobry, Jubilatko, Cioteczki i Wujaszek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']No mam, mam....ale ostatnio tak jestem zagadywany.....tyle się tutaj dzieje, że nie mam kiedy powklejać :oops: Ooooooo co to to nie......proszę tu na nas winy nie spychać....se proszę zakasać rękawy i między dyskusjami foty powstawiać........NO!:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bila napisał(a):Tak dziś cuś malutko gadam, ale to chwilowe:evil_lol:. A piesiu? No cierpi trochę, boli łapa, spacer w tempie żółwia, utyka zobaczymy, co będzie dalej. Wet mówi, że do soboty jeszcze może kuleć. Jak nie przejdzie, to w sobotę jeszcze raz pojedziemy Toś Ty pewnie zachorzała :crazyeye: Przejdzie mu ;) Quote
Bila Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Czeeeeeeee......oszczędna w słowa :multi::loveu: :evil_lol: Jak z piesiem? Tak dziś cuś malutko gadam, ale to chwilowe:evil_lol:. A piesiu? No cierpi trochę, boli łapa, spacer w tempie żółwia, utyka zobaczymy, co będzie dalej. Wet mówi, że do soboty jeszcze może kuleć. Jak nie przejdzie, to w sobotę jeszcze raz pojedziemy Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Menrzuś napisał(a):No wstawię, wstawię :oops: A wiesz, że Iv ma już ogieńka? :razz::multi: Boszszsze coś mi się przykleiło nowego :roll: te łapki były taki piękne ;) Stanowczo za dużo pypłam jęzorem tutaj :shake: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Iv_ napisał(a):Dzień dobry, Jubilatko, Cioteczki i Wujaszek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Juz się przyzwyczaiłem, że zawsze na końcu jestem :roll:.......;) Czeeeeeee ogieńkowa :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']NO!:p Co ma? Nic nie kumam?:roll: ale ja kumam...............bo jestem Gwiazda :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Iv_ napisał(a):Boszszsze coś mi się przykleiło nowego :roll: te łapki były taki piękne ;) Stanowczo za dużo pypłam jęzorem tutaj :shake: Już Ty nie marudź z samego rana :evil_lol:......pięknie ustrojona jesteś :multi: Quote
Bila Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Menrzuś napisał(a):No wstawię, wstawię :oops: A wiesz, że Iv ma już ogieńka? :razz::multi: To wstawiaj:diabloti:. Skąd gdzie, jaki ogieniek. Iv to piromanka???:-o Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 no to jeszcze raz.............;) Dzień dobry Jubilatko, Menrzuś i Cioteczki :loveu: i............. Dzień dobry Cioteczki, Meznrzuś i Jubilatko :loveu: Dzień dobry Menrzuś, Jubilatko i Cioteczki :loveu: Zadowolony???? :razz: :p :diabloti: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']No wstawię, wstawię :oops: A wiesz, że Iv ma już ogieńka? :razz::multi:NO!:p Co ma? Nic nie kumam?:roll: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Iv_ napisał(a):ale ja kumam...............bo jestem Gwiazda :eviltong: Jak Gwiazda to z inną emotą :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bila napisał(a):To wstawiaj:diabloti:. Skąd gdzie, jaki ogieniek. Iv to piromanka???:-o Zaaaaraz :eviltong::evil_lol: Taka sama jak i Ty :p Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Iv_']no to jeszcze raz.............;) Dzień dobry Jubilatko, Menrzuś i Cioteczki :loveu: i............. Dzień dobry Cioteczki, Meznrzuś i Jubilatko :loveu: Dzień dobry Menrzuś, Jubilatko i Cioteczki :loveu: Zadowolony???? :razz: :p :diabloti: Prawie całkowicie :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Już Ty nie marudź z samego rana :evil_lol:......pięknie ustrojona jesteś :multi: No cóż, powiem skromnie :oops: bo ja w ogóle jestem piękna :multi: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']NO!:p Co ma? Nic nie kumam?:roll: Ta kuracja antystresowa ma widać działanie uboczne - prostuje zwoje. Trzeba będzie nad tym popracować jeszcze :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak Gwiazda to z inną emotą :eviltong::evil_lol: czegóż się nie robi, żeby Cię zadowolić :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Iv_ napisał(a):No cóż, powiem skromnie :oops: bo ja w ogóle jestem piękna :multi: :diabloti: Grunt to samozadowolenie - od razu w pokoju jest jaśniej :evil_lol: Quote
Recommended Posts