Menrzuś Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 halbina napisał(a):Za zdrówko Argonka trzymamy kciuki nieodmiennie! Też nie mam zbyt wiele czasu na dogo... stadko swoje i tymczasowiczów... :roll: Czuć Was wszystkie - dzięki :multi: Quote
szyszka.fr Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dziendoberek:multi: Przyszłam na poranną kawke..... ...pokoik pusty:crazyeye:... ptasiego mleczka ni maaaaa:shake: i kawki też:mad: idem sobie:obrazic: Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Zajrzę zaraz ;) Sylwa niedługo będzie miała umowne 3 latka, a więc jeszcze szczeniak w niej drzemie :lol: Kciukasy pomagają :loveu: No wiem że pomagają.......nie ma innej opcji:loveu:;) Tak se przyszłam posiedzieć cichutko w kąciku.................:roll: a tu przyszła Szyszka i o kawkę woła.......no jakże mogę spragnionego nie napoić:roll: Mam nadzieję Menrzusiu ze nie masz nic przeciwko jak ja dzisiaj Szyszce kaff zaserwuje:razz:;) o i zapomniała bym o ptasim mleczku:roll: Przyniosłam więcej co by zagryść tęsknotę..........SMACZNEGO:p Quote
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 :razz::razz: ale fajnie trafiłam na kaff ze słodkościami z rańca :multi::multi::multi: Quote
Bila Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Menrzuś napisał(a): Skończył się 4ty dzień wlewów. Jeszcze 6. Chyba szybciej zrobimy usg, bo Argon nadzwyczaj dobrze reaguje na leki ;) :bigok:Znaczy słucha ciotek i zdrowieje.:lol::multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 :loveu: Doberek Menrzusiu! :loveu: Jak zdrówko Argonka??? Quote
Iv_ Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dzień dobry :loveu::razz: ale u mnie ponura pogoda dziś :roll: Quote
Iv_ Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 :kciuki: i dalej trzymam za Argona :p :razz: Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A ja tak sobie siedze i siedze i siedze.......................................i czekam........aż wrócicie:lol: Quote
e.v.a Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']A ja tak sobie siedze i siedze i siedze.......................................i czekam........aż wrócicie:lol: wróciłam :grins::grins::grins::grins: Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='evaxon']wróciłam :grins::grins::grins::grins: buhahahahaha nie ty gupecku:loveu: Quote
e.v.a Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']buhahahahaha nie ty gupecku:loveu: achammmm .... nie szkodzi ...naprawde nic sie nei stało.. fcale a fcale mi nie jest smutno z tego powodu:roll: Quote
halbina Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ależ była wyżerka przesłodka rano... ech... Argonku, cioteczki czekaja na dobre wieści od Ciebie! Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Witanko :multi::loveu: Połowa kuracji za nami. Argon sie czuje na tyle zdrowy, że mamy problemy z wlewami - chłopak się po prostu nuuuuudzi i ciągle coś kombinuje. Już raz wyrwał sobie weflona w czasie tankowania :shake: Ma któraś sposób na jego uspokojenie? Mizianie, głaskanie....nawet paczuszka chrupasów już nie działa :lol: Ubieramy sie i dalej do wetki ;) http://www.youtube.com/v/8EPzqjwAXrQ Przekomarzanie się http://www.youtube.com/v/IJBCFqxaqyU Powerek http://www.youtube.com/v/O5ey7IC3mEA Po powerku http://www.youtube.com/v/gi1oQ-TC7b8 Do znudzenia http://www.youtube.com/v/RzJZt9WmVbo Powrót od wetki Quote
Agniest Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Cześć słoneczka :multi: bardzo miło usłyszeć z rana taką wiadomość :loveu: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Filmiki super......alez ten Gacor ma pomysły:evil_lol: Po kim on to ma?:razz: Hmmmmm chcę ci powiedzieć ze tak nie specjalnie się przejęli tym że wróciłeś do domu:roll:........powiedziała bym nawet ze to Argon był gwiazdą:evil_lol:;) I się chciałam zapytać co to za porządki są........czego ten Argon szukał na meblach w kuchni?:mad::loveu: No to zawaliłam cię pytaniami a teraz powiem ze cię WITAM:loveu::multi: P.S. Moja rada.......................związać go:evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dzień dobry :loveu: No filmiki bardzo......ekspresyjne :evil_lol: Gacek ma niespożytą energię, a Sylwucha zbytnio mu nie ustępuję :razz: Rzeczywiście w tym powrocie do domu jakoś Cię nie zauważyły :roll:, tak skryłeś się w tym kąciku w przedpokoju :evil_lol: Argon moim zdaniem właził do zlewu w kuchni, chyba chłopakowi chciało sie pić :p Quote
Iv_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 :hmmmm: co zrobić z Argonem, żeby spokojnie leżał.........:roll: moje propozycje są takie...... 1. Miziać i podsuwać ciągle nowe smakołyki do przękąszania :evil_lol: 2. Zacząć mu czytać wierszyki-rymowanki :p 3. Proponuję też czytać bajeczki jakieś, najlepiej zakupione tu na bazarku :diabloti: 4. Zaopatrzyć się w wielką ilość ptasiego mleczka i po kawałku dokarmiać :razz: 5. Zaprosić miłą i słodką sunieczkę coby posiedziała przy Argonie, a chłopak żeby mógł w nią oczy wlepiać :evil_lol: :cool3: 6. No i ostateczność......związać chłopaka :roll: :roll: :roll: Tyle jak na razie mam pomysłów tylko :oops: :roll: :evil_lol: :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 :roll: tak tutaj cicho ostatnio na wątku :roll: Ja rozumię, że Menrzuś nie ma czasu, bo i skąd :niewiem: ale że Ciotki tak mało mają do powiedzenia to dziwne jakieś :eviltong:, szczególnie ciotka Apple jakaś małomówna jakby jej Gwiazdorstwo przygasło :niewiem: :roll: Chora może jaka czy co :hmmmm: Quote
Agniest Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Japuchowa wpadła w to jesienne przygnębienie....... :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Agniest napisał(a):Japuchowa wpadła w to jesienne przygnębienie....... :evil_lol: Myslisz, że ją to też dopada? :hmmmm: a ja myślałam że takie cudowniaste gwiazdy są wolne od przygnębień :cool3: :p Quote
Iza i Avanti Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dzień dobry Menrzusiu! Znowu choram... :shake: Idę do lekarza.... :placz: Quote
Bila Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ależ świetne te filmy. Zwłaszcza ten ostatni. Jak oni się cieszyli, jakby Argon z wojny 30-letniej wrócił. :lol::loveu:. Argon nic sobie nie wyeksplorował ze zlewu? Quote
Bila Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Znowu choram... :shake: Idę do lekarza.... :placz: Masz ci los. I po co chorujesz, no po co?:shake: Quote
credita Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 wasza rodzinka Menrzusiu to dopiero miód i orzeszki :loveu: pozdrawiamy;) Quote
Recommended Posts