apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Od razu mówię - ja w tym palców nie maczałem :evil_lol:A skąd ty wiesz co mi się śniło:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Normalnie to wiem. Wczoraj mnie coś zaćmiło.... Pewnie to kryzys przedurlopowy :roll: Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='apple']A skąd ty wiesz co mi się śniło:evil_lol: A tak na wszelki wypadek zaznaczyłem :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Pewnie to kryzys przedurlopowy :roll: Przedurlopowy czy nie, na pewno kryzys! Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak na wszelki wypadek zaznaczyłem :eviltong::evil_lol: Buhahahahahahahaha jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Przedurlopowy czy nie, na pewno kryzys! To zjez sobie jakieś dobre ciacho - przejdzie Ci :razz: [quote name='apple']Buhahahahahahahaha jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony:evil_lol: A tak, żeby nie było na mnie :evil_lol: Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Menrzuś']To zjez sobie jakieś dobre ciacho - przejdzie Ci :razz: Nie jedz, może Ci przejdzie ale i doopa urośnie:evil_lol: A tak, żeby nie było na mnie :evil_lol:Ty chyba wiesz co mi się śniło:diabloti::razz: Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='apple']Ty chyba wiesz co mi się śniło:diabloti::razz: Ma taką małą, to te 2cm więcej napewno nie zaszkodzi :eviltong::diabloti: Jak tak niedospana jesteś, to pewnie jakieś potwory :crazyeye: Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Menrzuś'] Jak tak niedospana jesteś, to pewnie jakieś potwory :crazyeye:Gorzej.....:placz: Dobra lece bo już prawie dziesiata a ja jeszcze do biedronki muszę śmignąć...papa:hand: Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='apple']Gorzej.....:placz: Dobra lece bo już prawie dziesiata a ja jeszcze do biedronki muszę śmignąć...papa:hand: Taaaaa.....zakupy najlepszę są na stresa :evil_lol: Czymnij się ciepło.....i wszystkich pieniądzorów nie wydaj :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Cze Ciotka! Pa Menrzusiu! Ja też znikam- praca czeka.... Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cze Ciotka! Pa Menrzusiu! Ja też znikam- praca czeka.... Jak tyle czekała, to może jeszcze poczekać :evil_lol: Paaaaaaaaaaa :multi: Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 halbina napisał(a):wiemy... :-( :-( :-( I nie zdążyłem jej zobaczyć :-( Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :-(....widzialam u Agi opis na GG i zaraz przybiegłam ...... :-( Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Alicja']:-(....widzialam u Agi opis na GG i zaraz przybiegłam ...... :-( To pociesz Ją na Thetkowym wątku Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Thetka odeszła .....:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No i co teraz powiedzieć.............. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh Quote
Menrzuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='apple']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No i co teraz powiedzieć.............. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh Zawsze możesz powiedzieć - cześć Menrzusiu Witanko Jabłuszku ;) Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Zawsze możesz powiedzieć - cześć Menrzusiu Witanko Jabłuszku ;)Czesc Menrzusiu;) Quote
Menrzuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='apple']Czesc Menrzusiu;) Mów co u Pięknisi :p Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Mów co u Pięknisi :p A goni jak szalona- jak nie śpi to nic tylko PA PA chce iść- w domku posiedzieć to nie łaska:evil_lol: Wczoraj byliśmy na grilku u znajomych to pogoniła po podwórku do 20.30 przyszła do domu taaaaaka brudna ze klękajcie narody:evil_lol: Ale za to padła jak mucha, nawet mleka nie dopiła i spała jak zabita do 7.30:multi: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Menrzuś']To pociesz Ją na Thetkowym wątku dziś bylam .......:-( witanko poranne :calus: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja'] dziś bylam .......:-( witanko poranne :calus:Widziałam ze nawet kolorek zmieniłaś:roll: Quote
Menrzuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='apple']A goni jak szalona- jak nie śpi to nic tylko PA PA chce iść- w domku posiedzieć to nie łaska:evil_lol: Wczoraj byliśmy na grilku u znajomych to pogoniła po podwórku do 20.30 przyszła do domu taaaaaka brudna ze klękajcie narody:evil_lol: Ale za to padła jak mucha, nawet mleka nie dopiła i spała jak zabita do 7.30:multi: No to czemu fotki nie ma? :evil_lol:.....musiała rozkosznie wyglądać. Teraz wiesz co robić, żeby się wyspać :p [quote name='Alicja'] dziś bylam .......:-( witanko poranne :calus: Każdego kiedyś to dopada dzieńdoberek przy kawuni :loveu: Quote
Recommended Posts