apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Lepiej wszystkiego nie oddawaj, bo jak uda mi się to nagrać to jeszcze się zgłoszę :diabloti: No i co z tego jak ja nadal dźwięku nie mam:placz: Jego oryginalna uroda przyciąga uwagę na spacerkach - nie możemy sie opędzić od wielbicieli :lol:No wcale się nie dziwię, gdybym Was mijała to nie dała bym wam przejść koło siebie zanim bym tej całej trójcy nie wymiziała i nie wyklepała po doopalonach:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']No wcale się nie dziwię, gdybym Was mijała to nie dała bym wam przejść koło siebie zanim bym tej całej trójcy nie wymiziała i nie wyklepała po doopalonach:evil_lol: To nie masz chłopa w domu???? Po grzbiecie go, albo bez obiadu jak nie naprawi :mad:......no wiesz co? Daje sie rozkaz i ma byc wykonane :evil_lol: Ale wszystko to po cichutku, bo jakbyś coś zaczęła mówić, to te duże od razu by się zaczęły witać, a to nie każdy przeżywa :evil_lol:.... a conajmniej skończyłoby się to autografami na ciele :diabloti: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']To nie masz chłopa w domu???? Po grzbiecie go, albo bez obiadu jak nie naprawi :mad:......no wiesz co? Daje sie rozkaz i ma byc wykonane :evil_lol: mam....ale taki nieprzydatny model:cool1: Ale wszystko to po cichutku, bo jakbyś coś zaczęła mówić, to te duże od razu by się zaczęły witać, a to nie każdy przeżywa :evil_lol:.... a conajmniej skończyłoby się to autografami na ciele :diabloti:Ale to ja bym całą trójce wymiziała - na raz! Ja się wybuchów radości nie boję:razz: Autgrafów też nie:diabloti: Dobra muszę śmigać....wpadnę z pracy bo wczoraj się troszkę odkopałam to dzisiaj na pewno znajdę minutkę na Dogo....wstaw jakieś fotki to sobie oko pociesze:loveu: Papa:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']Ale to ja bym całą trójce wymiziała - na raz! Ja się wybuchów radości nie boję:razz: Autgrafów też nie:diabloti: Dobra muszę śmigać....wpadnę z pracy bo wczoraj się troszkę odkopałam to dzisiaj na pewno znajdę minutkę na Dogo....wstaw jakieś fotki to sobie oko pociesze:loveu: Papa:loveu: Nie znasz jeszcze ich wybuchów radości przy powitaniu :evil_lol: OK - idę obrabiać te foty Miłego dzionka :multi::loveu: Quote
Alicja Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 :hmmmm:dużo tych fot musi bedzie :razz::razz: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie znasz jeszcze ich wybuchów radości przy powitaniu :evil_lol: Ty mnie nie strasz....bo ja siem wcale nie bojem:eviltong: [quote name='Alicja']:hmmmm:dużo tych fot musi bedzie :razz::razz:Musi że chyba bardzo duuużo:evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Taaaa.....nabijajcie sie :eviltong: Demolka balkonowa winowajca :lol: Quote
Alicja Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 :shake:....taaaaaa zwalasz winę na mojego chrześniaka :roll:....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Toż to mały szkodnik:evil_lol:...ale jaki słodki:loveu:...minka mówi wszystko:lol:.....no przecież on nic nie zrobił:evil_lol::loveu: http://img520.imageshack.us/img520/1592/obraz136dm5.jpg Witaj Menrzusiu:multi: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Alicja']:shake:....taaaaaa zwalasz winę na mojego chrześniaka :roll:....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chrześniak, nie chrześniak - dokładnie widac kto nabroił :lol: [quote name='apple']Toż to mały szkodnik:evil_lol:...ale jaki słodki:loveu:...minka mówi wszystko:lol:.....no przecież on nic nie zrobił:evil_lol::loveu: http://img520.imageshack.us/img520/1592/obraz136dm5.jpg Witaj Menrzusiu:multi: No, ciągle mówię, że jak widzi aparat to robi niewinna minkę. A bez aparatu w pobliżu to czart z niego wychodzi :evil_lol: Czeeeść Jabłuszko :multi::loveu: Quote
apple Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Menrzuś'] No, ciągle mówię, że jak widzi aparat to robi niewinna minkę. A bez aparatu w pobliżu to czart z niego wychodzi :evil_lol: Czeeeść Jabłuszko :multi::loveu:eee tam czart ty żeś chyba czarta nie widział toż to oczy janioła są:loveu: A tak poza tym to 25 na doope ci się należy za spóźnienie:mad:........ty przyszedłeś a ja zaraz musze uciekać:placz:...przez twoje spóźnienie nie wykorzystam mojej dziennej dawki złośliwości.....bede zmierzła cały dzień:cool1: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='apple']eee tam czart ty żeś chyba czarta nie widział toż to oczy janioła są:loveu: A tak poza tym to 25 na doope ci się należy za spóźnienie:mad:........ty przyszedłeś a ja zaraz musze uciekać:placz:...przez twoje spóźnienie nie wykorzystam mojej dziennej dawki złośliwości.....bede zmierzła cały dzień:cool1: Taaaaa......na zdjęciu. Jak będzie mi tak dom demolował, to na urlop go nie wezmę.......o!!!!!! Boszszsz...... :modla::modla::modla: Quote
apple Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaa......na zdjęciu. Jak będzie mi tak dom demolował, to na urlop go nie wezmę.......o!!!!!! No wiesz co..........jak możesz......taki szantaż:crazyeye: ja cię nie poznaję:crazyeye: Boszszsz...... :modla::modla::modla:No dobra dzisiaj mimo wszystko bede łaskawa....wstawaj z tych klęczków:lol: kwiaty wystarczą:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='apple']No dobra dzisiaj mimo wszystko bede łaskawa....wstawaj z tych klęczków:lol: kwiaty wystarczą:diabloti: Ale kwiaciarnie jeszcze zamknięte :placz: Daj mi 5 minut, a dam Ci kwiatek z działki :razz: Quote
apple Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale kwiaciarnie jeszcze zamknięte :placz: Daj mi 5 minut, a dam Ci kwiatek z działki :razz:czas start:diabloti: Bossszz jak mi dzisaj Dogo muli.....masakra:shake: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='apple']czas start:diabloti: Bossszz jak mi dzisaj Dogo muli.....masakra:shake: Ledwo się wyrobiłem :mdleje: Noooo.....co chwilę się wiesza:shake: Quote
apple Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Dla Jabłuszkowej :razz: Nooo wyrobiłeś sie w 3 min nieźle:multi:...i do tego jeszcze takie śliczne kwiaty:loveu:.......no niech bedzie że zapominam o tym spóźnieniu;) Ale zeby mnie to było ostatni raz:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='apple']Nooo wyrobiłeś sie w 3 min nieźle:multi:...i do tego jeszcze takie śliczne kwiaty:loveu:.......no niech bedzie że zapominam o tym spóźnieniu;) Ale zeby mnie to było ostatni raz:diabloti: Uuuuuffffffffffffffffffffffffff :p Ostatni raz.....dzisiaj :evil_lol: Quote
apple Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Ledwo się wyrobiłem :mdleje: Noooo.....co chwilę się wiesza:shake:Mnie się nie wiesza ale ja pisze szybciej niż pokazują się literki na ekranie, powoli sie ładuje, żekła bym baardzo powoli.....i jakoś tak dziwnie strony się ładują..............czyżby nadciągał jakiś kryzys.....oby nie:shake: Quote
apple Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Uuuuuffffffffffffffffffffffffff :p Ostatni raz.....dzisiaj :evil_lol:No ładnie wystarczy rozgrzeszyć a już podskakuje.......:evil_lol: Dobra muszę uciekać - papa:hand: Zaglądnę popołudniową porą;) Quote
Menrzuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='apple']Mnie się nie wiesza ale ja pisze szybciej niż pokazują się literki na ekranie, powoli sie ładuje, żekła bym baardzo powoli.....i jakoś tak dziwnie strony się ładują..............czyżby nadciągał jakiś kryzys.....oby nie:shake: Nie takie cUś przeżyliśmy.....spoko :p Pewnie znowu "ulepszają" :shake: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='apple']No ładnie wystarczy rozgrzeszyć a już podskakuje.......:evil_lol: Dobra muszę uciekać - papa:hand: Zaglądnę popołudniową porą;) Czymnij sie ciepło.....i sucho :evil_lol: Paaaaaa :loveu: Quote
apple Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Czymnij sie ciepło.....i sucho :evil_lol: Paaaaaa :loveu:Buhahahaha:evil_lol: widzę że ciebie głoopawka też nie ominęła:evil_lol: papa:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='apple']Buhahahaha:evil_lol: widzę że ciebie głoopawka też nie ominęła:evil_lol: papa:loveu: A bo Gacek goopawkę złapał, to i mi się udzieliło :evil_lol: Quote
Recommended Posts