Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Iv_ napisał(a):
A zdjęcia Gacka wtulonego w Argona po prostu rokładają na łopatki :loveu:

On zawsze do spania musi sie w kogos wtulić.....a ja idę teraz dać sie wtulić przez wszystkie trzy :evil_lol:

:hand:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Bo to jest chłopak, a nie baba - w czerwieni mu nie do "twarzy" :eviltong:

Jak maleństwo to nie odróżnia się czy dziewczynka czy chłopczyk :eviltong:, no chyba, że......zajrzy pod ogonek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale fajną ma tą moro obróżkę :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
Jak maleństwo to nie odróżnia się czy dziewczynka czy chłopczyk :eviltong:, no chyba, że......zajrzy pod ogonek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale fajną ma tą moro obróżkę :loveu:

Dzisiaj odkrył, że coś mu odstaje na odwłoku i poluje teraz na ogonek :evil_lol:

Dzieńdoberek :multi:

Posted

[quote name='halbina']nie przyszedł.... :eviltong: trzeba było słuchać intuicji/jajników, Jabłuszkowa! ;)
I spóźnione, ale najserdeczniejsze życzonka... zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy!!! :loveu:No wiedziałam ze powinnam, ale pomyślałam że raz zaryzykuję i się wyłamię....no i teraz wiem- jajniki zawsze mówią prwde:evil_lol:

DZiękuję za życzonka:loveu:

[quote name='Menrzuś']Już dobra, dobra - nie było mnie tutaj, bo byłem na wyjeździe samochodzik kupić. A potem jeszcze mała robótka hydrauliczna u mamy i tak jakos zeszło :roll:
Autko kupiłeś:crazyeye: Jakie? Jakie? pochwal sie...:multi: No pochwal się bo pypcia dostane:evil_lol:

Foty boskie:loveu:- jak zwykle, ale co to za sztuka jak się ma takich modeli...phiiii:cool1:

On mnie rozkłada na łopatki:loveu:
http://img390.imageshack.us/img390/5816/obraz243nd0.jpg

Posted

[quote name='apple']No wiedziałam ze powinnam, ale pomyślałam że raz zaryzykuję i się wyłamię....no i teraz wiem- jajniki zawsze mówią prwde:evil_lol:

DZiękuję za życzonka:loveu:

Autko kupiłeś:crazyeye: Jakie? Jakie? pochwal sie...:multi: No pochwal się bo pypcia dostane:evil_lol:

Foty boskie:loveu:- jak zwykle, ale co to za sztuka jak się ma takich modeli...phiiii:cool1:

On mnie rozkłada na łopatki:loveu:
http://img390.imageshack.us/img390/5816/obraz243nd0.jpg
Aaaaa tam te Wasze jajniki - rzadko prawdę mówią :p

Nie tyle ja, co Alfa - dużą megankę diesel. Dużą, bo przybyło nam psów :lol:

To nie chodzi o modele, tylko o to, że się te foty czasami robi :eviltong:

Mały jest coraz bardziej ruchliwy (wiem, trudno to sobie wyobrazić:lol:) i co ciekawsze - Sylwa dołączyła do jego biegania po pokojach. Śmiesznie to wygląda jak Sylwa z podwiniętym odwłokiem gania po domu jak szczeniak. Może nigdy powerków nie miała?

Czeeeeeeść Jabłuszko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaa tam te Wasze jajniki - rzadko prawdę mówią :p

A co ty tam wiesz....masz jajniki ze dyskutujesz?:cool3:

Nie tyle ja, co Alfa - dużą megankę diesel. Dużą, bo przybyło nam psów :lol:

Jaki kolor?:razz:pewnie niebieska.......:p

To nie chodzi o modele, tylko o to, że się te foty czasami robi :eviltong:

czy to jest jakaś aluzja czy mnie się tylko wydaje:roll:

Mały jest coraz bardziej ruchliwy (wiem, trudno to sobie wyobrazić:lol:) i co ciekawsze - Sylwa dołączyła do jego biegania po pokojach. Śmiesznie to wygląda jak Sylwa z podwiniętym odwłokiem gania po domu jak szczeniak. Może nigdy powerków nie miała?

Czeeeeeeść Jabłuszko :multi::loveu:
Cześć Menrzusiu:multi:....smiem twierdzić że nie jest możliwa większa ruchliwość Gacusia....sobie tego nie wy-ob- ra-żam:shake:

A Sylwa pewno przekomiczna:evil_lol:.....nagraj takie śmiganko:multi:

Posted

[quote name='apple']Cześć Menrzusiu:multi:....smiem twierdzić że nie jest możliwa większa ruchliwość Gacusia....sobie tego nie wy-ob- ra-żam:shake:

A Sylwa pewno przekomiczna:evil_lol:.....nagraj takie śmiganko:multi:
A co Ty tam wiesz - może mam takiego jednego malutkiego? :diabloti:
Walnąć w stół, a nożyce się odzywają :evil_lol:

Poluję na te śmigania, ale jak Sylwa widzi aparat, to sie uspokaja, jakby się wstydziła, że w takim wieku szczeniaka udaje :lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Dzień dobry Menrzusiu! :loveu:

Gacuś piknie wygląda w nowej obróżce!

A Sylwunia to przy nim chyba nadrabia stracony czas w szczenięctwie....

Witanko Izuniuuuuuuu :loveu:

Jedziemy w dzicz kaszubską, to musi mieć odpowiednią obróżkę

Z jednej strony mamusia, a z drugiej partnerka do zabaw. Zmieniła się - nawet razem z Gackiem z jednej michy jedzą, co z Argonem było nie do pomyślenia :p

Posted

[quote name='Menrzuś']A co Ty tam wiesz - może mam takiego jednego malutkiego? :diabloti:

Taaaaak?:roflt:
Walnąć w stół, a nożyce się odzywają :evil_lol:

Jakie nożyce ja nie wiem o czym mówisz:roll::evil_lol:

Poluję na te śmigania, ale jak Sylwa widzi aparat, to sie uspokaja, jakby się wstydziła, że w takim wieku szczeniaka udaje :lol:No to się słabo starasz, trzeba się zaczaić za kanapą albo co a nie tak ostentacyjnie na środku stanąć i filmy kręcić:shake:..........przeca żadna baba się nie da sfilmować jak goopoty wyprawia:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No to się słabo starasz, trzeba się zaczaić za kanapą albo co a nie tak ostentacyjnie na środku stanąć i filmy kręcić:shake:..........przeca żadna baba się nie da sfilmować jak goopoty wyprawia:evil_lol:
I co się nabijasz? - Tajemnice natury są nieodgadnione :eviltong::evil_lol:

Jaka się niekumata raptem zrobiłaś :lol:

Tyż prawda - muszę jakieś maskowanie wymyśleć :p

Posted

[quote name='Menrzuś']I co się nabijasz? - Tajemnice natury są nieodgadnione :eviltong::evil_lol:

Ja tam nie wiem........wiem że to smieszne:evil_lol:

No ba- wiem kiedy trzeba przygrac głoopa:evil_lol:

Tyż prawda - muszę jakieś maskowanie wymyśleć :pNo bedzie jak na National Geographic:evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
I co się nabijasz? - Tajemnice natury są nieodgadnione :eviltong::evil_lol:

Tyż prawda - muszę jakieś maskowanie wymyśleć :p

Kup se moro-obróżkę! :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kup se moro-obróżkę! :evil_lol:

[quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt:
To byłaby czysta perwersja - czapeczka może być? :razz::eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Sylwa nie jest taka goopia - wszystko tym jednym okiem wypatrzyAle jak już założysz te moro-obróżkę to na pewno sie wtopisz w tło:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ale jak już założysz te moro-obróżkę to na pewno sie wtopisz w tło:evil_lol:

Łatwiej będzie, niz jakbym miał czerwoną, czy nie daj boże różową :eviltong: