Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Alicja']:glaszcze: ...będę ....jednym oczkiem na dokumentację a drugim na dogo ;) i wymiziaj całą 3 kę :loveu::loveu::loveu: Jeszcze zeza dostaniesz :diabloti: Wymiziam....spoko ;):loveu: Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Jeszcze zeza dostaniesz :diabloti: Wymiziam....spoko ;):loveu: nie strasz zezem .... Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Alicja']nie strasz zezem .... Lepiej ostrożnie kręć głową......i nie daj się złapać :diabloti: Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Lepiej ostrożnie kręć głową......i nie daj się złapać :diabloti: :diabloti:nad papierami to ja w domu siedzę ....w pracy nie mogę :shake:i nie mam tam netu :placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Alicja']:diabloti:nad papierami to ja w domu siedzę ....w pracy nie mogę :shake:i nie mam tam netu :placz::placz::placz: Aaaaaa......to pisz wyraźniej :p Żeby Ciebie te papierzyska nie zasypały......eeeeeech Quote
GoniaP Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Czeeeeeeeeeee:loveu: Zgadnijcie kto ze mną dziś odpakowywał paczuszkę od Menrzusia?? No kto?? A kto się ze mną cieszył jak głupi z kulotka?? No kto?? I kto niuchał ziółka pedantycznie zapakowane i opisane, no kto?? A kto chciał pożreć moje dżemiki, no kto?? Menrzusiu, sprawiłeś mi dziś taką radość, że nie wiem jak ją wyrazić! Dziś miałam bardzo kiepski psychicznie dzień... no a potem, potem przyszła paczuszka :loveu::multi::multi::loveu: Dziękuję :calus: Quote
szyszka.fr Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dziendoberek!!! szałowe zdjęcie:evil_lol::loveu: http://img385.imageshack.us/img385/2912/obraz138sb1.jpg widze że psiaki już sa w dobrej komitywie... ale to było do przewidzenia:lol: nikt chyba nie oparł by się takiemu czarusiowi jak Gacuś u mnie bez zmian, uczę się żyć w Polsce, czasem zadziwiam swoje otoczenie niewiedzą lub swoimi hasełkami, nawet nie wiedziałam, że mówie slangiem, który tylko TZ rozumie:evil_lol: zaobserwowałam pewną zaskakującą rzecz: Polacy są niemili i nieuprzejmii [SIZE=2]mizianka dla faflaków Quote
Alicja Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 :loveu::loveu::loveu:jestem na dzień dobry :multi: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jestem!:B-fly:......haloooooołł.......Jestem!:B-fly: Dlaczemu mnie nikt nie wita się pytam:cool1: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! :-) Witanko :multi: [quote name='apple']Jestem!:B-fly:......haloooooołł.......Jestem!:B-fly: Dlaczemu mnie nikt nie wita się pytam:cool1: Dzieńdoberek Jabłuszkowej :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='szyszka.fr']Dziendoberek!!! szałowe zdjęcie:evil_lol::loveu: http://img385.imageshack.us/img385/2912/obraz138sb1.jpg widze że psiaki już sa w dobrej komitywie... ale to było do przewidzenia:lol: nikt chyba nie oparł by się takiemu czarusiowi jak Gacuś u mnie bez zmian, uczę się żyć w Polsce, czasem zadziwiam swoje otoczenie niewiedzą lub swoimi hasełkami, nawet nie wiedziałam, że mówie slangiem, który tylko TZ rozumie:evil_lol: zaobserwowałam pewną zaskakującą rzecz: Polacy są niemili i nieuprzejmii [SIZE=2]mizianka dla faflaków Wieziałem, że Ci się spodoba :razz: Z tym czarusiem to bez przesady - coraz większa bestia z niego. Gdzieś przeczytałem, że buldozki nie szczekają - a g... prawda. Jak tylko coś się na podwórku dzieje, to z wrzaskiem na balkon wyskakuje, wszystko i wsystkich musi obszczekać. U mnie ta nauka długo trwała. Jestem ciekawy co jeszcze zaobserwujesz. Jak narazie mamy podobne obserwacje :p [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:jestem na dzień dobry :multi: Miłej pracki :multi: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Witanko :multi: Dzieńdoberek Jabłuszkowej :sweetCyb::sweetCyb:Noooo nareszcie bo już myślałam że tu korzenie zapuszcze:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 GoniaP napisał(a):Czeeeeeeeeeee:loveu: Zgadnijcie kto ze mną dziś odpakowywał paczuszkę od Menrzusia?? No kto?? A kto się ze mną cieszył jak głupi z kulotka?? No kto?? I kto niuchał ziółka pedantycznie zapakowane i opisane, no kto?? A kto chciał pożreć moje dżemiki, no kto?? Menrzusiu, sprawiłeś mi dziś taką radość, że nie wiem jak ją wyrazić! Dziś miałam bardzo kiepski psychicznie dzień... no a potem, potem przyszła paczuszka :loveu::multi::multi::loveu: Dziękuję :calus: No, bez przesady....nic takiego to nie było :oops: Pewnie cieszyłaś się z Tosią - mam nadzieję, że odkurzysz jej wątek :razz: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']Noooo nareszcie bo już myślałam że tu korzenie zapuszcze:evil_lol: A chociaż jeden wypuściłaś? :razz:.....:evil_lol: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']A chociaż jeden wypuściłaś? :razz:.....:evil_lol:No własnie coś mnie stopa swędzi więc pewnie był na granicy przebicia się:evil_lol: Quote
GoniaP Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Menrzuś napisał(a):No, bez przesady....nic takiego to nie było :oops: Pewnie cieszyłaś się z Tosią - mam nadzieję, że odkurzysz jej wątek :razz: Nie z Tosią, tylko z Pixie ;) A na wątek Tosiulca nie starcza mi już czasu :shake: Buziaki dla wszystkich :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']No własnie coś mnie stopa swędzi więc pewnie był na granicy przebicia się:evil_lol: Eeee tam przebicie - pewnie Ciebie mrówka łacholi i tyle :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Eeee tam przebicie - pewnie Ciebie mrówka łacholi i tyle :eviltong::evil_lol:W domu jestem.....jaka mrówka?:p Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']W domu jestem.....jaka mrówka?:p :mdleje:.... No, ale już jestem i nie musisz nic zapuszczać :p Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 GoniaP napisał(a):Nie z Tosią, tylko z Pixie ;) A na wątek Tosiulca nie starcza mi już czasu :shake: Buziaki dla wszystkich :loveu: Ale czasami jakąś fotkę możesz tam wkleić :razz: Cmokasy :loveu: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']:mdleje:.... No, ale już jestem i nie musisz nic zapuszczać :pNie rozumiem z jakiego powodu zasłabłes:roll: No NARESZCIE jesteś........:evil_lol: jak tam dzisiaj stadko.......Gacuś dokazuje?:razz: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']Nie rozumiem z jakiego powodu zasłabłes:roll: No NARESZCIE jesteś........:evil_lol: jak tam dzisiaj stadko.......Gacuś dokazuje?:razz: Gacek łapie poranne powery, podgryza Argona, wybebesza fotelik balkonowy. A biegając tak śmiesznie chrumka.....jak prosiak :diabloti: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Gacek łapie poranne powery, podgryza Argona, wybebesza fotelik balkonowy. A biegając tak śmiesznie chrumka.....jak prosiak :diabloti:Hihihihihihiihihihihihi oddam wszystko żeby posłuchac tego chrumkania:evil_lol: Ojjj cudeńko z niego nieprzeciętne:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']Hihihihihihiihihihihihi oddam wszystko żeby posłuchac tego chrumkania:evil_lol: Ojjj cudeńko z niego nieprzeciętne:loveu: Lepiej wszystkiego nie oddawaj, bo jak uda mi się to nagrać to jeszcze się zgłoszę :diabloti: Jego oryginalna uroda przyciąga uwagę na spacerkach - nie możemy sie opędzić od wielbicieli :lol: Quote
Recommended Posts