Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zbój w kryjówce - pod fotelikiem na balkonie czuje się bezpiecznie. Tutaj Sylwa go nie dopadnie :lol:

.... ale i tak się kochają :p

Czasami też śpi samotnie.....taki mały foszek :evil_lol:

i nawet Argon się z nim pobawi jak ten wampir zapomni o jajkach :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Wieziałem, że Ci się spodoba :razz:
Z tym czarusiem to bez przesady - coraz większa bestia z niego. Gdzieś przeczytałem, że buldozki nie szczekają - a g... prawda. Jak tylko coś się na podwórku dzieje, to z wrzaskiem na balkon wyskakuje, wszystko i wsystkich musi obszczekać.
U mnie ta nauka długo trwała. Jestem ciekawy co jeszcze zaobserwujesz. Jak narazie mamy podobne obserwacje :p

Miłej pracki :multi:

Witanko:multi:

W Paryżu sąsiadka z parteru miała buldożka, był słodki, a dzwięki jakie z siebie wydawał przypominały chrumkanie świnki:evil_lol::evil_lol:

Ty tez to zauważyłeś? Czyli to nie są moje wymysły...
i jeszcze jedno, wcześniej byłam anonimowa i mogłam robić co chciałam, a tutaj nawet przechodnie wtrącają się i komentuja , jakby nie mieli swojego zycia i własnych problemów:angryy:

Posted

[quote name='szyszka.fr']Witanko:multi:

W Paryżu sąsiadka z parteru miała buldożka, był słodki, a dzwięki jakie z siebie wydawał przypominały chrumkanie świnki:evil_lol::evil_lol:

Ty tez to zauważyłeś? Czyli to nie są moje wymysły...
i jeszcze jedno, wcześniej byłam anonimowa i mogłam robić co chciałam, a tutaj nawet przechodnie wtrącają się i komentuja , jakby nie mieli swojego zycia i własnych problemów:angryy:
Dzieńdoberek :multi::loveu:
A Ty dzisiaj na wagarach? :razz:

Chrumka jak powera dostaje - ubaw wtedy jest po pachy :evil_lol:

Niestety, to chyba nasza "zaleta narodowa".....cóż, trzeba się z tym chyba tylko pogodzić, bo nie wierzę, że można to zmienić - przynajmniej w najbliższych pokoleniach. Trzeba wyjechać i wrócić, zeby to widzieć :shake:
[quote name='szyszka.fr']No prosze...a taka była z niej panna niedotykalska...
w końcu odezwały sie w niej matczyne instynkty:evil_lol:

http://img84.imageshack.us/img84/253/obraz014nf1.jpg
Noooo....mamusia pełną mordką. Nawet krzyknąć nie mogę na Gacka, bo od razu rozdziawia ten dziób :evil_lol:
[quote name='szyszka.fr']Ten sznureczek to antywłamaniowy czy antyGackowowyjściowy?:evil_lol:
http://img353.imageshack.us/img353/1391/obraz141pv4.jpg
AntyGackowy - już raz go uratował. Dostał powera i nie wyhamował - na szczęście sznureczki wytrzymały :multi:

Posted

halbina napisał(a):
świetne foty foszka i foczkowania po Sylwce...
a jajuszka Argona.... i tak miały być ciachnięte ponoć :mad:

A Ty byś tylko rżnęła :eviltong:.....gdyby nie problemy z jego prostatą, to bym nigdy nawet nie wpadł na ten pomysł ciachania. Natura dała mu kulki, więc widać są po coś potrzebne :eviltong:

Posted

[quote name='Kara.']Owsa, nie jada się owsa.
Bo halbina tu zaraz wpadnie:evil_lol:

Dobry wieczór
Eeee tam - to jest przynęta na Halbinkę, bo Jej też coś tam znalazłem w ortografii :eviltong::evil_lol:

Witanko :multi:

Posted

To jakiś nowy sposób na przyciągnięcie uwagi:crazyeye: Nie rozumiem A nie łatwiej po prostu zaprosić:evil_lol:

Obejrzałam zdjątka:loveu:

A teraz zmykam bo moje dziecię znowu o 4 rano da koncert
Co to jest z tymi zębami, że się człowiek całe życie z nimi męczy

Dobranoc:lol:

Posted

[quote name='Kara.']To jakiś nowy sposób na przyciągnięcie uwagi:crazyeye: Nie rozumiem A nie łatwiej po prostu zaprosić:evil_lol:

Obejrzałam zdjątka:loveu:

A teraz zmykam bo moje dziecię znowu o 4 rano da koncert
Co to jest z tymi zębami, że się człowiek całe życie z nimi męczy

Dobranoc:lol:
Halbinka wie, że nie potrzebuje zaprosin;)

Proponujesz od razu szufladę? :evil_lol:

Dobrej :hand:

Posted

:roll:...dobra przyznaję się bez bicia ....dzieci podobno łapią pewne cechy od rodziców chrzestnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... ja strasznie broiłam :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Alicja']:roll:...dobra przyznaję się bez bicia ....dzieci podobno łapią pewne cechy od rodziców chrzestnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... ja strasznie broiłam :oops::oops::oops:
A juz chciałem powiedzieć, że to moja krew :diabloti:

Posted

[quote name='apple']Domyślam się że on nie z tej lini:evil_lol:

Witaj:multi: - widzę ze ci się oczko świeci..........wczorajsza kara podziałała:diabloti:

O mały włos był byś wczesniej niż ja:roll:

No wiesz Argon:cool1:
http://img168.imageshack.us/img168/7316/obraz025qw7.jpg
Ja też tak myślę, że nie z tej linii :evil_lol:

Byłem wcześniej :eviltong:
Co wiesz Argon? - tam jego nie widać :-o

Dzieńdoberek :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']

Byłem wcześniej :eviltong:
Co wiesz Argon? - tam jego nie widać :-o

Dzieńdoberek :multi:Fcale że nie byłeś:eviltong:

No wiesz Argon....jak mozesz mi nie pomóc odzyskać patyczka..co z naszą męską solidarnością:roll:

Posted

[quote name='apple']Fcale że nie byłeś:eviltong:

No wiesz Argon....jak mozesz mi nie pomóc odzyskać patyczka..co z naszą męską solidarnością:roll:
A własnie, że byłem - nie oszukuj, bo jeszcze ktos uwierzy :eviltong:

Eeeee tam - Gacek wie, że Argon to pantoflarz i w walce z Sylwą mu nie pomoże :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']

Eeeee tam - Gacek wie, że Argon to pantoflarz i w walce z Sylwą mu nie pomoże :shake::evil_lol:

No wiesz co....dwóch na jednego:crazyeye: to banda łysego:evil_lol:....boszz znowu głoopawka:evil_lol:....przepraszam

Posted

[quote name='apple']
No wiesz co....dwóch na jednego:crazyeye: to banda łysego:evil_lol:....boszz znowu głoopawka:evil_lol:....przepraszam
....tylko kto tu jest tym "łysym"?:razz:

Weź głęboki oddech i podskocz ze 3 razy - powinno Ci to przejść :diabloti: