GoniaP Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Menrzuś napisał(a): No to trzeba jakiegoś vana, a nie miotłę.....no, chyba że z przyczepką :diabloti: Jeepka trzeba ;) Na razie sobie z tą miotłą radzimy jakoś....:roll: Wet jednak stwierdził, że nie mieszczę się nawet w kryteria najzajadliwszych oszołomów :placz: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Bila']Wytłumacz mu, że kastracją zajmie się wet.:cool3: Ale tylko jak Argon jest czymś "podniecony" - np zabawą, przywitaniem, przedwyjściem na spacer - ten od razu za kulki :shake:...... Szukam kagańca dla małego wampirka!!! :p Quote
Menrzuś Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 GoniaP napisał(a):Jeepka trzeba ;) Na razie sobie z tą miotłą radzimy jakoś....:roll: Wet jednak stwierdził, że nie mieszczę się nawet w kryteria najzajadliwszych oszołomów :placz: Mądrego weta masz :diabloti: Krok po kroku - bedzie dobrze :loveu: Quote
GoniaP Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Mądrego weta masz :diabloti: Dzięki Menrzusiu :mad::mad::mad: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 GoniaP napisał(a):Dzięki Menrzusiu :mad::mad::mad: Goniu - dla Ciebie prawie wszystko ;):loveu:.....nawet nery nadstawię :evil_lol: Quote
GoniaP Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Goniu - dla Ciebie prawie wszystko ;):loveu:.....nawet nery nadstawię :evil_lol: Ciebie bym nie obiła :shake::shake::shake: Quote
Menrzuś Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 GoniaP napisał(a):Ciebie bym nie obiła :shake::shake::shake: No to co mi tu tymi kijaszkami.....? :evil_lol: Wet miał rację i tyle! Ale i zazdraszam Ci tego oszołomiarstwa :roll: Quote
apple Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Witaj Menrzusiu:loveu: ja dzisiaj w kiepskim nastroju bo dzisiaj wracam do pracy:placz::placz::placz: Ale fota mi sie podoba....baaardzo:loveu: http://img385.imageshack.us/img385/2912/obraz138sb1.jpg Quote
Iza i Avanti Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Berek Menrzusiu! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='apple']Witaj Menrzusiu:loveu: ja dzisiaj w kiepskim nastroju bo dzisiaj wracam do pracy:placz::placz::placz: Ale fota mi sie podoba....baaardzo:loveu: http://img385.imageshack.us/img385/2912/obraz138sb1.jpg Wakacje sie kończą :shake:......biedna Alutka - przyzwyczaiła sie do mamy w domku Cześć Jabłuszko :loveu: [quote name='Iza i Avanti']Berek Menrzusiu! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Witanko Izuniuuuu :multi: Jak tam z Żyrafą było? :razz: Quote
apple Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Wakacje sie kończą :shake:......biedna Alutka - przyzwyczaiła sie do mamy w domku Cześć Jabłuszko :loveu: No własnie....moje biedne dziecko:placz: Witanko Izuniuuuu :multi: Jak tam z Żyrafą było? :razz:Nie było:cool1: Musiałam nagle wyjechać:angryy: Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='apple']Nie było:cool1: Musiałam nagle wyjechać:angryy: I znowu niezastąpiona instytucja - babcia :razz: Biedna Żyrafa :evil_lol: Quote
apple Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Menrzuś']I znowu niezastąpiona instytucja - babcia :razz: Biedna Żyrafa :evil_lol:Ale to wolała bym być JA:cool1: Żyraf!:cool1: Biedna Iza.....ale to na prawde była siła wyższa:placz: Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='apple']Ale to wolała bym być JA:cool1: Żyraf!:cool1: Biedna Iza.....ale to na prawde była siła wyższa:placz: Też kiedys babcią będziesz :razz: No doooobra......biedny Twój doopalon :diabloti: Quote
apple Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Też kiedys babcią będziesz :razz: No doooobra......biedny Twój doopalon :diabloti: Co:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mad: No wiem, już włozyłam izolację w gatki:roll: Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='apple'] Co:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mad: No wiem, już włozyłam izolację w gatki:roll: A nico.....taka jakaś wizja mi przez głowę przeleciała:p Ali zabrałaś? :evil_lol: Nic Ci to nie pomoże.....lańsko będzie jak sie patrzy. Tylko okno zamknij :diabloti: Quote
apple Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Menrzuś']A nico.....taka jakaś wizja mi przez głowę przeleciała:p To coś pusto tam jak tak przelatuje na wylot:evil_lol:;) Ali zabrałaś? :evil_lol: Nic Ci to nie pomoże.....lańsko będzie jak sie patrzy. Tylko okno zamknij :diabloti:Okno? A po co okno?:roll: Myślisz że mnie przez nie wyrzuci:crazyeye: No i muszę uciekać:placz:....Alunia wstała dzisiaj skoro świt, jeszcze półmrok był za oknem a teraz juz leci z nóg.....a musimy jeszcze do sklepu po chlebek biec......to na razie;) wpadnę z pracy pod wieczór.........to moze sie sklikamy...papa:hand: Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='apple']Okno? A po co okno?:roll: Myślisz że mnie przez nie wyrzuci:crazyeye: No i muszę uciekać:placz:....Alunia wstała dzisiaj skoro świt, jeszcze półmrok był za oknem a teraz juz leci z nóg.....a musimy jeszcze do sklepu po chlebek biec......to na razie;) wpadnę z pracy pod wieczór.........to moze sie sklikamy...papa:hand: Aleś mnie przejrzała :placz:;) Okno - żeby cała dogomania wrzasku nie słyszała :eviltong: Śmigaj - miłego dzionka..... :bye: Quote
Iza i Avanti Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='apple'] Co:crazyeye:No wiem, już włozyłam izolację w gatki:roll: hihihihihihih! I myślisz, że Ci to pomoże??? :diabloti: [quote name='apple']Okno? A po co okno? Myślisz że mnie przez nie wyrzuci:crazyeye: No i muszę uciekać....Alunia wstała dzisiaj skoro świt, jeszcze półmrok był za oknem a teraz juz leci z nóg.....a musimy jeszcze do sklepu po chlebek biec......to na razie wpadnę z pracy pod wieczór.........to moze sie sklikamy...papa Przez okno nie będę Cię wyrzucać! Ja przez okno wlecę! :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Aleś mnie przejrzała Okno - żeby cała dogomania wrzasku nie słyszała Śmigaj - miłego dzionka..... Bo Jabcokowa jest jak Superman! Wzrokiem przewierca na wskroś! :-o Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Przez okno nie będę Cię wyrzucać! Ja przez okno wlecę! :evil_lol: Następna miłośniczka latającej miotły :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ja już też wróciłam do pracy :placz::placz::placz: zabraknie mi czasu na dogo :placz: postaram się rankiem zajrzeć :loveu:...na razie biegam na 8.00:roll: Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Alicja']ja już też wróciłam do pracy :placz::placz::placz: zabraknie mi czasu na dogo :placz: postaram się rankiem zajrzeć :loveu:...na razie biegam na 8.00:roll: Biedactwo :glaszcze:...... ale ferie juz niedługo :razz: Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Biedactwo :glaszcze:...... ale ferie juz niedługo :razz: :shake:przedszkole to placówka nieferyjna :roll: ale mam 11 dni roboczych urlopu do wybrania .... ze względu na to ze teraz już w czasie UW miałam opiekę na TZta :cool1:... więc załapię się na jakieś fajne wolne ;) Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Alicja']:shake:przedszkole to placówka nieferyjna :roll: ale mam 11 dni roboczych urlopu do wybrania .... ze względu na to ze teraz już w czasie UW miałam opiekę na TZta :cool1:... więc załapię się na jakieś fajne wolne ;) No, ale chyba bedziesz tu czasami zaglądała? (Jak powiem Gackowi, to się chłopak zapłacze :shake:) Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Menrzuś']No, ale chyba bedziesz tu czasami zaglądała? (Jak powiem Gackowi, to się chłopak zapłacze :shake:) :glaszcze: ...będę ....jednym oczkiem na dokumentację a drugim na dogo ;) i wymiziaj całą 3 kę :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts