Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Ciiiiiiiiiiiiiiiii... Nie rżyj tak... Może nie zauważy wpisu o moro... [quote name='Menrzuś']Ale Sylwa nie jest taka goopia - wszystko tym jednym okiem wypatrzy Bo ona ma oczy nawet w doopalonku! :evil_lol: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Menrzuś']To byłaby czysta perwersja - czapeczka może być? :razz::eviltong:Nie czapeczka stanowczo nie...a co to bedziesz ptaki obserwował czy psy:roll: Czapeczka......... pfff:cool1: Koniecznie obróżka!:diabloti: [quote name='Menrzuś']Łatwiej będzie, niz jakbym miał czerwoną, czy nie daj boże różową :eviltong:No niby tak ale zawsze moze być dwustronna:diabloti: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciiiiiiiiiiiiiiiii... Nie rżyj tak... Może nie zauważy wpisu o moro... Ale kiedy nie moge:evil_lol: Co sobie wyobraże to parskam śmiechem:roflt: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']Ale jak już założysz te moro-obróżkę to na pewno sie wtopisz w tło:evil_lol: tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia [quote name='apple']Ale kiedy nie moge:evil_lol: Co sobie wyobraże to parskam śmiechem:roflt: Ja też! Prawie mi już zaworki popuszczają! Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciiiiiiiiiiiiiiiii... Nie rżyj tak... Może nie zauważy wpisu o moro... Bo ona ma oczy nawet w doopalonku! :evil_lol: Zauważył, zauważył - lepsze moro niż koronki :eviltong: Czasami też mi się tak wydaje :lol: [quote name='apple']Nie czapeczka stanowczo nie...a co to bedziesz ptaki obserwował czy psy:roll: Czapeczka......... pfff:cool1: Koniecznie obróżka!:diabloti: No niby tak ale zawsze moze być dwustronna:diabloti: Ale jak sobie naciągnę czapeczkę na oczy, to może wzrokiem jej nie przyciągnę :roll: Nie da rady - klamerka by sie nie zapinała :shake::p Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']Ale kiedy nie moge:evil_lol: Co sobie wyobraże to parskam śmiechem:roflt: [quote name='Iza i Avanti']tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia Ja też! Prawie mi już zaworki popuszczają! I znowu się ze mnie nabijają :placz: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia Ja też! Prawie mi już zaworki popuszczają!Trzymaj:evil_lol: [quote name='Menrzuś'] Ale jak sobie naciągnę czapeczkę na oczy, to może wzrokiem jej nie przyciągnę :roll: To po co przepłacać....majtaski se naciąg- taniej wyjdzie:evil_lol: Nie da rady - klamerka by sie nie zapinała :shake::pTo my ci z Izą drugą gratis załatwimy- na inne okazje:diabloti: Dobra kochani na razie musze uciekac bo: Już pora na dobranoc.....:evil_lol: dla Aluni;) Papa:loveu: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Menrzuś napisał(a):I znowu się ze mnie nabijają :placz:...:calus: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']Trzymaj:evil_lol: To my ci z Izą drugą gratis załatwimy- na inne okazje:diabloti: Dobra kochani na razie musze uciekac bo: Już pora na dobranoc.....:evil_lol: dla Aluni;) Papa:loveu: Majtaski zamiast czapeczki? :crazyeye: Czyś Ty zgoopła??? :crazyeye: Sama ino nie zaśnij :evil_lol:.....paaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Majtaski zamiast czapeczki? :crazyeye: Czyś Ty zgoopła??? :crazyeye: czyżby mnie znowu poniosło:roll::evil_lol: Sama ino nie zaśnij :evil_lol:.....paaaaaaaaaaaaa :loveu:Dopszzz papa:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Menrzuś']I znowu się ze mnie nabijają :placz: Nabijają? My? Nieeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol: [quote name='apple']Trzymaj:evil_lol: tsymam... To my ci z Izą drugą gratis załatwimy- na inne okazje:diabloti: Dobra kochani na razie musze uciekac bo: Już pora na dobranoc.....:evil_lol: dla Aluni;) Papa:loveu: papa Cioteczko! :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nabijają? My? Nieeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol: papa Cioteczko! :loveu: Pewnie, że nie - to tylko takie poranne podszczypywanie :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Pewnie, że nie - to tylko takie poranne podszczypywanie :evil_lol: Szczypu, szczypu! Dopsz! Ja też muszę uciekać i zabrać się za robotę! Papa Menrzusiu! Wpadnę później! :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Szczypu, szczypu! Dopsz! Ja też muszę uciekać i zabrać się za robotę! Papa Menrzusiu! Wpadnę później! :loveu: To dobrze wpływa na jędrność :evil_lol: Miłej :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jeszcze spanko.... .... i juz tarzanie sie po podłodze :lol: A na koniec Gacek rozpędził dorosłych i wylizał Argonową michę :evil_lol: .....dokładnie :p Quote
Bila Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Śpią usta w usta z Sylwą:lol:. Dobry wieczór Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Bila napisał(a):Śpią usta w usta z Sylwą:lol:. Dobry wieczór Ależ to zabrzmiało :evil_lol: Dobry :multi: Quote
Iv_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :hmmmm: chyba mnie dzisiaj tutaj nie było jeszcze :razz: Cześć ;) Quote
Iv_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 http://img529.imageshack.us/img529/379/07qy7.jpg a co to za ......szczurek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A to zatytuowałabym......przegląd stomatologiczny :diabloti: http://img166.imageshack.us/img166/8548/04yz2.jpg Quote
Iv_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 "Święta Trójca" .................:diabloti: :evil_lol: http://img124.imageshack.us/img124/4088/08cz0.jpg Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Iv_']:hmmmm: chyba mnie dzisiaj tutaj nie było jeszcze :razz: Cześć ;) A byłaś tu juz dzisiaj :lol: Witanko :multi: [quote name='Iv_']http://img529.imageshack.us/img529/379/07qy7.jpg a co to za ......szczurek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To jest bulwa szukająca patyczka, żeby podenerwować Sylwę :p [quote name='Iv_']A to zatytuowałabym......przegląd stomatologiczny :diabloti: http://img166.imageshack.us/img166/8548/04yz2.jpg raczej ostatnie tchnienie Sylwy przed okładem cielesnym jej mordki :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Iv_']"Święta Trójca" .................:diabloti: :evil_lol: http://img124.imageshack.us/img124/4088/08cz0.jpg Powiedzmy trzy odwłoki tej nieświętej trójcy :eviltong: Quote
Iv_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Powiedzmy trzy odwłoki tej nieświętej trójcy :eviltong: :roll: zawsze musisz mnie poprawiać :eviltong: Ty Ty Ty.............Mądraliński :diabloti: Quote
Recommended Posts