Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: zawsze musisz mnie poprawiać :eviltong: Ty Ty Ty.............Mądraliński :diabloti: Wyrażam własne, niepowtarzalne zdanie :eviltong:.......:B-fly: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Wyrażam własne, niepowtarzalne zdanie :eviltong:.......:B-fly: :evil_lol: :mdleje: i jak zwykle..............."Skromny" :p:eviltong: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: i jak zwykle..............."Skromny" :p:eviltong: Niezmiennie .... wciąż i wciąż :diabloti: Quote
Iv_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Piękny pynio :loveu:, a ten jęzorek mniam mniam :evil_lol: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Cześć Menrzusiu:multi: Fajowe kiełki....na raz by go miał jak by chciał:evil_lol: http://img166.imageshack.us/img166/8548/04yz2.jpg :mdleje::mdleje::mdleje: http://img212.imageshack.us/img212/8832/obraz133ape7.jpg Ty to masz boskie te psy a mój Kronos to taki łobuz, wczoraj zeżarł mi andruta z masą krówkową którego własnoręcznie przygotowałam- CAŁEGO tzn zostawił tylko maciupki kawałeczek bo już nie mógł..........:shake: Zabić to mało:angryy: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='apple']Cześć Menrzusiu:multi: Fajowe kiełki....na raz by go miał jak by chciał:evil_lol: http://img166.imageshack.us/img166/8548/04yz2.jpg :mdleje::mdleje::mdleje: http://img212.imageshack.us/img212/8832/obraz133ape7.jpg Ty to masz boskie te psy a mój Kronos to taki łobuz, wczoraj zeżarł mi andruta z masą krówkową którego własnoręcznie przygotowałam- CAŁEGO tzn zostawił tylko maciupki kawałeczek bo już nie mógł..........:shake: Zabić to mało:angryy: Widać myślał, że Pańcia zrobiła mu prezencik :evil_lol: Dzieńdoberek :multi: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Widać myślał, że Pańcia zrobiła mu prezencik :evil_lol: Dzieńdoberek :multi:Taaaa taki dobry prezencik.........jeszcze czego:cool1: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='apple']Taaaa taki dobry prezencik.........jeszcze czego:cool1: No co....tylko Alutka i Alutka......czasami TZcik, a pieskowi też się coś z zycia należy, no nie? :razz::lol: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś']No co....tylko Alutka i Alutka......czasami TZcik, a pieskowi też się coś z zycia należy, no nie? :razz::lol:No toż przecież bym go poczęstowała ....a nie tak sam.....normalnie aż dziw że sie nie porz.......ł:evil_lol: przez niego to nawet Alutka i TZ nie powąchali tego andruta:cool1: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='apple']No toż przecież bym go poczęstowała ....a nie tak sam.....normalnie aż dziw że sie nie porz.......ł:evil_lol: przez niego to nawet Alutka i TZ nie powąchali tego andruta:cool1: A nie żałuj mu - zrobisz drugiego (tylko ja nic z tego nie mam :-(.....eeeeeeeeech) Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś']A nie żałuj mu - zrobisz drugiego (tylko ja nic z tego nie mam :-(.....eeeeeeeeech)Nie zrobię- się obraziłam na niego:roll: A co byś chciał mieć? u mnie parę fotek wstawiłam to mozesz pooglądać albo............poczęstuję cię winkiem jak juz dojedzie do siebie;) Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='apple']Nie zrobię- się obraziłam na niego:roll: A co byś chciał mieć? u mnie parę fotek wstawiłam to mozesz pooglądać albo............poczęstuję cię winkiem jak juz dojedzie do siebie;) Na tego słodziaka? :crazyeye: Jeszcze nie byłem u Ciebie - zaraz podejdę ;) a kto ma dojechać?:-o.....bo cos nie kumkam Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Na tego słodziaka? :crazyeye: Jakiego słodziaka :crazyeye:- toż to wstrętna bestja żarłoczna jest:cool1: Jeszcze nie byłem u Ciebie - zaraz podejdę ;) No myśle;) a kto ma dojechać?:-o.....bo cos nie kumkamBosszzz jak ja pisze:splat:- jak pijana:evil_lol:.....miało być jak dojdzie do siebie ......to winko co to je robie.....dopiero je nastawiłam a już gadam jak pijana....to te opary:evil_lol: Dobra musze lecieć bo muszę skoczyć jeszcze po drożdże winne przed Alusiną drzemką- to papapa:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='apple']Bosszzz jak ja pisze:splat:- jak pijana:evil_lol:.....miało być jak dojdzie do siebie ......to winko co to je robie.....dopiero je nastawiłam a już gadam jak pijana....to te opary:evil_lol: Dobra musze lecieć bo muszę skoczyć jeszcze po drożdże winne przed Alusiną drzemką- to papapa:loveu: Eeee tam - wszelkie uczucia przelałaś na Alutkę, to się facet przypomina Tobie, że też istnieje :lol: U mnie też sie robi białe, a na czerwone jeszcze przyjdzie czas :razz: To leć, tylko ich nie podjadaj :evil_lol::hand: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś'] To leć, tylko ich nie podjadaj :evil_lol::hand:Zobaczymy:diabloti: To papa:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='apple']Zobaczymy:diabloti: To papa:loveu: Paaaaaaaaaaaaa :loveu: (jeszcze by Ciebie wzdęło :diabloti:) Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Iv_ napisał(a):Dzień dobry ;) to żech ja :bigok: :diabloti: A czy aby to żeś Ty? :hmmmm: Witankoooooo :multi: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Menrzuś napisał(a):A czy aby to żeś Ty? :hmmmm: Witankoooooo :multi: :-o a myślisz, że jakaś chińska podróba? :roll: Ja jestem jedyna i niepowtarzalna i................nie do podrobienia :eviltong: :evil_lol: :p :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Iv_ napisał(a)::-o a myślisz, że jakaś chińska podróba? :roll: Ja jestem jedyna i niepowtarzalna i................nie do podrobienia :eviltong: :evil_lol: :p :diabloti: Dobra, dobra - jedna chińska podróba do mnie trafiła :eviltong::evil_lol:.....teraz czekam września :razz: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Dobra, dobra - jedna chińska podróba do mnie trafiła :eviltong::evil_lol:.....teraz czekam września :razz: oj :oops: to jakieś przeoczenie :roll:, bo dla CIBIE specjalnie sygnuję :p na inne jestem za leniwa coś :evil_lol: A we wrześniu przypominam-masz :ban: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Iv_ napisał(a):oj :oops: to jakieś przeoczenie :roll:, bo dla CIBIE specjalnie sygnuję :p na inne jestem za leniwa coś :evil_lol: A we wrześniu przypominam-masz :ban: :diabloti::diabloti::diabloti: Taaaaaa.....przeoczenie....pppppffffffffffffffff :eviltong::evil_lol: Ban, ale jakiś taki niepewny z tym "?" :razz: :diabloti: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaaa.....przeoczenie....pppppffffffffffffffff :eviltong::evil_lol: Ban, ale jakiś taki niepewny z tym "?" :razz: :diabloti: Bo nie znalazłam takiej emoty jaką chciałam :shake:, była tylko z tym "?" ale poprawię ja tak.............:eviltong: !!!!!!!!!!!:ban:!!!!!!!!!!!!!!! Zadowolony już? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ludek z transparentem przy jakimś płocie nie robi na mnie wrażenia :eviltong::p Quote
Recommended Posts