Martika&Aischa Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='Basiura']musimy pomyśleć albo dokupić przęseł i zrobić większy kojec , ale obawiam sie źe drut jest za cienki w tych przęsłach , ale w ostateczności może być ale musimy dokupić jeszcze 4 przęsła i pomyśleć o dachu czyli zakup blachy .[/QUOTE] ciocia jaki będzie koszt ? myślę że należy zacząć Kaniska wspomagać bazarkami. Jak tylko wrócę ze szpitala to pomyślę nad bazarkiem dla chłopaka. Quote
DONnka Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='egradska']Na skarpetowe konto u DONnki przelalam 65 zl na badania Kanisa, bank mi odrzuca konto, ktore mam w umowie. Bardzo prosze Anetke o podanie konta Donce, a Marzenke o przelanie pieniedzy dla pieska. Z gory dziekuje :loveu: a znow na walizkach, a wczoraj sie okazalo podczas badania, ze moj prywatny draniol mial zawal. Jestem zalamana[/QUOTE] [quote name='Basiura'][B]Ewciu zaraz wyślę numer konta [/B], kurcze u nas znowu urwanie głowy....... Ale chciałam się pochwalić że dwie nasze podopieczne znalazły nowy domek poprostu super .[B]Więc są wolne miejsca dla jakiś biedaczków[/B].[/QUOTE] Pieniążki od egradski mam już na koncie, ale namiarów do wpłaty nie dostałam :roll: [SIZE=3][B]Basiura[/B][/SIZE], wysłałaś mi PW ??? I jeszcze mam pytanie, ile u Ciebie kosztuje miesięczny pobyt psa wielkości Kanisa ? Quote
Basiura Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Martika Szpitala? kurcze mam nadzieje że nic poważnego Pozdrawiam i życze zdrówka Quote
kakadu Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 kurczę, to jaki oni mu zrobili ten kojec??? nie może sie w nim nawet obrócić??? :mdleje: już naprawdę się wstrzymam od komentarza... :cool3: Quote
DONnka Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='DONnka']Pieniążki od egradski mam już na koncie, ale namiarów do wpłaty nie dostałam :roll: [SIZE=3][B]Basiura[/B][/SIZE], wysłałaś mi PW ??? I jeszcze mam pytanie, ile u Ciebie kosztuje miesięczny pobyt psa wielkości Kanisa ?[/QUOTE] PW odebrałam wczoraj Pieniążki w drodze :) Quote
Basiura Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Donnka dzięki pieniążki odebrane ,Ale badania dopiero jutro rano bo się nie wyrobiłam , jutro zaraz po badaniach wyślę wyniki . Quote
Basiura Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Kakadu trochę mnie dziwi że tyle kosztował ten kojec.....!!?? bez komentarzy zrobię kilka zdjęć i wyślę tylko podajcie e-maila bo ja niestety nie mogę wklejć zdjęć , siatka już popękała bo jest za cienka na takiego psa. Quote
kakadu Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 jak wyżej [email][email protected][/email] Quote
kakadu Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 od 30 maja do 16 czerwca jestem "wyjechana" i praktycznie off line; Quote
bela51 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Zagladam do Kanisa... Czy on ma jakies deklaracje ? Bo odnosze wrazenie, ze tylko egradska go wspiera :-( Kakadu, powinnas zaktualizowac pierwszy post, bo trudno komus kto wchodzi na watek zorientowac sie w aktualnej sytuacji Kanisa. Quote
Basiura Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 witam , Kanis po badaniach nie są za ciekawe trzeba zwiekszyć dawkę leków na stawy i tabletek przeciwbólowych nic więcej nie da się zrobić .Pilnie potrzebny materiał na przebudowę kojca. Quote
Kejciu Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 jesli chcecie abym wstawiła zdjęcia - to proszę o podesłanie na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] a wstawię :) Quote
madziakato Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Dziewczyny, a macie może jakieś namiary na ten kojec( w sensie np. firmę która go sprzedała?) Bo ja też kupowałam kojec(na allegro), miałam z nim problem tzn. pies odginał pręty(bardzo liche z resztą), zareklamowałam go i dołożyli mi metalowe pręty poziome i jest OK. No i jakie ma wymiary? Quote
stzw Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 madziakato - to nie jest kojec. To są ocynkowane profile, do tego przęsła systemowe w najgorszym gatunku i podłoga z desek tarasowych. deski chyba były najdroższe :-). Pojedyncze elementy kupione w Castoramie nawet bez furtki. Psa się chyba tam instaluje przez górę. Quote
bela51 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='stzw']madziakato - to nie jest kojec. To są ocynkowane profile, do tego przęsła systemowe w najgorszym gatunku i podłoga z desek tarasowych. deski chyba były najdroższe :-). Pojedyncze elementy kupione w Castoramie nawet bez furtki. Psa się chyba tam instaluje przez górę.[/QUOTE] Ktos wziął kase za ten" kojec", zdaje sie, ze niemałą ? I co dalej ? Quote
bela51 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='Basiura']Bela archiwum X jak ja to zawsze mówie[/QUOTE] Wiesz, chyba wszystko sprowadza sie do tego, ze nie sposob nikomu wierzyc na słowo. Sprawdzac, sprawdzac i jeszcze raz sprawdzac.:shake: Zapewne nikt z dogo nie pojechal aby obejrzec na co poszły te niemale pieniądze. Quote
Martika&Aischa Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Basiura']Martika Szpitala? kurcze mam nadzieje że nic poważnego Pozdrawiam i życze zdrówka[/QUOTE] ciocia już po wszystkim teraz tylko dojśc do siebie ;) pamiętam sprawę kojca dla Kaniska i wiem ze kosztował mnostwo pieniązków :( miał byc porzadny i dostosowany do potrzeb Kaniska ....rece opadają :( Quote
Basiura Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Witaj spowrotem Martika , cieszę się żę wszystko w pożadku , ano poszły nie małe ale najgorsze ze trzeba kupić nowy solidny bo Kanisia urwis gryzie w domu jak zostaje sam , a teraz mam sezon jazdy konnej i mamy ruch więc zostaje sam w domu i łobuzuje , i potrzebny pilnie kojec lub materiał na kojec dla Kanisia . Quote
DONnka Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Kibicuję Kanisowi od początku, choć rzadko się odzywam :thumbs: Sprawę kojca pozostawię bez komentarza :roll: Bela51 ma rację - tam gdzie chodzi o pieniążki trzeba sprawdzać, sprawdzać i jeszcze raz sprawdzać !!! Quote
Asiaczek Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 A to ma byc kojec zewnętrzny czy taka klatka w mieszkaniu...? pzdr. Quote
egradska Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Asiaczek']A to ma byc kojec zewnętrzny czy taka klatka w mieszkaniu...? pzdr.[/QUOTE] Asiaczek, raczej zewnetrzny. Szczerze mowiac, w sprawie kojca rece mi opadaja, bo ja nie mam z tym zagadnieniem nic wspolnego, nie ja decydowalam, zeby kojec kupic, jaki kojec, gdzie i za ile, ba ja go nawet nie widzialam, ani w stanie zlozonym, ani jakimkolwiek innym. Basiura pisze, ze kojec potrzebny, bo ten sie nie nadaje a ja nie mam zadnego pomyslu, skad go wziac. Szanse, zeby na dogo po raz drugi zebrac srodki na ten sam cel, sa bardziej niz znikome, ja musze kombinowac, zeby na czynsz bylo, Skarpeta nie ma w swoich celach pomocowych opcji wyposazenie, a na watku frekwencja, jaka jest, kazdy widzi. Ciesze sie, ze Kanisek ma dobra opieke, wlasnie dzis rozpoczal sie drugi miesiac jego pobytu w DT. Mam fotki na mailu, musze wstawic w wolnej chwili. Quote
DONnka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Czy Kanisowi dobrano już właściwe dawki leków ? Co on teraz przyjmuje ? Quote
stzw Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Przepraszam za offa, ale to jest nieprawdopodobne: [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=537104336351053&set=a.439379762790178.102857.184362894958534&type=1&theater[/url] Quote
Recommended Posts