słodkokwaśna Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 Wszystkie psiaki czują się dobrze:) a to Dana na spacerze:) Quote
słodkokwaśna Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 Sunia chodzi już ładnie na smyczy i na spacerze współpracuje z opiekunem. lubi psy ...z suczkami bywa różnie. Za to kocha ludzi ...wszystkich:) Quote
słodkokwaśna Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Czina:) kochana, ale nadal lekko wystraszona...szczególnie przy obcych. Bo np. na mnie wchodzi sama (na kolanka się ładuje) Bała się dziś aparatu i ciężka przeprawa była ze zdjęciami, aby ją ustawić i do tego aby się jeszcze patrzyła. Mam wrażenie, że troszku zarasta sierścią:)to może nie tarczyca jest problemem... Quote
słodkokwaśna Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Na smyczy chodzi ładnie a bez niej się trzyma ludzia. Quote
ala123 Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Zapraszam na wątek suniek zabranych z lasu pod Łagowem: Quote
słodkokwaśna Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 Tak, proszę zaglądajcie do blondynek:) To już Thera:) kiedyś smutna a teraz ...sami zobaczcie:) Jak widać Thera, to prawie gończy lub jakiś inny myśliwy. Do człowieka kochana przylepa, ale na spacerze jak się ją puści, to tylko trop się liczy. Człowieka zauważa i kocha jak jest na smyczy, ale bez smyczy inne rzeczy są ważniejsze. Z psami i suczkami się dogaduje, lecz nie lubi natrętów, nie lubi ustępować. Na zdjęciach z przyjacielem Sekretem:) Quote
słodkokwaśna Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 Marzenko dopiero teraz Andrzej mi dał cudne obroże ze smyczami od Ciebie dla słodkopsiaków:) Kochana JESTEŚ ! Dziękujemy:) Porobię zdjęcia blondynkom w nich:) Będą przepiękne:) Quote
ala123 Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Zaglądam do słodkopsiaków :) . Mam nadzieję,że "moje" dziewczynki są już zdrowe? Quote
słodkokwaśna Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 2 godziny temu, ala123 napisał: Zaglądam do słodkopsiaków :) . Mam nadzieję,że "moje" dziewczynki są już zdrowe? Dziewczyny zdrowe:) Wczoraj im robiłam zdjęcia, ale nie wstawiałam, bo jakoś brzydkie mi wyszły i do tego Lunia bała się kosiarki. Miałam im dziś powtórzyć, ale deszcz lał i leje, to tylko szybkie spacery psiaki dziś miały. Ale jak już o nie pytasz, to wkleję kilka wczorajszych fot. Quote
słodkokwaśna Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 chochlik (czyt. mój mąż) mi zmienił ustawienia w aparacie, bo robił jakieś swoje zdjęcia ...no i dlatego wyszły mi bardzo ciemne, co po rozjaśnieniu dało taki efekt:( Quote
Istar19 Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 piękne łaciate krówki :) jutro dodam te zdjęcia na stronę - nie są takie złe ':) Cieszę się, że obróżki się przydają ! U mnie już tylko leżały i zbierały kurz, a tak to są w użyciu :) Quote
słodkokwaśna Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 Nowy przystojniak:) Dylan,ok 1,5 letni. Przepiękny wygląd i jak na razie charakter też:) chodzi na smyczy i utrzymuje czystość. W bardzo dobrym stanie ...prawdopodobnie uciekł komuś na cieczkę:( A tak na prawdę, to prawdopodobnie brat lub kuzyn Toro , Tremy i szczeniaków z Nidy.Pewnie ktoś jak był maleńki go zabrał z lasu. Quote
Recommended Posts