Patikujek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Komar a ten skuter śnieżny to ty fundujesz???:d A i mam dla ciebie akordy do małgośki i innych przebojów Maryli Rodowicz jaby ci się spodobało:D http://guitarnet.pl/pokaz_spiewnik.php?wyk=753&wykonawca=Rodowicz,%20Maryla Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 a myslisz ze ja nie znam tej strony:D... ja z tego to biore prawie wszystko No a teraz z psami na spacer Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 no bo wtedy nie mialem;P... no ale mniejsza o to... podawac tytuly piosenek, ewentualnie tekst akordy i mp3 lub inny format ktory mozna odsluchac (mile widziane własne nagrania):D Quote
Bogarka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 komar napisał(a):wiec moj piesek odpada:P Jakiego masz psa? Quote
Agga Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Komar sam tego chciałes. Moja lista jest długa: VIRGIN- Szansa Znak pokoju Dżaga Dwie bajki MARYLA RODOWICZ- Małgośka Łatwopalni Sing- sing Niech zyje bal Wszyscy chcą kochać DONIU - Halo kochanie IVAN I DELFINY- Jej piękne czarne oczy KRZYSZTOF KRAWCZYK- Trudno tak KASIA KOWALSKA PUDELSI- Dawna dziewczyno JEDEN OSIEM L- jak zapomniec jedno jest zycie KIedyś było inaczej Ozone- Despere tine Dragostea din tei MARIA SADOWSKA - KIedy nie ma miłości ANDRZEJ ROSIEWICZ- 40 lat mineło Najwiecej witaminy GRZEGORZ MARKOWSKi- Gdy pojawiłaś się TY PERFECT-Kołysanka dla nieznajomej Autobiografia Niepokonani LADY PANK- Zawsze tam gdzie Ty Marchewkowe pole KRZYSZTOF KILJANSKI- Prucz ciebie nic FARBA - chce tu zostac URSZULA- Niebo dla CIebie Konik na biegunach RYSZARD RYNKOWSKI- Dary losu Natalie Wypijmy za błędy CZESŁAW NIEMEN- Wiem, że nie wrócisz KINDLA - Nie tak to miało byc KASIA CEREKWICKA- Potrafię kochać ŁZY - Gdybyś był Agnieszka GOSIA ANDRZEJEWICZ- Pozwól Żyć H2O- CUd WILKI- Cherman Baśka Bohema Mamy tylko chwilę Ja ogien Ty woda Nie stało sie nic SUMPTUASTIC - Twym aniołem Kołysanka Za jeden uśmiech Twój KASIA LESING- Z daleka kocham cię VERBA -Musze z tym żyć Przed siebie MEZO - wstawaj PIN- Bo to co dla mnie KOMBI- Pokolenie Ja tak moge jeszcze duzo i duzo:cool3: Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 napisalem chyba wyraźnie... 10 tytułów a nie po 10 kazdego wykonawcy;P Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 ale 15 piosenek z tej listy grac umiem:D moze mis ie uda;P Quote
Patikujek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 No to mi już dużo do dodania nie zostało:D:D:D Moje propozycje jutro będą:D Quote
AgaCzips Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Agga-zaszalałaś:lol: Komar-małgośki sie nauczyłeś to i tych sie nauczysz:eviltong: Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Bogarka napisał(a):Jakiego masz psa? no ja mam Husky:-) Quote
Agga Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 komar jaka ty jestes maruda. Napisałam ci tyle zebys osbie wybrał kochanie :evil_lol: Ja i tak teksty bede miała tych piosenek. UCZ SIE KOMAR !!!!!!! SYLWEK TUZ TUZ!:evil_lol: :mad: Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 to wiesz co... jak bede w opolu to mi nagrsz plyte z mp3:D Quote
Agga Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='komar']to wiesz co... jak bede w opolu to mi nagrsz plyte z mp3:D komarek mnie nie zrozumiał. Teskty piosenek na papierze. LInie melodyczna sam musisz znaleźć. Ja zadbam o śpiewnik. Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 a wiec to tak... no co s sie postaram zmotac:D Quote
mrowka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 komar napisał(a):a takkie pytanko... można wziasc ze sobą tak z 2 moze 3 osoby??:) a wlasnie... i moze pojedzie Misiek z Magda ale nie wiem co z tego bedzie bo ma juz zaproszenie do Madrytu;) P.S: prosze mnie dodac do listy:D matko! a niedziedzia gdzie tam niesie :crazyeye: no ladnie i o siostrze pewno nawet nie pamieta :mad: no ladnie czyzby sie szykowal sylwester dogomaniacki?! :crazyeye: to ja juz sie zastanawiam :hmmmm: pozyjemy zobaczymy... :roll: Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 info swieze od miśka... możliwe ze wpadnie ale 30 grudnia:P bo wczensiej na jakies wesele sie wybiera:D Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 a swoją drogą... sylwester bedzie pierwsza klasa... oto przyklad jak sie bawie JA (wprawdzie są to andrzejki ale impreza przednia) kliknijcie a zobaczycie filmik:D Quote
Patikujek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 matko Komar ty ten filmik i tu wrzuciłeś nie martw się na sylwestra wezmę dużo paczek ibupromów i aspiryn:evil_lol: Quote
mrowka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 komar napisał(a):info swieze od miśka... możliwe ze wpadnie ale 30 grudnia:P bo wczensiej na jakies wesele sie wybiera:D no prosze!! :hmmmm: tylko mam nadzieje ze nie na swojee bo zaproszenia zadnego nie dostalam? :evil_lol: komar filmik the best normalnie......:grin: :grin: jak to byly andrzejki to co to bedzie w sylwestra :lol: :lol: Quote
bigos Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 komar napisał(a):a swoją drogą... sylwester bedzie pierwsza klasa... oto przyklad jak sie bawie JA (wprawdzie są to andrzejki ale impreza przednia) kliknijcie a zobaczycie filmik:D Niezła bibka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::p:p:p Quote
komar Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ale jak looknoc na pierwszy plan to wszystko wiadomo:D Quote
Patikujek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Wszystko, a Sylwka robimy całkowicie po abstynęcku:evil_lol: Quote
komar Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 a co do lini melodycznych piosenek Aggi to juz mam wszystko poza H2O Quote
Recommended Posts