Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a co do spiewnika... może ktoś chce sie zaangażować i zrobi jakas fajna okładke??;> lub kazdy kto chce cos wymysli i wujek komar demokratycznie cos wybierze:) oczywiscie ja moja okladke moge tez zrobić:) a może zrobic tak ze każdy kto zamawia zaprojektuje własną??;> przynajmnije sie nie beda myliły po pijaku:D

A swoją drogą... jak wam sie podoba obrazek w podpisie:D troche wilczkowi nosek ucieło;P

Posted

komar napisał(a):
a co do spiewnika... może ktoś chce sie zaangażować i zrobi jakas fajna okładke??;> lub kazdy kto chce cos wymysli i wujek komar demokratycznie cos wybierze:) oczywiscie ja moja okladke moge tez zrobić:) a może zrobic tak ze każdy kto zamawia zaprojektuje własną??;> przynajmnije sie nie beda myliły po pijaku:D

A swoją drogą... jak wam sie podoba obrazek w podpisie:D troche wilczkowi nosek ucieło;P

Ooo dobry pomysł z tą okładka, ja to sie chcetnie pobawie Tworzenie okładki:diabloti:
Co do podpisu napoczatku pomyslalam,ze to liwca:oops: :roll:

Posted

Mi sie podpis podoba a czy trzeba miec jakis specjalny program do robienia takich rzeczy?

Ja bym chciała miec taki spiewnik a czy on bedzie z akordami?
A moze by jakas specjlnie dogomaniacka okładke :hmmmm:

Posted

Komar wysłałam ci jeszcze kilka kawałków. ładnie prosze mi to obrobic i pokazac do zaakceptowania wspólniku.

KOmarku mam nadzieje, że ładnie ci to wyjdzie :lol:

Posted

[quote name='komar']a co do spiewnika... może ktoś chce sie zaangażować i zrobi jakas fajna okładke??;> lub kazdy kto chce cos wymysli i wujek komar demokratycznie cos wybierze:) oczywiscie ja moja okladke moge tez zrobić:) a może zrobic tak ze każdy kto zamawia zaprojektuje własną??;> przynajmnije sie nie beda myliły po pijaku:D

ładny masz obrazek w podpisie
A co do okładki jesli moge byc troszke wymagajaca to hmmm jesli kazdy chciałby miec swoją okładke...komarku na mojej okładce ma widniec Bokserek(moze byc moja sara, ale nie koniecznie i niufek dasz rade??? ( komar nie bij- wynagrodzie ci to)

Posted

co do okladek i podpisow robienia to program photoshop:D... miło by było jakby np. kazdy sobie sam zrobil i mi podeslal ewentualnie okladke;P akordy wstawie do piosenejk do ktorych znajde akordy:) a jesli komus bardzo nie chce sie meczyc w robienie wlasnej okladki moge zrobic cos tylko powiedziec mniej wiecej jak ma wygladac:) i to tyle bo ide na urodziny do kuzyna<piwo>

Posted

A ja nie mam PH:-(Zreszta moj komp jest w fazie dogorywania. Dziwie sie, że jeszcze na dogo moge wejsc:crazyeye:
Komarku ja wiem, że dla wspolniczki tworzenia spiewnika zrobisz wszystko no nie? Może ja ci tylko podesle zdjęcie tych dwóch psów a ty juz tam sobie pokombinujesz. :lol: Mnie tam wszystko jedno - poprostu chce aby te dwa psy były widoczne na okładce a jak ty juz to zrobisz to Agusia zaakceptuje.Bozia ci kiedys w dzieciach wynagrodzi.:p <---- widzisz jaki mam uroczy usmiech, jemu sie nie da oprzec . Orzech uległ usmiechowi. :evil_lol:
Normalnie juz widze jakie powodznie ten śpiewnik będzie miał. KOmar za tą kase to my w przyszłym roku na Kanary pojedziemy( zart):lol:

Posted

Olek olek wiesz ja tez chce kulka innych rzeczy. Ale trzeba sie nauczyć być trochę cierpliwym :lol:

Pati wiesz moze do kiedy trzeba zapłącic zaliczkę?

Kochani jak juz będziemy wiedzieli do kiedy i ile tej zaliczki. Ja i pati musimy dokładnie wiedzieć kto jedzie. Tak więc prosze was łądnie i przemyślcie czy na pewno będzie na Sylwku.

Posted

Więc tak wczoraj wysłałam maila. pisałam w nim że chcielibyśmy się chcemy pojechac w około 10 osób na jeden domek oraz pytałam się o czas wpłaty zaliczki i podałam termin który nas interesuje i dostałam taka odpowiedź ;/

Cytuje:
"Osobiście uważam , że takiej ekipy przez kilka dni w 1 domku pomieścić nie sposób (o tej porze roku) ! Proponuję 2 domki ! A jeśli chodzi o Sylwka , (31.12), to tej jednej nocy obowiązuje cennik sylwestrowy , który w tym roku mówi , że 400 zł od budy jest obowiązkowe . Ale jest światło w tunelu - za dwa domki w dni poprzedzające Sylwka , zapłacicie łącznie 300 zł za dobę (tak jak za 8 osób) . Oczywiście 2 chatki , jeśli je wynajmiecie , będą wedle siebie !
Może być ?"

Co do wynajecia 2 domków to w przekiczeniu wychodzi to rzeczywiście na to samo jednak noc sylwestrowa jest dosć droga:shake:

Czekam na wasze opinie???

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']
Cytuje:
"Osobiście uważam , że takiej ekipy przez kilka dni w 1 domku pomieścić nie sposób (o tej porze roku)Proponuję 2 domki !

Oni chyba nie znają naszych możliwości. My się nie pomieścimy???Heheh no nie wiem ale jak tak mowi.

A jeśli chodzi o Sylwka , (31.12), to tej jednej nocy obowiązuje cennik sylwestrowy , który w tym roku mówi , że 400 zł od budy jest obowiązkowe .

No nie powiem cennik to mają zabójczy.

Ale jest światło w tunelu - za dwa domki w dni poprzedzające Sylwka , zapłacicie łącznie 300 zł za dobę (tak jak za 8 osób) . Oczywiście 2 chatki , jeśli je wynajmiecie , będą wedle siebie !
Może być ?"

No coś mi sie zdaje ze nie mamy innego wyjscia...Czy mamy? Bo widze, że targować się chyba nie możemy. Ja nie wiem gdzie to swiatełko bo nie wedzie

Posted

ja za chwilke policze ile by wyszło na osobe na 5 dni razem z tą nocką sylwestrową i zobaczymy jakie koszty, tylko ja licze jeden domek bo może koszty normalnych dni wyjda takie same przy dwóch domkach jak i jednym ale 800 zł za 2 domkito trochę duzo:o

Posted

Hej przy 10 osobach sylwek w jednym domku wyjdzie 160zł na osobę

decydujcie się bo jak tak to trzeba domek zarezerwować!!!
(chociaz powiem szczerze że nie jest to najmniej:shake: i mam nadzieję że mamusia pozyczy mi trochę funduszybo inaczej kiepsko to widzę jak na razie sama nie zarabiam:shake:

Posted

160 zł za 5 dni przy 10 osobach? Damy rade???

Jak tak to mi tu meldować kto na bank jedzie.

Narazie 100% osoby to:

Agga
Orzech
Asia
Komar
Daga
Patikujek
Kara_tc
Olek
tanina
misiek+ magda