Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dla mnie Konin to OK bo blisko:p
Ale watpie coraz bardziej czy uda nam sie cos znalesc na sylwestra bo to taka pora,ze raczej predzej znajdziemy jakis bal z tej okazji niz domki:roll:

Posted

Gospodarstwo agroturystyczne ,,RELAKS''

http://e-wczasowicz.pl/noclegi/pokaz.php?l=69211540&lng=

Gospodarstwo Relaks położone jest w malowniczym miejscu przy głównej trasie prowadzącej do granicy polsko-czeskiej. Otoczone jest strumykami, źródłami i pięknymi lasami, które są bogate w jagody i grzyby. Niedaleko znajdują się wyciągi narciarskie (Zieleniec, Podgórze) oraz baseny (Kudowa Zdrój, Polanica Zdrój, Lewin Kłodzki). Możliwość rozpalenia grilla i ognisk oraz przebywania ze zwierzętami, takimi jak: króliki, kozy, świnki wietnamskie, konie. A także okazja do przejażdżek konnych, spróbowania koziego mleka, połowu ryb oraz uczestniczenia w pracach gospodarskich.

Typ obiektu: Agroturystyka
Adres: ul. Świerczewskiego 37
57-340 Duszniki Zdrój
Region: Dolny Śląsk
Województwo: dolnośląskie
Telefon: 074/8660605
Fax: 074/8660605
Strona www: noclegi Duszniki Zdrój

Najniższa cena: 25 zł
Najwyższa cena: 25 zł
Ilość pokoi: 3
Ilość miejsc: 10
Dostępność: Obiekt całoroczny

Posted

Mi się też coś zdaje że z tego sylwka nici:shake: podliczając kwote wszędzie wychodzi mniej więcej tyle samo i musimy liczyc się z tym że za sylwka kazdy ośrodek więcej będzie chciec:shake:

Posted

2.OWK Pafawag

Ośrodek położony jest w najatrakcyjniejszej krajoznawczo i krajobrazowo grupie górskiej Sudetów - Górach Stołowych. Jest to miejsce niezwykle bogatych form skalnych, szczelin labiryntów, fantastycznych kształtów grzybów, maczug, zwierząt i ludzi. Do najbardziej interesujących fragmentów tych gór należą: Błędne Skały, Wielki i Mały Szczeliniec, Wielkie Torfowisko Batorowskie, Skalne Grzyby i Radkowskie Skały. Atrakcyjne i dogodne położenie ośrodka stanowi świetną bazę wypadową i znakomicie ułatwia zwiedzanie Kotliny Kłodzkiej.
Ośrodek czynny jest cały rok. Składa się z dwóch budynków mogących pomieścić jednorazowo 193 osoby. Budynek "A" posiada pokoje 2, 3, 4, 6-os. Z sanitariami na każdym piętrze, osobno dla dziewcząt i chłopców. Budynek "B" ma 93 miejsca w pokojach 2,3-os. z balkonami. Pokoje wyposażone są w łazienki (natrysk, umywalka, WC). Ośrodek ma własną stołówkę, świetlicę, sale TV, salkę konferencyjną i kawiarenkę ze stołami bilardowymi. Obiekt znajduje się na 25 tys m2, gdzie znajdują się boiska sportowe, plac zabaw oraz wyznaczone miejsce na ogniska. Przebywając u nas można skorzystać z wielu form wypoczynku, które przygotował ośrodek i atrakcji turystycznych oraz krajobrazowych znajdujących się w niedalekiej odległości. Z pobytu na naszym terenie zadowolone będą przede wszystkim osoby preferujące czynny wypoczynek. Szlaki i trasy turystyczne nie wymagają specjalnego przygotowania i są do pokonania praktycznie przez każdą osobę w różnym wieku.

Adres:ul.Jagiellońska 33
57-420 RadkówRegion:Dolny ŚląskWojewództwo:dolnośląskieTelefon:74 8712195Fax:74 8712195Strona www:http://noclegi.e-nocleg.pl
/turystykaowk
Najniższa cena:15 złNajwyższa cena:30 złIlość pokoi:67Ilość miejsc:193Dostępność:Obiekt całoroczny

http://e-wczasowicz.pl/noclegi/pokaz.php?l=turystykaowk&lng

chodz jestem za moja pierwsza propozycja

Posted

Obym się myliła, ale może być ciężko z psami, zwłaszcza z tą pierwszą propozycją,bo tam są kozy, konie itd.:roll: Jeżeli zdąże to zadzwonię jutro do tego domku Kary, zależy o której wróce ze stajni:roll:

Posted

Ale tych miejsc znów się nazbierało;) Ale tak szczerze mówiąc to w większości w nich ten pobyt przekracza te 100zl, bo zimą to inaczej niż latem:roll:

Posted

Witam,

przebrnęłam przez wsyztskie strony i widzę, że było podanych kilka propozycji, ale ceny rzeczywiście troche wysokie. Dodajac jeszcze do tego koszty przejazdu to troche wyjdzie.
Ja w przyszłym tygodniu, koło środy zadzwonie do ośrdoka "Ondraszek" i zobaczymy co tym razem mi powiedzą. Było by fajnie gdyby sie udało, bo jak czytam to zaczynam wątpić czy coś się znajdzie odpowiedniego dla Nas i odpowiadającego dla osoby u któej będziemy wynajmować domek'pokój czy co tam.

Posted

Daga ja tak czy tak spedze slywka w miłym towarzystwie:cool3: Czy w gorach w chatce ogrodnika czy w hotelu ***** czy w altance ogrodowej ale w miłym towarzystwie. Komar trenuje spokojne spanie w nocy.