Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

o rany ale tego jest :o
gdzie z dogiem na sylwka??
potrzebuje miejsca :
-śnieg
-kulig(niekoniecznie ale fajnie by było)
-pies mile widziany
-ognisko
-piwo grzane(zamiast wódki)
-strój dowolny
niestety raczej blisko od Warszawy :(

Posted

ASICA może coś za łomiankami tam jest tzw Urle byliśmy tam na chwilke i fajnie psy o ile dobrze wiem też przyjmują tylko co do kuligu i organizacji jakiejś imprezy to szczerze nie wiem :(

Posted

o.k tylko jak masz jakis kontakt to poprosze :D
jeju ja nie chce zostac w domu-musze cos znaleśc :(
niestety bal kostiumowy odpada no i tańce raczej też :wink:

Posted

Niewiem dokładnie gdzie będzie ten sylwester (chociaż mam swoje podejżenia), ale jak tylko ktoś ma ochotę, to bardzo polecam!! Mam tam domek i jak jeszcze mój Cezar (owczarek niemiecki) nie zniknął za tęczowym mostem, chodziliśmy na długaśne spacery. Krajobrazy cudne i góry w sam raz dla tych, którzy lubią spacerować, ale niekoniecznie po czarnych szlakach..

• 1 month later...
Posted

My właśnie wróciliśmy znad polskiego morza - cały 3-dniowy pobyt w Łebie (Łebska Chata), bez problemu z goldenką. Zresztą cała obsługa to psiarze, więc pies może biegać po całym ośrodku. Do morza jakieś 300m, wokół lasek - warunki wymarzone.
:Dog_run:
Naprawdę polecam!

Posted

[quote name='Buddy']Klub Milosnikow Goldena organizuje dla milosnikow tej rasy Sylwestra z goldenem w Skomielnej Czarnej :) Wiecej : www.klubgoldena.com
Mysle ze inne rasy tez moga cos takiego zorganizowac. psiakom sie to bedzie podobało :)0

I jak było? Szkoda, że dopiero teraz odkryłam ten wątek :(

Posted

Ja także wróciłam właśnie znad polskiego morza, konkretnie z Jastrzębiej Góry. 150 m od plaży, wybrzeże klifowe, przemili właściciele pensjonatu, jak również wszystkich restauracji i knajp, ktore z psem odwiedzaliśmy :D
Polecam Bałtyk zimą! Jak ktoś ma wątpliwości, czy warto, niech popatrzy...

Posted

z wyjazdu były nici:shake:
żałoba po babci,cięzka choroba mojej mamy,7 tygodniowy psi maluszek w domu,dziecko w drugim pokoju.sylwek skończył sie o 00:07:angryy:
tak to jeszcze nigdy nie miałam:oops:

• 7 months later...
Posted

SYLWESTER DOGOMANIACKI:

Mamy juz termin sylwestra dogomaniaków:
27.12.2006 do 1.01.2007.

Lokalizacja sylwestra: POZNAŃ
Dokładne miejsce: w domu u Kara_tc

Pierwszych chętnych na dogomaniacki sylwek juz mamy:

komar + 1 osoba + Gacek:-D

Kara_Tc
Aga& Czips
misiekesa+ Magda
jureja
rose
Linka

Te osoby nie wiadomoo czy będą:
Efra-husky
Truskawa
BORA

Posted

Po długich namowach wyszło że to miejsce jest najlepiej znane i dość tanie poza tym jest pewne że je odśnieżają inaczej jak ludzie do hotelu by dojeżdżali
Ale jak ktos ma jakieś ciekawe propozycje(byle nie na drugim końcu świata rzecz jasna i w dostępnej cenie) to mówcie

Zbierać chętnych i wybierać miejsce mamy czas tak do około połowy września potem trzeba zacząc rezerwować jeśli chcemy na jakieś fajne miejsce się załapać:D

Posted

a tak swoja drogą... gdybyscie chcieli na zime jakies ciekawe atrakcje czy cos to piszcie w jakim stylu (zwiedzanie, szkolenia, zupy ze sniegu itp) to ja otwarty na propozycje i moge wam cosik fajnego i ladnego zorganizowac:) takze jam otwarty... a swoja droga... MORSKO nie glupia sprawa:)

Posted

tylko z tego co pisałeś do chtki górzystów trochę trudno zimą dojść:shake: a my musimy dotrzeć tam jakos:evil_lol: a co do atrakcji to zupa ze śniego jest bardzo intrygująca:evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Kara ty oszalałas w zimie w namiocie?Oczywiscie ,ze wszyscy do domków!

Znam takich szalencow czy lato czy zima w namiocie moga spac:evil_lol:. Wezmiemy wszyscy jeden domek i bedzie cieplo i przyjemnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Mam nadzieje,że zbierze się ekipa do domku bo nie wyobrazam sobie spac w namiocie;)I byc moze pojechala by ze mna jeszcze jedna osoba.

wejdziemy wszyscy do 1 namiotu i będzie nam ciepło:evil_lol: