Agga Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 KOmarku ty juz jstes dawno na liscie. łazić to możesz ja ci nie zabraniam. Połazisz sobie a wieczorem będziemy dawali popisy.KOchani ja was nie chce poganiac ale trzeba sie decydować i zając domek. Musimy miec pewność kto jedzie a kto nie.ZROZUMIANO!:cool3: KOmar to zbudujesz igol i bedziemy w nim razem spali co!!!??? Ale pod warunkiem ze mnie ogrzejesz a nie tak jak w morsku sam sie zawinąłes w spiwór. Quote
Patikujek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Aguś czy ty zamierzesz sobie kupić spiwór jakiś super że w iglo będziesz spać??? Bo na stoku w ciepłą noc marzłaś???:evil_lol: No ludzie mobilizować się i podawać kto jedzie!!! Quote
AgaCzips Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Agga']. Musimy miec pewność kto jedzie a kto nie.ZROZUMIANO!:cool3: to ja mówię z góry że nie mam 100% pewności że będę.:roll: w razie czego pójdę na podłogę, chyba że mi się ktoś na łóżku posunie:evil_lol: Quote
olekg89 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 tak czy siak śpisz , na podłodze :D Bop tylko vipy spia w łóżkach :D Quote
Patikujek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 A kto nalezy do vipów???:mad: No to i ja mam liste utworów dla Komara: HAPPYSAD Słońce Wrócimy tu jeszcze Czysty jak łza (reszta równiez mile słyszana):D STRACHY NA LACHY Dzień dobry Co się stało z Magdą K. Słońcem opetani Moja i twoja nadzieja Czemu was tam nie ma Mile widziany Ozzy Osbourne Jak coś wszystkie utwory mam i mogę wysłać:D Quote
KaRa_ Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Ja będę na 100% jak bede cos wiedziec z dojazdem tam, czy ktoś bedze jechal z mojej strony:eviltong: Bo sama nie moge jezdzic w takie dluugie podroze Quote
komar Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 ja bee pewnie samochodem a dzisiaj gadalem z Miśkiem i zapewne sie zabierze ze mna samochodem z żonka;D... wiec spoko... ale on jesczez sie zastaanawia nad tym madrytem:D a raczej przekonuje żonke;P Quote
komar Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 a co do piosenek Pati... Proze o podesłanie piosenenk "Czemu was tam nie ma" "Ozzy Osbourne" reszte umiem grac:d a happysad to 3 piosenek z calej dyskografii nie gram:P Quote
Bogarka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Ja juz pisałam, jeszcze nie wiem na 100% ale jesli tak, to od 30.12. Quote
Patikujek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Już ci Komar wysyłam:D Widzisz jak ja ci mało roboty dałam:D Quote
orzech Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ale cos mi sie zdaje ze wyladujemy u orzecha w domu:evil_lol: Spoko jak nic innego nie wypali to zapraszam;) (oczywiscie w kasku):oops: Ale to kolo opola nawet mi pasuje... bo nie chce mi sie pchac gdzies wysoko w gory i isc 10 km z przystanku:lol: Najlepiej zeby bylo: -tanio -z psami -dobry dojazd -sklep monopolowy Quote
Agga Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='orzech']Spoko jak nic innego nie wypali to zapraszam;) (oczywiscie w kasku):oops: Ale to kolo opola nawet mi pasuje... bo nie chce mi sie pchac gdzies wysoko w gory i isc 10 km z przystanku:lol: Najlepiej zeby bylo: -tanio -z psami -dobry dojazd -sklep monopolowy Orzech kochanie ty moje kask masz juz zapewniony:evil_lol: te 4 warunki co wymieniłes tez masz zapewnione. Wiec nie maz wyjscia jedziesz. Pati pisałaś coś jeszcze do nich??? Kara_TC zawsze mozesz dojechac do wrocka a tam komar lub orzech cię odbiorą i do Opola przyjedziecie. Quote
Patikujek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Prawda i biore na swój bilet Kaje:D Quote
olekg89 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 I baaaardzo dobrze :D TRzeba kogos wykorzystać :D Do niecnych planów :P Quote
Agga Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']A miałam coś jeszcze pisać??? No np. do kiedy trzeba wpłacić zaliczkę i ile tej zaliczki. Czy mozemy z psami. Hmmm co tam jeszcze. Czy maja jazuzzi(zart). Quote
komar Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 no Kara to bedzie musiala bardziej z Orzechem bo ja zapewne miska i Magde wezme;) i Azje:D Quote
Bogarka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Agga']Czy maja jazuzzi(zart). Czy co maja? Quote
komar Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 no Jacuzzi... (Dżakuzi) --> taka wanna z bombelkami:D Quote
Agga Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='komar']no Jacuzzi... (Dżakuzi) --> taka wanna z bombelkami:D tak tak komarku włąsnie to. Mnie sie żle napisało, ale jak juz wyjaśniłeś to nie poprawiam. No spiewnik dogomaniacki gotowy. Tylko wydrukowac. Ale ja juz mam dość swojego kompa. Teraz drukarka powiedziała NIE:mad: Ale dam rade to tylko 93 strony:D Jestem przygotowana na kazdą okoliczność. Sprubujcie mnie czymś zagiąć na sylwka. Haha a wczoraj na Sopocie leciała Marylka i spiewałą Małgośkę. Pierwsze co to sms do Patikujka. Haha ona tez oglądała. Ale mi się dobrze spiewało. Małgośka... Quote
Agga Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 WAŻNE !!! Kochani tak sobie z komarkiem tworzymy ten spiewnik dogomaniacki. KOmarek wpadł na pomysł, żebym kazdy znas - oczywście kto chce miał taki podręczny spiewnik dogomaniacki. Zeby potem na zlotach czy spotkaniach nie było tak ze 4 osoby sie pordukuja i spiewaja a reszta milczy. Tak wiec moi drodzy mamy juz mase piosenek.Włąsnie przesłałam do komara moje 91 str. On ma to jakos łądnie pozmniejszac co by to miało rece i nogi. Chcemy to ładnie dac do ksera i zabindować. Jesli macie jeszcze jakies propozycje piszcie do mnie na pwp. Ja znajde i wysle do komara on to wklei . Czekamy na teksty do konca wrzesnia. Po tym czasie komarek łądnie to do kupy poskłada i zaniesie do bindowania. I teraz jesli ktos bedzie chcetny na ksero spiewnika to juz do wujka komara. On powie ile i dlaczego tak drogo:lol: Mam nadzieje, że będa chetni na nasz śpiewnik. Quote
Agga Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Kochani o to moja lista piosenke, które wysłałam do komara: A.Dąbrowska>> Tego chciałam Akon>> Lonely Aqua >>Dr Jons Aqua >> Barbi Girl A.Rosiewicz >> 40 lat minęło A.Rosiewicz >> Najlepsze witaminy Bajm >> Biała armia Bajm >> Noc po ciężkim dniu Bajm >> Piechotą do lata Bajm >> Dwa serca dwa smutki Bajm >> Dzień za dniem Bajm >> Szklanka wody Blink 182>>Stay Together for the kids Blink 182 >>Adams` song Blink 182 >> Not now Blink 182 >> All the small things B.Kozidrak >> Teraz płynę B.Kozidrak >> Siedzę i myślę Borysewicz & Kukiz >> Bo tutaj jest jak jest Big Cyc >> Makumba Brathanki >> Czerwone korale Brathaniki >> Gdzie ten który powie mi Brathanki >>W kinie, w Lublinie - kochaj mnie Brekaut >> Kiedy byłem małym chłopcem Doniu>> Kochanie D.Rinn >> Gdzie ci mężczyźni Elektryczne Gitary >> Co ty tutaj robisz Elektryczne Gitary >> Człowiek z liściem na głowie Elektryczne Gitary >> Dzieci Farba >> Chcę tu zostać G.Fleszar >> Kroplą deszczu Golec uOrkiestra >> Słodycze Golec uOrkiestra >> Lornetka Goya >> Smak słów Goya >> Tylko mnie kochaj G.Markowski >> Gdy pojawiłaś się Green Day >> Wake me up when septemper ends G.Andrzejewicz >> Pozwól żyć Hey >> Moja I twoja nadzieja Hey >> Zazdrość H20 >> cud Ivan I delfiny>> Jej czarne oczy Ich Troje>> A wszystko to bo Ciebie kocham Ich Troje >> Babski świat Ich Troje >> Zawsze pójde w twoją stronę Jeden osiem L>> Kiedyś było inaczej Jeden osiem L>> Jak zapomnieć Kombi >> Black end white Kombi >> Słodkiego miłego życia Kombi >> Nasze randez vous K.Klich>> Lepszy model Kayha >> Supermenka K.Cerekwicka >> Potrafię kochać K.Cerekwicka >> na kolana K.Kowalska >> Antidotum K.Kowalska >> To co dobre K.Lesing>>Z daleka kocham cię K.Krawczyk >> Bo jesteś TY K.Krawczyk >> Zatańczysz ze mną Kindla >> Nie tak to miało być K.Kiljański >> Prócz Ciebie nic Lady Pank>> Zostawicie Tytanica Lady Pank >> Marchewkowe pole Lady Pank >> Zawsze tam gdzie Ty Lady Pank>> Tacy sami Lady Pank >> Mniej niż zero Łzy>> Gdybyś był Łzy >>Agnieszka Łzy>> Narcyz Magma >> Aisha Mezo >> Wstawaj M.Brodka>> Dziewczyna mojego chłopaka M.Brodka>> Miałeś być M.Rodowicz>> Małgośka M.Rodowicz>> Marusia M.Rodowicz>> Sing- sing M.Rodowicz>> Łatwopalni M.Jakubowicz >>Pukam do nieba bram Mattafix>>Big city life Myslowitz >>Scenariusz dla moich sąsiadów Myslowitz >>Peegy Bron Myslowitz>> Sprzedawca marzeń N.Kukulska>> Co powie tata N.Kukulska>> Puszek Okruszek Norbi >> Kobiety są gorące O_zone>> Desper tine O_zone >>Crede ma O_zobe >> Dar unde esti O_zone >> Dragostea din tei O.Szomańska, P.Branny>> Niech mówią, że to nie jest miłość Pudelsi>> Dawna dziewczyno Perfect>> Kołysanka dla nieznajomej Perfect>> Autobiografia Perfekt >> Niepokonani Perfekt >> Nie płacz Ewka PIN>> Bo to co dla mnie Piasek >> Chociaż Ty Piasek>> Teraz płacz Piasek >>Szczęście jest blisko Piasek >>Wszystko trzeba przeżyć Piasek >> Gdy kobieta mówi ciałem Piasek >>Jedna na milion Piasek >> Kocham dwie Papa Roach >>Last resort Papa Roach>>Between angels and insects Papa Roach>> Take me Reni Jusis>> Kiedyś cię znajdę R.Rynkowski>>Dary losu R.Rynkowski>>Dziewczyny lubią brąz R.Rynkowski>>Intymnie R.RYnkowski>>Wypijmy za błędy R.Rynkowski>>Za młodzi, za starzy R.Rynkowski>> Nie budżecie marze ze snu R.Rynkowski>>Natalie Sistars>> Sutra Sumptuastic>>Kołysanka Sumptuastic>> Za jeden uśmiech Twój Stachursky>>Bez końca Stachursky>>Czuje i wiem Stachursky>>Zostańmy razem Stachursky>>Gdy zapłaczesz The Calling>>Wherever you will go The Calling>> Srigmatized The Offspring>>The kids aren`t alright The Offspring>> The don`t you get a job The Offspring>>Americana The Offspring>> Million miles away T.Love>> Chłopaki nie płaczą Urszula>>Na sen Urszula>>Dziś już wiem Urszula>>Konik na biegunach Urszula>>Malinowy król Urszula>>Dmuchawce, latawce wiatr Urszula>>Niebo dla ciebie Wilki>> Bohema Wilki>> Mamy tylko chwilę Wilki>> Nie stało się nic Wilki>> O sobie samym Wilki>>Baśka Verba>>Musze z tym życ Verba>> Przed siebie Verba>>Mogliśmy Verba>> Chora miłość Verba>> Pamiętasz Virgin>>Szansa Virgin>>Znak pokoju Virgin>>Dwie bajki Virgin>> Dżaga Z.Wodecki>>Pszczółka Maja Z.Wodecki>>Chałupy welcome to Z.Wodecki>>Zacznij od Bacha Quote
komar Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 no no... ale pisac kto chce... i czy cos dodac;-) Quote
Recommended Posts