Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma mowy o żadnych namiotach nawet w twoim wypadku Komar a co do wynajęcia tylko jednego domku od początku taka myśla była przecież wytrzymamy na ziemi a po co wypożyczać 2 domki na jedną noc wspólnej zabawy???:shake:

A namiot nie będzie ci potrzebnyn Komar chyba że spac zamierzsz???

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze'] a po co wypożyczać 2 domki na jedną noc wspólnej zabawy???:shake:

[quote name='Agga']Tak sie zastanawiamy nad terminem co wy na taki termin od 27.12.2006 do 1.01.2007.

to w końcu jak?:roll:

Posted

mi ten termin pasuje ale reszta niech się wypowie na ten temat

Wczoraj na gg ustaliłam z Komarem że jednak będzie sylwek w Morsku bo w innych miejscach to trochę ciężki dojazd a i Komar mówił że zimą w morsku nie był więc kiedyś musi być ten pierwszy raz:D

Posted

Dupoloty górą!!!

No to spoko miejsce już ustalone=Morsko

Teraz proszę o zgłaszanie się chętnych na sylwka bo trzeba ustalić ile osób będzie a nastpnie rezerwować domek i kase zbierać:D

Posted

Mi się też zdaje że im mniej tym lepiej no ale dajemy czas na zapisy tak do 15.09.2006 a potem zaczynamy rezerwacje

A i mam nadzieję żę wszystkim pasuje termin od 27.12.2006 do 1.12.2007???

Posted

olekg18 napisał(a):
Wy to mało??

Pewnie że nie mało:d myslałam że mówisz po prostu że z sylwka się cieszysz

A ja wam ludzie mówie Efra wtedy mówiła różne rzeczy które raczej nie okazały sięprawdą:shake:

Efruniu możesz wpaść nie ma problemu a jak tylko spotkamy się na zywo to poopowiadam ci co ty mi ciekawego wtedy opowiedziałas aż do teraz mnie głowa boli:evil_lol:

Ale na forum tego opowiadać nie będe nie martw się:D

Posted

a takkie pytanko... można wziasc ze sobą tak z 2 moze 3 osoby??:) a wlasnie... i moze pojedzie Misiek z Magda ale nie wiem co z tego bedzie bo ma juz zaproszenie do Madrytu;)

P.S: prosze mnie dodac do listy:D