Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Jakby ktoś się wybierał autkiem i nie wiedział jak się kierować to tu jest strona, gdzie wpsiuje się nazwę swojej miejscowości i wskazuje drogę do Międzybrodzia ;) http://www.turystyka.beskidy.pl/mapa,Miedzybrodzie_Zywieckie.html Quote
Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Ośrodek też fajowy:loveu: Tylko O(leczek i Orzeszek mieli by problemik z paleniem:shake: czemu mieliby problem z paleniem? Wiesz jeżeli jest tam taki przepis, że powinno się nie palić to przepis trzeba złamać :P jak coś wyjdą na tarasik sobie i po bólu ;) Quote
komar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 no własnie... ale to trzeba robic liste osob:-)... najlepiej sie zglaszac z tym do Aggi to ona tam mozew pierwszym poscie bedzie wpisywac:) a moze jakies koszulki??:D Quote
Daga_i_Oskar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='komar']no własnie... ale to trzeba robic liste osob:-)... najlepiej sie zglaszac z tym do Aggi to ona tam mozew pierwszym poscie bedzie wpisywac:) a moze jakies koszulki??:D Ja za koszulką jestm jak najbardziej, bo na tą ze zlotu się nie załapałam :roll: Quote
KaRa_ Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Nie lubie miedzybrodzia zywieckiego, no ale jak tak zadecyduejcie to trudno;) i tak pojade:razz: Nawet chyba pokazujecie ten osrodek w miedzybrodziu w ktorym bylam.. Quote
Agga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 TO ja juz spakowana na sylwka jestem :evil_lol: komar napisał: no własnie... ale to trzeba robic liste osob:smile:... najlepiej sie zglaszac z tym do Aggi to ona tam mozew pierwszym poscie bedzie wpisywac:smile: a moze jakies koszulki??:-D Madrze gadasz komarku. Jak cos pisać ja dopisze na pierwszej stronie. A co do koszulek to ja jestem za nawet przeciw. Ale moze tym razem bluzy z polara wkońcu zima idzie (zartuje) Quote
komar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 a czy ja kiedykolwiek gadalem niemądre rzeczy?:D Quote
Bogarka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Mi sie tez ten osrodek w Miedzybrodziu podoba :) Quote
Patikujek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 KaRa_TC a czego ty w tym ośrodku nie lubisz?? Bo wszystkie przeciw też przyjmujemy??? Quote
komar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 a teraz sprawa kolejna... żeby nie bylo ze nie umiem czegos grac... Każdy kto jedzie tak do 10 tytulow niech poda :) ale oczywiscie zebym zdazyl skumac akordy:D... Quote
KaRa_ Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):KaRa_TC a czego ty w tym ośrodku nie lubisz?? Bo wszystkie przeciw też przyjmujemy??? Miejscowosc srednia,malo ciekawych miejsc chyba jedynie gora z basenem i to miejsce gdzie butelka leci pod gorke, a tak juz nic ciekawego;) I wogole z przyczyn osobistych nie bardzo bym chciala tam jechac;) Quote
zaba14 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='KaRa_TC']Miejscowosc srednia,malo ciekawych miejsc chyba jedynie gora z basenem i to miejsce gdzie butelka leci pod gorke, a tak juz nic ciekawego;) I wogole z przyczyn osobistych nie bardzo bym chciala tam jechac;) a to to? :) byłam.. na wycieczce i mi sie podobalo.. bo sie tam zgubiłam z kumplem :lol: a takie wycieczki sa najlepsze hehehe:evil_lol: Quote
Bogarka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 olekg18 napisał(a):Komar Małogośke!!!! Co to za piosenka ze wszyscy ja chca? KaRa_TC napisał(a):to miejsce gdzie butelka leci pod gorke :confused: Quote
komar Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 a to jest taka stara piosenka Maryli Rodowicz:-) Quote
Agga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Komar masz jak w banku załatwie ci tyle tekstów piosenek ze będziesz miał z czego wybierac. POcząwszy do Arki NOego konczywszy na Arce Szatana:D Maryla Rodowicz _ MAŁGOSKA To był maj Pachniała Saska Kępa Szalonym zielonym bzem To był maj Gotowa była ta sukienka I noc się stawała dniem Już zapisani byliśmy w urzędzie Białe koszule na sznurze schły Nie wiedziałam Co ze mną będzie Gdy tamtą dziewczynę Pod rękę ujrzałam z nim Małgośka mówią mi On nie wart jednej łzy On nie jest wart jednej łzy Małgośka wróżą z kart, on nie jest grosza wart A weź go czart, weź go czart Małgośka tańcz i pij A z niego sobie kpij Jak wróci powiedz nie, niech zginie gdzieś na dnie Oj głupia ty, głupia ty Jesień już Już palą chwasty w sadach I pachnie zielony dym Jesień już Gdy zajrzę do sąsiada Pytają mnie czy jestem z kim Widziałam biały ślub Idą święta Nie słyszałam z daleka słów Może rosną Im już pisklęta A suknia tej nowej Uszyta jest z moich snów Quote
Patikujek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Bogarka proszę to jest "Małgoska" http://www.youtube.com/watch?v=C7zYgES8gIU Quote
Daga_i_Oskar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Kochani, mam już informacje związane z Sylwestrem w ośrodku "Ondraszek" w Międzybrodziu Żywieckim. Niestety niczego konkretnego nie załatwiłam, ponieważ ośrodek od 2 lat jest w likwidacji i tak z miesiąca na miesiąc tą decyzje ostateczną odkładają, jednak myślą, że jeszcze do Sylwestra dociągną. Więcej informacji będzie w 2 połowie września, kiedy grafik będzie ułożony i jeżeli zdecydują się na wynajmowanie domków na okres Sylwestra to wtedy można spokojnie rezerwować. Druga sprawa to pieski - wytłumaczyłam Pani, ze to będzie zlocik miłośników psów tak więc będzie ich kilka(naście), a nie tak jak Pani zrozumiała, że jeden :eviltong: W chwili obecnej to wygląda tak, że doba za pieska wynosi 5 zł, ale mozliwe ze ta cena moze ulegnac zmianą - inf pod koniec wrzesnia. To chyba tyle co się dowiedziałam :p Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 no to pod koniec wrzenia moze byc troszku za pózno... bo w innych miejscach morz byc lipa jak tam nie wyjdzie... chyba ze wstepnie sie gdzies indziej zarezerwuje i tam ewentualnie jak sie uda to tam sie odrezerwuje Quote
KaRa_ Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Coś nie łatwo znalesc miejsce na tego sylwestra;) Ja nie mam co proponowac, bo tam gdzie ja zawsze rozne wakacje spedzalam albo cos zbytnio sie nie nadaja;) Quote
Agga Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Komar leniuszku ja ci tylko tekst zapodałam a akordy no sam chyba musisz znaleźć ;) Bo ja nie wiem gdzie szukac. No kochani faktycznie moze by jeszcze podzwonic po tych osrodkach do komarek nam zapodał. Zakopane lub Wetlina? Bo na koncu wylądujemy u orzecha w domu. Nie wiem czy bedzie zadowolony:evil_lol: Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 no to ja sie dowiedzialem pare rzeczy co do mojej propozycji nr 3:)... mozemy wynajac od 28 grudnia... tylko problem z psami bo tylko małe pieski ewentualnie... wiec moj piesek odpada:P Quote
Patikujek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Albo Komara jak zapowiadał plan pierwotny:evil_lol: Quote
komar Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 madre slowa:) kupmy sobie ratrak lub skutar sniezny i nie bedzie problemu;) 20 minut i bedziemy na miejscu:) Quote
Recommended Posts