KaRa_ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ja tez na bank pojade;) bede kombinowac z transportem:razz: A co do domku to bysmy przecież spokojnie mogli się w zime wszyscy pomiescic...wiec nie wiem o co temu facetowi chodzi... A wogole jak beda dwa domki to znow pewnie stworzy sie podzial na grupki Quote
Patikujek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 facet mysli że my chcemy nie wiem jakie wygody:shake: nic ja zaczynam kombinować kase i mam nadzieję że 10 osóbn pojedzie bo kwota w górę pójdzie:shake:!!!!!!!!! Quote
KaRa_ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):facet mysli że my chcemy nie wiem jakie wygody:shake: nic ja zaczynam kombinować kase i mam nadzieję że 10 osóbn pojedzie bo kwota w górę pójdzie:shake:!!!!!!!!! To pogadaj może,z nim:razz: poze uda sie w jeden domek:evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Wiesz on nie powiedział że nie możemy na jeden domek jechac ja chce jeden i to już nie jego sprawa czy nam będzie wygodnie on tylko sugerował chyba że wypożyczymy 2 domki na 4 dni a na sylwestra jeden oddamy??? ale to już pokretnie:shake: Mamy na razie 8 osób jeszcze 2!!! Ludzie reflektujcie niezapomniane wrażenia gwarantowane!!!! Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kara_tc tak jak CI mowiłam. Dojedź do wrocka a tam albo orzech albo komar cię odbierze. A do Opola to dojedziecie spokojnie. Nam starczy jeden domek. My dogomaniacy potrafimy się pomieścic. Od czego jest karimata, spiwory. Quote
komar Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ale zauważcie że wtedy jemu sie nei opłaca jednego domku wypozyczac:P a co do jesczez 2 osob... miesiek + magda:D zapewne pojadea i raczej napewno... jesli wezmiemy dwa domki na 4 noce i w noc sylwestrowa placimy za jeden to wychodzi 180 zł za wszystko od osoby oczywiciue... moze sprobuj takie rozwiazanie??;> Quote
tanina Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Teraz rzadko bywam na dogo i proszę o mnie nie zapominać i wpisać na listę:p Quote
orzech Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ehh po dlugich namyslach stwierdzilismy z Asia, ze to troche za duzo jak dla nas, a mamy jeszcze dziecko w drodze wiec sorry vinnetou :/ W zawiazku z tym przepraszamy za zamieszanie i obiecujemy poprawe nastepnym razem:eviltong: Tak wiem... mamy u was przesrane:evil_lol: Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Orzech teraz podpadęłs na całego...wiesz co olek powiedział: ze jak Ty i asia nie jedziecie ON tez nie jedzie.... jak bozie kocham ide sie zastrzelić. No to kochani szukacjie dalej i taniej:shake: ORZECH bo jak sie Agusia wkurzy to wiesz gdzie sylwka spedzimy??? U CIEBI!!!! Czyli Olek, Asia i orzech nie chcą jechac. To w takim razie co teraz robimy? Quote
KaRa_ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Agga'] To w takim razie co teraz robimy? Ciekawe pytanie... Quote
olekg89 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jak sobie policzyłem ile mnie cały wyjazd bedzie kosztował m to wyszła mi suma na która nie moge, niechce sobie pozwolić.Zreszta nie muszę sie chyba tłumaczyć? Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 NO jak sylwek nie wyjdzie to grrr. A teraz do Dagi i komara. Kochani mam do was prośbe jesli mozecie dowiedzcie sie w tych ośodkach co nam podawaliscie ile kosztuje doba, ile nas to wyniesie, do kiedy zaliczka. NO I PSY!!! JAK MOZNA TO SIE TARGUJCIE!!!! ( wrazie czego w polu odpracujemy) Quote
KaRa_ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Sylwek musi się udać... Jakby to nie byla zima, to bym mogla u siebie bo warunki na takie imprezy mam bo sa u mnie organizowane :evil_lol: Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Daga i komar ja was prosze rozejrzyjscie sie...plis... ja mam malutkie mieszkanko i mieszkam z rodzicami i siostra i kurna no nie ma miejsca.SYlwek musi sie udac i musi byc troszke tanczy bo pojdziemy z torbami albo zlrobimy nalot na Orzecha.:lol: Ja nie wiem ale czuje, że orzech juz nas bardzo kocha. Quote
komar Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 no wiec tak... pozostaje chatka górzystów (na co sie nikt nie zgodzi) a w hoteliku tylko male psy:/ bo mi tak wczesenij napisalei... ai tak w Hoteliku do października nie mam kontaktu z tą szefowa cala panią Irenką (nawet fajna):D bo jej nie ma... i już... ale ja bardzo was namawaim na chatke gorzystów:D lub juz full total hardcore chatk traperska co miesci na kompresje 10 osob, tylk miejsca stojce a jest za free:D nie no zartuje... ale rozejrze sie tez za czyms... zawsze mozna u mnie na wałach cos zorganizowac:P Quote
Patikujek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 No to organizujemy:) Nie no trzeba cos znaleźć bo takie piękne plany mieliśmy, zawsze można tez namiot pod czyimś blokiem rozłożyć:evil_lol: Quote
komar Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 a co powiecie na sylwestra nad morzem... czy za daleko jak dla was??;> bo jest cos ciekawego w Orzechowie Morskim<lol2> Quote
KaRa_ Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 U mnie jakby co stoi garaż wolny z kanapami:evil_lol: :lol: :lol: Quote
Patikujek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 A co myślicie o tym: http://www.wigar.e-noclegi.net.pl/ http://www.jama.e-noclegi.net.pl/ Quote
komar Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 słuchajcie no mnie... włąsnie znalazłem cos ciekawego w necie...:) Otóż oto to cos znajduje sie 40 km od wrocka wiec wszyscy w miare blsko maja... obiekt (wg. wlascicieli) jest 6-8 osob ale jak damy rade wiecej to nic sie raczej stac nie powinno... a cenowo to wyglada tak... Za wynajecie całego obiektu tj... piętrowy dom o powierzchni 150 m² na ogrodzonej pięknej działce (1 ha) pod lasem. Na parterze salon dzienny z kuchnią (pełne wyposażenie: lodówka, kuchenka, naczynia, garnki, sztućce), TV i kominkiem, łazienka (WC, wanna, umywalka) oraz zadaszony taras. Na piętrze 4 sypialnie (jedna duża z TV i garderobą) oraz łazienka (WC, wanna, umywalka). Na terenie posesji jest miejsce na ognisko, murowany grill, sadzawka z rybami, niewielki basen, rowery. 1000 zł za tydzien... my bedziemy tam 5 dni i jesli wogle oni to na sylwestra wynajmuja itp... i cen abedzie niższa to jesli pojedzie 10 osob to nie dosc ze sie powinnismy pomiescic, mamy calosc dla siebie to bedzie kosztowac nie wiecej niz 100zł od osoby za caly pobyt... przewiduje ze to wyjdzie jakies 80 zł za calosc od osoby... postaram sie dowiedziec co i jak czy da rade na sylwka itp... a jak widac 160 zł a 80 zł to jest różnica:).... także szybko przemyslec moi mili a ja moze jutrojuz napisze co z tego wyjdzie http://agnes.adiasz.pl/dom.html Quote
Agga Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Komar jak juz ci pisałąm na gg, chyba nic tanszego nie znajdziemy ponizej 100zł. To naprawde lepiej niz 160. I mam do CIebie komarku prośbe upsss włąsnie zapomaniałm co chciałąm :lol: Ahhhh zapytaj czy chca nas z psami, czy sylwka robią, do kiedy zaliczka i ile. Zreszta sam wiesz o co pytać. Cos jeszcze chciałam ale nie pamietam co. I daj mi znac jutro jak zadzwonisz bo chyba nie ebde wchodzić na neta, Jak by sie udało to ja dojade do wrocka a pozniej z dziadkiem _komarem pojade. Quote
komar Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 no ale skoro cały teren jest dla nas wynajmowany to im to zwiska czy jestesmy z psami czy bez:P Quote
komar Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 no i nie przyuwazyłem... 1000 zł + energia elektryczna... ale mysle ze bedziemy oszczedzac:P Quote
KaRa_ Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ta propozycja równiez jest ciekawa;) Ale czy wpuszcza nas w takie luksusy z psami?:lol: Quote
komar Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 a no niestety lipa gdyż na sylwestra nie wynajmują to po pierwsze... a po drugie wynajmują na tydzień, a po trzcie nie wynajmują studentom, młodzieży itp, tylko rodzinom... wprawdzie my jestesmy rodziną i to bardo liczna i wielodzietnią no ale co ja poradze... no to szukamy dalej:/ Quote
Recommended Posts