komar Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 teraz trzeba sie pouiczyc grac i spiewac:D... i czekam na dalsze piesni;D Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 A ja właśnie robię moją mała liste,ale zabardzo nic mi narazie nie przychodzi do głowy:roll: Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Blink 182 - Stay Together For The Kids - Adam`s Song - Not Now - **** A Dog - All The Small Things Papa Roach - Between Angels and Insects - Last Resort - Take Me The Calling - Wherever You Will Go - Stigmatized The Offspring - The Kids Aren't Alright - Why Don't You Get A Job - Americana - Million Miles Away Czaqu - Zdumiony - Inność - Masowa Orginalność Myslovitz - Scenariusz dla moich sąsiadów - Peggy Brown - Sprzedawcy marzeń Green Day - Wake Me Up When September Ends Jak coś mi się przypomni to dopisze:razz: Bo narazie to tyle, bez wiekszego myslenia;) Quote
komar Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 no to moze tyle wystarczy:P... byle nie zaq duzo bo sie nie wyrobie:D Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Masz 4 miesiace nauczysz się;) A może do tego czasu już sama coś będe umiała zagrac :razz: Quote
olekg89 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 hahahhahahhahah KOmar wspołczuje ci <Lol2> Quote
Agga Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Komar nie marudz tylko sie ucz. Ja bede miała teksty piosenek daamy rade :evil_lol: Kochani ja mam jeszcze jeden pomysł na zlot. Nie jest to daleko. NIe są to jakies góóry ani morze. SUCHY BÓR. To osrodek wypoczynkowy niedaleko Opola. Domki lepsze niz w MOrsku.Teren dość fajny. BYłam tam i widziałąm domki sa o niebo lepsze niz te wq Morsku. Nawet TV maja i inne takie.DOczytałam, ze ośrodek czynny cały rok.TYlko nie wiem jakie sa koszty ale mozna dzownic i sie zapytac. Pati ty jako ze dobrze ci idzie mozesz zadzonic co? Strona główna: http://www.suchybor.pl/ DOMKI LETNISKOWE TYPU "BRDA" Na terenie Ośrodka znajduje się 10 całorocznych, komfortowo wyposażonych, piętrowych domków typu BRDA. Górną kondygnację zajmują dwie dwuosobowe sypialnie. Część parterowa to: pokój dzienny z szafą, stolikiem oraz z kompletem wypoczynkowym (dodatkowe miejsca noclegowe); łazienka z kabiną prysznicową, umywalką i wc; aneks kuchenny wyposażony w lodówkę i czajnik bezprzewodowy; weranda z kompletem krzeseł ogrodowych. Gorącą wodę w kuchni oraz łazience zapewnia trójfazowy, przepływowy podgrzewacz wody. Domki doskonale spełniają rolę rodzinnego gniazdka, a także są idealnym miejscem na zorganizowanie niewielkich przyjęć urodzinowych lub innych imprez okolicznościowych. Standardowa ilość miejsc noclegowych: 4 – 6 osób, a w szczególnych przypadkach +/- 20!! Quote
Agga Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='komar']a co do lini melodycznych piosenek Aggi to juz mam wszystko poza H2O No widzisz komarku i po co tyle hałasu robiłęs:evil_lol: i jeszcze jak sie postrasz znajdziesz H2O:lol: Wiesz ten filmik rewelka. A ta gorzka to mi efre przypomina. Quote
Patikujek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Mi tez ale na razie nie dam rady ja zadzwonić bo mój domowy telefon świruje a na komórce kasy nie mam może ktos inny by mógł się zorientować??? Quote
Patikujek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Wiecie co przed chwilą wysłałam do nich maila z pytaniami dot. ceny i możliwości zabrania psa mam nadzieję że odpiszą:) Quote
komar Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 tamto to było rano czyli po iumprezie;D a tak było w czasie:D Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Świetny filmik:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Nie no super:loveu::evil_lol: a my nie tańczyliśmy z naszym znakiem Czechowice-Dziedzice:shake: Quote
Agga Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 komar swietny fimik. Ja widze, że ty chyba sie urodziłeś z tą gitarką. Pati mam nadzieje, że ci szybko odpowiedzą.A ja produkuje spiewnik na sylwka. Mam nadzieje, że dogodze każdemu Quote
komar Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ja tworze spiewnik ale to z tych piosenek co wy chcecie:D Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 A ja musze sie zaczac co poniektorych piosenek nauczyc, aby nie bylo,ze chce je ale nie spiewam:eviltong: Quote
AgaCzips Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 KaRa_TC napisał(a):A ja musze sie zaczac co poniektorych piosenek nauczyc, aby nie bylo,ze chce je ale nie spiewam:eviltong: będziesz miała śpiewnik:eviltong: Quote
Agga Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Pati daj znac jak coś ci odpiszą.Ja jeszcze obczaje jedno miejsce tez bardzo blisko Opola. Teren nad jeziorem Turawskim. Już dałam znajomemu wiadomość, że ma sie zapytac co i jak. Bo w jednym z ośrodków nad tym jeziorkiem ma zjanomości. Oczywiście zaznaczyłam, że mamy PSY!> Bez tego nie jedziemy:diabloti: Ps. JEZIORA TEZ MOGĄBYĆ???? http://www.owjowisz.com/ http://www.turawa.com.pl/ (całkiem miło) http://www.turawa.com.pl/ ( tu Tez) Quote
olekg89 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Mi obojetne byleby nie trzeba było isc 10km piechotą i żeby mozna było miec psy ! Quote
Agga Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 WIdze, że Oluś ma bardzo małe wymagania co do miejsca i to mi sie podoba.:evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Hejo odpisali mi bardzo szybko:D i zapowiada się fajnie. Pytałam się czy możemy mieć psy, czy wypozyczają domki zima i jaki jest koszt takiego domku:D I oto odpowiedź: "Dzień dobry ! W okresie zimowym nasze domki jak najbardziej nadają się do wynajęcia , chyba , że temperatura spadnie do minus 20 stopni - wtedy musimy odcinać dopływ wody . Ale to zdarza się na szczęście rzadko . Psy można zabrać. Począwszy od 15 października , ze względu na konieczność elektrycznego ogrzewana domków , opłata wynosić będzie 150 zł za wynajem domku dla 1-4 osób , dopłata za piątą i szóstą osobę wynosić będzie po 25 zł od osoby . Pozdrawiam Dariusz Chytrowski" I co o tym sądzicie??? Quote
Agga Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Pati ja bym juz nic nie szukałą tylko brała ten domek. W zimie i tak nie bedziemy łązic bo nam dupska zamarzną. Bedziemy siedziec w domku i spiewać piosenki a komar będzie nam grał na gitarze. No bęzie my jeść i pić ( gorącą czekolade, żeby nie było):evil_lol: A byłam tam juz pare razy latem i jest super teren, domki sa o niebo lepsze niż w MORSKU. DOjazd do ośrodka jest o dwa nieba lepszy niz do MORSKA. No i chyba teraz w niej tajemniczym miejscu. To co kochana powoli będzie mozna zbierać zamowienia na domek. JA JESTEM CHETNA !!!!!! Quote
komar Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 ja jak najbardziej... do domku z chórkiem:D + jeden pies ale to niewaidomo... a co do łażenia to ja bym sobie plaził:D a nawet igloo zbudowal lub jame sniezna:D Quote
Recommended Posts