komar Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ale tu moj urok to nic nie da... fakt ze tego nie trtzeba dyskutowac bo moj urok to tez czesc tego ze sie wogle zastanwaiaja:d... Quote
komar Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 dobra to ja jutro rezerwuje domki na 3 doby a potem jak bedzie wiecej osob to zadwonie i sie zrobi dłużej;) i od razu sie dowiem o zaliczki kase itp:diabloti: Quote
komar Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 a teraz mała zmiana a racej pytanie do ogółu... czy rezerwowac domek na 3 doby i wychdozi okolo 35 zł za dobe + 5 zł pies i za 3 doby 105 zł... czy za 4 doby okolo 130 zł za cały pobyt??;> bo tam jest jakos tak ze im dłużej ty taniej czy cos w ten desen... oczywicie jesli pojedzie wiecej osob bedzie taniej:-) na odpowiedzi czekam do jutra do godziny 12.00:-) potem robie wedlug mojej weny, kaprysu czy jak tam kto chce to nazwac:-) Quote
komar Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 UWAGA UWAGA!!!! Ze względu że demokratycznie zostało wybrane że jedziemy na 4 doby to tak bedzie i kropka:D[SIZE=1]albo i gwiazdka??:P [SIZE=4]Ponadto zostało zaproponowane jesczze coś :diabloti:ale o tym później;P sądze jednak że do Miedzybrodzia sie wybierzemy:-) Quote
komar Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 skoro dostalem pozwolenia dania tej propozycji to uwaga daje;D... Sylwester spędzony u Kary_TC:-) [SIZE=4]Co wy na to??;> po pierwsze nie drogo [SIZE=1](1000 zł za dobe:diabloti:) [SIZE=4]Prosze o szybką odpowiedz:D Quote
Patikujek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 A czxy kara prowadzi jakiś dom schadzek albo 5 gwiazdkowy chotel że taka cena???:evil_lol:(żartuje rzecz jasna) Mi się ten pomysł podoba, proszę o resztę opinii!!!(żeby tylko rodzice KaRy nas nie wyrzucili po jednym dniu:evil_lol:) Quote
AgaCzips Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='komar'][SIZE=4] [SIZE=1](1000 zł za dobe:diabloti:)[SIZE=4] [SIZE=6] co to dla nas:lol: co do propozycji to mi wszystko jedno;) (żeby tylko rodzice KaRy nas nie wyrzucili po jednym dniu:evil_lol:) Komar zadziała swoim urokiem na mamę KaRy i będzie ok:lol: Quote
KaRa_ Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='komar']Sylwester spędzony u Kary_TC:smile: Co wy na to??;> po pierwsze nie drogo [SIZE=1](1000 zł za dobe:diabloti:) Oj nie wiem czy to dobry pomysł coś nie przepadam za tą KaRa_TC:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: [quote name='Patikujek_Zabrze'](żeby tylko rodzice KaRy nas nie wyrzucili po jednym dniu:evil_lol:) Nie takie imprezy u mnie były:lol: [quote name='AgaCzips']Komar zadziała swoim urokiem na mamę KaRy i będzie ok:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
komar Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 a coscie sie do tego mojego uroku osobistego przczepili??:D rozumiem ze jest on powalajacy ale zebyo tym pisac na prawo i lewo??:) bede chyba pobieral oplaty za jego uzywanie;D Quote
asiunia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 komar napisał(a):a coscie sie do tego mojego uroku osobistego przczepili??:D rozumiem ze jest on powalajacy ale zebyo tym pisac na prawo i lewo??:) bede chyba pobieral oplaty za jego uzywanie;D Hej! Chyba nie zrobisz tego wiernym fankom?:shake: Quote
komar Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 nie no nie zrobie... dobra, czyli już chyba wszstkich sie spodobał pomysł z miejscem sylwestra:-) tak wiec zaliczki 500 zł od łebka do konca tygodnia wpłacac na konto moje:D lub poczta najlepeij w gotowce;) a reszte to do dwoch tygodni:D (ŻART)... Czyli sylwestra spedzamy w domku Kary_TC... i wszyscy razem ładnie DZIEKUJEMY!!!!:D Quote
rose Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Sylwester u Kary_TC? Ciekawa propozycja:), może wpadnę:p Quote
Jureja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 rose napisał(a):Sylwester u Kary_TC? Ciekawa propozycja:), może wpadnę:p Ja też8) . Quote
Bogarka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Mi sie ten pomysł na miejsce sylwestra podoba :) Orzech, a co to za trzeci pies w twoim podpisie oprócz Metki i Tofika? Quote
Patikujek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 komar napisał(a):a coscie sie do tego mojego uroku osobistego przczepili??:D rozumiem ze jest on powalajacy ale zebyo tym pisac na prawo i lewo??:) bede chyba pobieral oplaty za jego uzywanie;D No właśnie co wyście tego jego uroku uczepili, żeby on kurde jeszcze jakiś chociaż miał:evil_lol: A ten tyrtzeci pies w Opisie Orzecha to (tak mi si.ę zdaje)Rocki od asiuni:) Quote
komar Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 oj cii bo sie wyda:P... a ten trzeci pies to mi sie nie wydaje tylko ja wiem ze to jest Rocky od Asiuni:D Quote
AgaCzips Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):No właśnie co wyście tego jego uroku uczepili, żeby on kurde jeszcze jakiś chociaż miał:evil_lol: sam zaczął:eviltong: komar napisał(a): oj cii bo sie wyda:P za późno:evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Dobra ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D Quote
KaRa_ Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 A wiec pokaze Wam rezydencje w ktorej zamieszkacie:eviltong: JEst to oczywiscie piecio gwiazdkowy hotel z pełnym wyposarzeniem:razz: Kuchnia domowa, nie chinska:lol: :lol: :lol: Tu jest podworko z przodu a tu podworko z tylu Quote
Patikujek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Wow wiemy teraz już że mamy gdzie się z namiotami rozłożyć jakby Kary mama miała nas dość:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 komar napisał(a):no po porstu full wypas:D Wiadomo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Patikujek_Zabrze napisał(a):Wow wiemy teraz już że mamy gdzie się z namiotami rozłożyć jakby Kary mama miała nas dość:evil_lol: Prędzej ja będę Was miała dość :evil_lol: Moja mam już myśli jakie tu specjały na ta okazje zrobić, a ja tam podsuwam pomysl aby dac suchy chleb :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bogarka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 No fajne miejsce :) Nie wiedziałam, ze Asiunia ma 2 psy myslałam ze tylko Metke. Asiu. Rocky'ego masz od niedawna? Quote
Recommended Posts