Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dobra to ja jutro rezerwuje domki na 3 doby a potem jak bedzie wiecej osob to zadwonie i sie zrobi dłużej;) i od razu sie dowiem o zaliczki kase itp:diabloti:

Posted

a teraz mała zmiana a racej pytanie do ogółu... czy rezerwowac domek na 3 doby i wychdozi okolo 35 zł za dobe + 5 zł pies i za 3 doby 105 zł... czy za 4 doby okolo 130 zł za cały pobyt??;> bo tam jest jakos tak ze im dłużej ty taniej czy cos w ten desen... oczywicie jesli pojedzie wiecej osob bedzie taniej:-) na odpowiedzi czekam do jutra do godziny 12.00:-) potem robie wedlug mojej weny, kaprysu czy jak tam kto chce to nazwac:-)

Posted

UWAGA UWAGA!!!!
Ze względu że demokratycznie zostało wybrane że jedziemy na 4 doby to tak bedzie i kropka:D[SIZE=1]albo i gwiazdka??:P

[SIZE=4]Ponadto zostało zaproponowane jesczze coś :diabloti:ale o tym później;P sądze jednak że do Miedzybrodzia sie wybierzemy:-)

Posted

skoro dostalem pozwolenia dania tej propozycji to uwaga daje;D...

Sylwester spędzony u Kary_TC:-)
[SIZE=4]Co wy na to??;> po pierwsze nie drogo [SIZE=1](1000 zł za dobe:diabloti:)
[SIZE=4]Prosze o szybką odpowiedz:D

Posted

A czxy kara prowadzi jakiś dom schadzek albo 5 gwiazdkowy chotel że taka cena???:evil_lol:(żartuje rzecz jasna)

Mi się ten pomysł podoba, proszę o resztę opinii!!!(żeby tylko rodzice KaRy nas nie wyrzucili po jednym dniu:evil_lol:)

Posted

[quote name='komar'][SIZE=4] [SIZE=1](1000 zł za dobe:diabloti:)[SIZE=4]
[SIZE=6]

co to dla nas:lol:

co do propozycji to mi wszystko jedno;)

(żeby tylko rodzice KaRy nas nie wyrzucili po jednym dniu:evil_lol:)

Komar zadziała swoim urokiem na mamę KaRy i będzie ok:lol:

Posted

[quote name='komar']Sylwester spędzony u Kary_TC:smile:
Co wy na to??;> po pierwsze nie drogo [SIZE=1](1000 zł za dobe:diabloti:)

Oj nie wiem czy to dobry pomysł coś nie przepadam za tą KaRa_TC:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol:

[quote name='Patikujek_Zabrze'](żeby tylko rodzice KaRy nas nie wyrzucili po jednym dniu:evil_lol:)
Nie takie imprezy u mnie były:lol:

[quote name='AgaCzips']Komar zadziała swoim urokiem na mamę KaRy i będzie ok:lol:
:lol: :lol: :lol:

Posted

a coscie sie do tego mojego uroku osobistego przczepili??:D rozumiem ze jest on powalajacy ale zebyo tym pisac na prawo i lewo??:) bede chyba pobieral oplaty za jego uzywanie;D

Posted

komar napisał(a):
a coscie sie do tego mojego uroku osobistego przczepili??:D rozumiem ze jest on powalajacy ale zebyo tym pisac na prawo i lewo??:) bede chyba pobieral oplaty za jego uzywanie;D

Hej!

Chyba nie zrobisz tego wiernym fankom?:shake:

Posted

nie no nie zrobie... dobra, czyli już chyba wszstkich sie spodobał pomysł z miejscem sylwestra:-) tak wiec zaliczki 500 zł od łebka do konca tygodnia wpłacac na konto moje:D lub poczta najlepeij w gotowce;) a reszte to do dwoch tygodni:D (ŻART)...

Czyli sylwestra spedzamy w domku Kary_TC...

i wszyscy razem ładnie DZIEKUJEMY!!!!:D

Posted

komar napisał(a):

No właśnie co wyście tego jego uroku uczepili, żeby on kurde jeszcze jakiś chociaż miał:evil_lol:

A ten tyrtzeci pies w Opisie Orzecha to (tak mi si.ę zdaje)Rocki od asiuni:)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
No właśnie co wyście tego jego uroku uczepili, żeby on kurde jeszcze jakiś chociaż miał:evil_lol:

sam zaczął:eviltong:

komar napisał(a):

oj cii bo sie wyda:P

za późno:evil_lol:

Posted

A wiec pokaze Wam rezydencje w ktorej zamieszkacie:eviltong: JEst to oczywiscie piecio gwiazdkowy hotel z pełnym wyposarzeniem:razz: Kuchnia domowa, nie chinska:lol: :lol: :lol:

Tu jest podworko z przodu

a tu podworko z tylu

Posted

komar napisał(a):
no po porstu full wypas:D

Wiadomo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Wow wiemy teraz już że mamy gdzie się z namiotami rozłożyć jakby Kary mama miała nas dość:evil_lol:

Prędzej ja będę Was miała dość :evil_lol: Moja mam już myśli jakie tu specjały na ta okazje zrobić, a ja tam podsuwam pomysl aby dac suchy chleb :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: