Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pat o co temu owadowi chodzi:roll: Prosze tylko o to zeby nauczył sie spokojnie spac w nocy. Jak sie spi z dwiema niewiastami to trzeba uważac co się w danym momencie rozprostowuje:cool3: :diabloti:

Komarku dziadku kochany szukaj szukaj błagam no!

Posted

oj juz nie marudajcie mi tu...
Mam coś co jest w takuiej miejscowości jak Sława... jest tam domek na cały rok nad jeziorem:P i on kosztuje 240 zł za dobe (z opałem w środku) i to jest domek 8 osobowy ale juz napisalem maila czy daloby rade np. wbic tam w 10 osob + psy... zarasz szukam jesczez w jedny mmiejscu o nazwie Boszkowo

Posted

a poza tym mam koncepcje ze zawsze można skócić pobyt np. o jeden dzien lub dwa:)
i zrobic od 28 lub 29 grudnia... taniej wyjdzie... wiem ze to krótko no ale "OD KONCEPCJI TU TO JESTEM JA!!":P

Posted

Co Wy wtedy takiego robiliście,że tu o jakiś nocnych wymęczeniach i wyprostowaniach pisze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A co do Sławy to chodzi Ci o Sławe koło Nowej Soli?;)

Posted

[quote name='komar']a poza tym mam koncepcje ze zawsze można skócić pobyt np. o jeden dzien lub dwa:)
i zrobic od 28 lub 29 grudnia... taniej wyjdzie... wiem ze to krótko no ale "OD KONCEPCJI TU TO JESTEM JA!!":P

tak jest organizatorze. Jestem za skróceniem. I masz dobrą koncepcje dziadku.

Kara chyba nie chcesz widziec co sie działo w namiocie:lol:

Posted

[quote name='Agga']tak jest organizatorze. Jestem za skróceniem. I masz dobrą koncepcje dziadku.

Kara chyba nie chcesz widziec co sie działo w namiocie:lol:

Chce wiedziec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moze wyjda z tego male dogomaniaczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol:
A tak serio jakby naprawde nic się nie znalazło na tego Sylwestra, to może by się udało u mnie zorganizowac...tylko,ze spalibyscie na karimatach:evil_lol:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
A co do spania w namiocie to było po prostu (podobno) kolano i trochę czosnku na wampiry:evil_lol:

Aaa kolano to już wszystko jasne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kara on mowi ze nie pamieta no ładnie. A mnie plecy rano bolały.
Kara ci z dołu Polski moga powiedzieć, że maja za daleko. A spanie na karimatach jest OK. Jesli faktycznie nie wyjdzie nam nic to zwalimy się do Kary. Przy okazji odwiedziłabym koziołki w pozku i moja kochana połóweczkę:loveu: I jak by starczyło czasu to poszłabym w jedno miejsce:roll:

Posted

A po co sanki z dupolotów też się da wiem bo próbowałam:)

[quote name='Agga']... I jak by starczyło czasu to poszłabym w jedno miejsce:roll:

Agguś a wy kibelków w Opolu nie macie??? Mi się zdawało żę widziałam jak u ciebie byłam:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']

Agguś a wy kibelków w Opolu nie macie??? Mi się zdawało żę widziałam jak u ciebie byłam:evil_lol:

Pati słonko ja nie mowie o kibelku. Jak jestem w pozku to staram sie odwiedzić cmentarz na którym jesy pochowana Rotti.

KOmar jak to jesteś za stary??? No wiesz co wnuczce odmowisz takiej przyjemności??????? Zabwy w namiocie to chociaż sanki...plosiem dziadku no plosiem :lol: Oj komar przed chwilka wycisnał ze mnie morze łez...oj komarku dziękuje:lol:

Posted

[quote name='komar']
Ależ ja działam na te kobiety

Ależ dziadku ty se juz tak nie wlewaj. Zaraz powiesz, że kobiety mdleją na twoj widok.

Pati pytasz co dziadek mi zrobił? Ohhh mamo dziadek zrobił wnuczce dobrze.Jak kolwiek to zabrzmiało:lol: ALe dziadka mam kochanego. DOstanie odemnie wielkiego buziaka za to co zrobił.Dziadek narazie to nasza słodka tejemnica.

Posted

O matko ja zaczynam się martwić o sytuację w rodzinie dziadek z wnuczką, tajemnice, robienie dobrze, łzy jak to składam w jedną całość to zaczynam się bać komara

A ja poproszę Komarku o dalsze info co do tego ośrodka