komar Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ha ha bardzo smieszne;P wezcie mi tak nie dogadujcie bo nastepna noc to wy wstac nie bedziecie mogly:P taaak waz wymecze:P Quote
Agga Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Pat o co temu owadowi chodzi:roll: Prosze tylko o to zeby nauczył sie spokojnie spac w nocy. Jak sie spi z dwiema niewiastami to trzeba uważac co się w danym momencie rozprostowuje:cool3: :diabloti: Komarku dziadku kochany szukaj szukaj błagam no! Quote
komar Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 oj juz nie marudajcie mi tu... Mam coś co jest w takuiej miejscowości jak Sława... jest tam domek na cały rok nad jeziorem:P i on kosztuje 240 zł za dobe (z opałem w środku) i to jest domek 8 osobowy ale juz napisalem maila czy daloby rade np. wbic tam w 10 osob + psy... zarasz szukam jesczez w jedny mmiejscu o nazwie Boszkowo Quote
komar Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 a poza tym mam koncepcje ze zawsze można skócić pobyt np. o jeden dzien lub dwa:) i zrobic od 28 lub 29 grudnia... taniej wyjdzie... wiem ze to krótko no ale "OD KONCEPCJI TU TO JESTEM JA!!":P Quote
KaRa_ Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Co Wy wtedy takiego robiliście,że tu o jakiś nocnych wymęczeniach i wyprostowaniach pisze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co do Sławy to chodzi Ci o Sławe koło Nowej Soli?;) Quote
Agga Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='komar']a poza tym mam koncepcje ze zawsze można skócić pobyt np. o jeden dzien lub dwa:) i zrobic od 28 lub 29 grudnia... taniej wyjdzie... wiem ze to krótko no ale "OD KONCEPCJI TU TO JESTEM JA!!":P tak jest organizatorze. Jestem za skróceniem. I masz dobrą koncepcje dziadku. Kara chyba nie chcesz widziec co sie działo w namiocie:lol: Quote
komar Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ja sam tego nie wiem co tams ie dzialo;D Quote
KaRa_ Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Agga']tak jest organizatorze. Jestem za skróceniem. I masz dobrą koncepcje dziadku. Kara chyba nie chcesz widziec co sie działo w namiocie:lol: Chce wiedziec:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moze wyjda z tego male dogomaniaczki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: A tak serio jakby naprawde nic się nie znalazło na tego Sylwestra, to może by się udało u mnie zorganizowac...tylko,ze spalibyscie na karimatach:evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ja mogę spać nawet na kocu:D A co do spania w namiocie to było po prostu (podobno) kolano i trochę czosnku na wampiry:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):A co do spania w namiocie to było po prostu (podobno) kolano i trochę czosnku na wampiry:evil_lol: Aaa kolano to już wszystko jasne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Kara on mowi ze nie pamieta no ładnie. A mnie plecy rano bolały. Kara ci z dołu Polski moga powiedzieć, że maja za daleko. A spanie na karimatach jest OK. Jesli faktycznie nie wyjdzie nam nic to zwalimy się do Kary. Przy okazji odwiedziłabym koziołki w pozku i moja kochana połóweczkę:loveu: I jak by starczyło czasu to poszłabym w jedno miejsce:roll: Quote
komar Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 no właśnie doczytałem na stronce tego ośrodka... pies 5 zł za dobe:-) samochod 5 zł za dobe... do wypozyczenia quady<jupi> 70 zł/godzine buuu:( Quote
Agga Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 KOmar sanki weżmiemy z domu kulig nam zrobisz. Prawda dziadku? Quote
Patikujek Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A po co sanki z dupolotów też się da wiem bo próbowałam:) [quote name='Agga']... I jak by starczyło czasu to poszłabym w jedno miejsce:roll: Agguś a wy kibelków w Opolu nie macie??? Mi się zdawało żę widziałam jak u ciebie byłam:evil_lol: Quote
komar Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 jakie sanki jaki kulig?;> jam za stary na takie rzeczy;P Quote
Agga Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Agguś a wy kibelków w Opolu nie macie??? Mi się zdawało żę widziałam jak u ciebie byłam:evil_lol: Pati słonko ja nie mowie o kibelku. Jak jestem w pozku to staram sie odwiedzić cmentarz na którym jesy pochowana Rotti. KOmar jak to jesteś za stary??? No wiesz co wnuczce odmowisz takiej przyjemności??????? Zabwy w namiocie to chociaż sanki...plosiem dziadku no plosiem :lol: Oj komar przed chwilka wycisnał ze mnie morze łez...oj komarku dziękuje:lol: Quote
komar Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 no nie ma za co wnuczko:-) Ależ ja działam na te kobiety Quote
Patikujek Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Komar cos ty zrobił mojej córunii że przez ciebie uroniła łzy:mad??? Quote
KaRa_ Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Tez chce na kulig:eviltong: zaprzegniemy osy i Komara i będą nas ciągnąć:evil_lol: Quote
Agga Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='komar'] Ależ ja działam na te kobiety Ależ dziadku ty se juz tak nie wlewaj. Zaraz powiesz, że kobiety mdleją na twoj widok. Pati pytasz co dziadek mi zrobił? Ohhh mamo dziadek zrobił wnuczce dobrze.Jak kolwiek to zabrzmiało:lol: ALe dziadka mam kochanego. DOstanie odemnie wielkiego buziaka za to co zrobił.Dziadek narazie to nasza słodka tejemnica. Quote
Patikujek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 O matko ja zaczynam się martwić o sytuację w rodzinie dziadek z wnuczką, tajemnice, robienie dobrze, łzy jak to składam w jedną całość to zaczynam się bać komara A ja poproszę Komarku o dalsze info co do tego ośrodka Quote
komar Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 poki co to ero odzewu... ale jutro mam wolny dzien to chyba zadzwonie;D Quote
Agga Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Mamuś coś ty sobie w tej głowce wykombinowała?:crazyeye: Quote
Recommended Posts