Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czeeesc ,

mam świeze informacje dotyczące domku w Międzybrodziu Żywieckim.
Mamy mało czasu - zostały tylko 2 domki duże, reszta już zarezerwowanych. Sytuacja wygląda następująco. W terminie od 28 do 01 cena domku będzie wahała się w granicy 190 zł/dobe, im więcej noclegów tym mniejsze koszta. Pytałam się równiez, czy jest mozliwosc, aby więcej osob przyjechalo do jednego domku. Powiedziala, ze tak z tym ze dodatkowo bedzie trzeba zapłacic 10zł za osobę na dobę. Pieski można wziąc, koszt bez zmian 5zł na dobe za pieska.
Zaraz to szybko podliczymy i zobaczymy ile wyjdzie na soobe. Biorę 10 osob bo mam nadzieje, ze tyle pojedzie.
230zł na dobe wychodzi x 4 = 920zł
920 zł : 10 osób = 92 zł + za pieski, w zależnosci ile kto bedzie miał :eviltong:
Jutro mam zadzwonić, czy bierzemy. Jeżeli bedziecie sie zastanawiac i do jutra nie bedziecie wiedziec to zostawiam Wam nr do tego ośrodka (033)8661268 i tam dzwoncie, bo mnie od pt do nd albo pon nie bedzie w domku.

Posted

no to ja zadzwoniłem i powiedzili zeby sie dowiedziec na poczatku października bo teraz nie wiedza bo nie wiedza czy dadza rade przystosowac domki na zime;P a aktualnie to robia:D wiec jakby cos to tam zawsze jesczze da rade:)

Posted

a i jesczze jedno... od teraz w tej wiosce to ja rozdaje karteczki (jestem organizatorem-kierownikiem-wychowawca-...) natomiast Daga jest moim zastepca:D no wiec wszystkie wszelkie sugestie sprawy zaliczki itp do mnie... i szybko sie decydowac... kto nie włazi na forum niech go ktos tam walnie zeby lookna czasem:D inaczej przysle trzech panow z ruskim akcentem:D

no ale tak w skrócie... Miedzybrodzie czy czekamy do października??

Posted

[quote name='komar']a i jesczze jedno... od teraz w tej wiosce to ja rozdaje karteczki (jestem organizatorem-kierownikiem-wychowawca-...) no wiec wszystkie wszelkie sugestie sprawy zaliczki itp do mnie... i szybko sie decydowac... kto nie włazi na forum niech go ktos tam walnie zeby lookna czasem:D inaczej przysle trzech panow z ruskim akcentem:D

no ale tak w skrócie... Miedzybrodzie czy czekamy do października??

a mnie to szefunio czemu nie zapisal :P jako zastepca kierownika-organizatora-wychowawcy :eviltong:

Posted

KOmar no dziadku ala ja jaks funkcje tez pwoinnam mieć. Jestem Twoim sekretarzem.

Dziadku mnie wszystko jedno gdzie byleś mnie zabrał ze sobą.Będe ci herbatkę robić.

Tuskawa i efra powiadomione zaraz priv do BORY napisze.

Posted

KOCHANI zeby poszło szybko i bezboleśnie bo inaczej sie pogubimy ci co chcą jechac priv do mnie z hasłem JADE - pod nr XXXX (zartuje z tym numerem):evil_lol: A ja szybciutko liste zrobie.

Pierwszych chętnych na dogomaniacki sylwek juz mamy:

Agga
Patikujek
komar
Daga& oskar
Kara_Tc
Aga& Czips

Te osoby nie wiadomoo czy będą:
misiekesa+ magda
Efra-husky
Bogarka
Truskawa
BORA

Posted

[quote name='komar']dziekuje ci sekretarzu moj:D... moze ktos chce sie podjac roli od spraw finansów??;> czy mam sam sie tym zająć??:D

Dziadku kieszonkowe mi podnieś. A ty lepiej sam prowadź finanse.

Posted

Komarku twoja żona(babcia Aggunii) dawno na ten temat nie zaglądała jakbyś nie zauważyła a i z tatusiem problemy są bo ja jestem matką samotnie wychowującą:shake:

Posted

Kurde mam nadzieje, ze tamte osoby się szybko zdecydują i odpiszą. Powiedzialam, ze jutro tam zadzwonimy i jak cos zarezerwujemy jezeli chetni beda. Im wczesniej tym lepiej im dluzej tym taniej :cool3: :razz:

Komarku ja finanse oddaje Tobie, a nawet doplace :eviltong:

Posted

no wiec uwgaa ludzie... Moja decyzja jest taka ( i niech ktos spróbuje mi sie sprzeciwic:P)... skoromamy 6 osob 100% to rezerwujemy tam domek na 3 doby... jesli sie zglosza nagle jesczze dwie osoby i wiecej to 4 doby... dowiemys ie czy mozna potem np. jedna dobe wiecej sobie dorezerwowac:P...
Czy ktos ma jakies przeciw prosze pisac bo czas leci a sylwester coraz blizej:D

Posted

My z Asia jednak nie jedziemy... Postanowilismy spedzic sylwka w tybecie:eviltong: Przepraszamy za zamieszanie ale z tej milosci sami juz nie wiemy czego chcemy:evil_lol: Mamy nadzieje, ze dacie bez nas rade i nie bedziecie plakac:razz: Zyczymy udanego sylwka i duzo wodki ;)

Posted

[quote name='Agga']KOCHANI zeby poszło szybko i bezboleśnie bo inaczej sie pogubimy ci co chcą jechac priv do mnie z hasłem JADE - pod nr XXXX (zartuje z tym numerem):evil_lol: A ja szybciutko liste zrobie.

Pierwszych chętnych na dogomaniacki sylwek juz mamy:

Agga
Patikujek
komar
Daga& oskar
Kara_Tc
Aga& Czips

Te osoby nie wiadomoo czy będą:
misiekesa+ magda
Efra-husky
Bogarka
Truskawa
BORA

AGGA sERCE TY MOJE WIESZ ŻE JA JESTEM CHĘTNA ...ALE JEST MAŁY PROBLEM : JA NIE JESTEM CI W STANIE POWIEDZIEĆ TAK TERAZ CZY POJADE BO NIE WIEM CZY DOSTANE URLOP NA TYLE O ILE NIE BĘDĘ MUSIAŁA JESZCZE DZIEŃ PRZED SYLWKIEM PRZYJŚĆ DO PRACY :shake:

NA DZIEŃ DZISIEJSZY JADE ...ALE TO NIE JEST 100% NO I TEAZ NIE WIEM CZY B ĘDZIECIE MNIE WLICZAĆCZY NIE....

POZDRAWIAM SERDECZNIE:cool1:

Posted

komar napisał(a):
no wiec uwgaa ludzie... Moja decyzja jest taka ( i niech ktos spróbuje mi sie sprzeciwic:P)... skoromamy 6 osob 100% to rezerwujemy tam domek na 3 doby... jesli sie zglosza nagle jesczze dwie osoby i wiecej to 4 doby... dowiemys ie czy mozna potem np. jedna dobe wiecej sobie dorezerwowac:P...
Czy ktos ma jakies przeciw prosze pisac bo czas leci a sylwester coraz blizej:D

Na trzy doby to średnio opłaca się jechać:roll: Wiec dogomaniacy zapisujcie się aby dni było jak najwięcej:eviltong:

Posted

Ja jestem za zarezerwowaniem już domku bo za nim się reszta zdecyduje to nas już letni zlot zastanie:evil_lol:

A ty Orzeszku sprawiłes nam ogromną przykrość:shake:

Posted

komar napisał(a):
no ale ja gadałem z Miśkiem i on sie zastanawia bo musi przedyskutowac to z żonka:D... wiec jak oni pojada to mamy 8 osob...

Komar uzyj uroku osobistego na jego zonke:lol: