Patikujek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Nie bedę pisać o takch rzeczach na łamach forum bo mnie jeszcze zbanują:shake: Ale domyśl się wyżej wymienione rzeczy pasują do czego:P Quote
Agga Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 NO co ty matka z dziadkiem na odległość?:shake: Quote
Patikujek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 No wiesz z Opola do Wrocławia aż tak daleko nie mam a nie szpieguje was:shake: a tak w ogóle przez intrernet tez można wiele rzeczy:) Quote
komar Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 no ale juz bez domysłów prosze okej???:P my tu gadu gadu a trza miejsca szukac... niebawem zadwonie do tego osrodka co zem go podal;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Czeeesc , mam świeze informacje dotyczące domku w Międzybrodziu Żywieckim. Mamy mało czasu - zostały tylko 2 domki duże, reszta już zarezerwowanych. Sytuacja wygląda następująco. W terminie od 28 do 01 cena domku będzie wahała się w granicy 190 zł/dobe, im więcej noclegów tym mniejsze koszta. Pytałam się równiez, czy jest mozliwosc, aby więcej osob przyjechalo do jednego domku. Powiedziala, ze tak z tym ze dodatkowo bedzie trzeba zapłacic 10zł za osobę na dobę. Pieski można wziąc, koszt bez zmian 5zł na dobe za pieska. Zaraz to szybko podliczymy i zobaczymy ile wyjdzie na soobe. Biorę 10 osob bo mam nadzieje, ze tyle pojedzie. 230zł na dobe wychodzi x 4 = 920zł 920 zł : 10 osób = 92 zł + za pieski, w zależnosci ile kto bedzie miał :eviltong: Jutro mam zadzwonić, czy bierzemy. Jeżeli bedziecie sie zastanawiac i do jutra nie bedziecie wiedziec to zostawiam Wam nr do tego ośrodka (033)8661268 i tam dzwoncie, bo mnie od pt do nd albo pon nie bedzie w domku. Quote
komar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 no to ja zadzwoniłem i powiedzili zeby sie dowiedziec na poczatku października bo teraz nie wiedza bo nie wiedza czy dadza rade przystosowac domki na zime;P a aktualnie to robia:D wiec jakby cos to tam zawsze jesczze da rade:) Quote
komar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 a i jesczze jedno... od teraz w tej wiosce to ja rozdaje karteczki (jestem organizatorem-kierownikiem-wychowawca-...) natomiast Daga jest moim zastepca:D no wiec wszystkie wszelkie sugestie sprawy zaliczki itp do mnie... i szybko sie decydowac... kto nie włazi na forum niech go ktos tam walnie zeby lookna czasem:D inaczej przysle trzech panow z ruskim akcentem:D no ale tak w skrócie... Miedzybrodzie czy czekamy do października?? Quote
Daga_i_Oskar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='komar']a i jesczze jedno... od teraz w tej wiosce to ja rozdaje karteczki (jestem organizatorem-kierownikiem-wychowawca-...) no wiec wszystkie wszelkie sugestie sprawy zaliczki itp do mnie... i szybko sie decydowac... kto nie włazi na forum niech go ktos tam walnie zeby lookna czasem:D inaczej przysle trzech panow z ruskim akcentem:D no ale tak w skrócie... Miedzybrodzie czy czekamy do października?? a mnie to szefunio czemu nie zapisal :P jako zastepca kierownika-organizatora-wychowawcy :eviltong: Quote
Agga Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 KOmar no dziadku ala ja jaks funkcje tez pwoinnam mieć. Jestem Twoim sekretarzem. Dziadku mnie wszystko jedno gdzie byleś mnie zabrał ze sobą.Będe ci herbatkę robić. Tuskawa i efra powiadomione zaraz priv do BORY napisze. Quote
Patikujek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Mi się zdaje żę międzybrodzie przynajmniej pewne jest ale tak prawde mówiąc to mi wszystko jedno byle by fajnie było:D Quote
KaRa_ Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Troche miedzybrodzie zywieckie daleko jest... I mialabym tam naprawde duze trudnosci z dojazdem, ale ide za glosem wiekszosci;) Quote
AgaCzips Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 KaRa_TC napisał(a):I mialabym tam naprawde duze trudnosci z dojazdem razem jakoś sobie poradzimy, ze mną nie zginiesz:cool1::lol: Jadę!:diabloti: Quote
Agga Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 KOCHANI zeby poszło szybko i bezboleśnie bo inaczej sie pogubimy ci co chcą jechac priv do mnie z hasłem JADE - pod nr XXXX (zartuje z tym numerem):evil_lol: A ja szybciutko liste zrobie. Pierwszych chętnych na dogomaniacki sylwek juz mamy: Agga Patikujek komar Daga& oskar Kara_Tc Aga& Czips Te osoby nie wiadomoo czy będą: misiekesa+ magda Efra-husky Bogarka Truskawa BORA Quote
komar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 dziekuje ci sekretarzu moj:D... moze ktos chce sie podjac roli od spraw finansów??;> czy mam sam sie tym zająć??:D Quote
Agga Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='komar']dziekuje ci sekretarzu moj:D... moze ktos chce sie podjac roli od spraw finansów??;> czy mam sam sie tym zająć??:D Dziadku kieszonkowe mi podnieś. A ty lepiej sam prowadź finanse. Quote
komar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 a to chyba tatus powinien ci dac??;> albo babcia;P mi kase daje babcia a nie dziadek;D Quote
Patikujek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Komarku twoja żona(babcia Aggunii) dawno na ten temat nie zaglądała jakbyś nie zauważyła a i z tatusiem problemy są bo ja jestem matką samotnie wychowującą:shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Kurde mam nadzieje, ze tamte osoby się szybko zdecydują i odpiszą. Powiedzialam, ze jutro tam zadzwonimy i jak cos zarezerwujemy jezeli chetni beda. Im wczesniej tym lepiej im dluzej tym taniej :cool3: :razz: Komarku ja finanse oddaje Tobie, a nawet doplace :eviltong: Quote
komar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 no wiec uwgaa ludzie... Moja decyzja jest taka ( i niech ktos spróbuje mi sie sprzeciwic:P)... skoromamy 6 osob 100% to rezerwujemy tam domek na 3 doby... jesli sie zglosza nagle jesczze dwie osoby i wiecej to 4 doby... dowiemys ie czy mozna potem np. jedna dobe wiecej sobie dorezerwowac:P... Czy ktos ma jakies przeciw prosze pisac bo czas leci a sylwester coraz blizej:D Quote
orzech Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 My z Asia jednak nie jedziemy... Postanowilismy spedzic sylwka w tybecie:eviltong: Przepraszamy za zamieszanie ale z tej milosci sami juz nie wiemy czego chcemy:evil_lol: Mamy nadzieje, ze dacie bez nas rade i nie bedziecie plakac:razz: Zyczymy udanego sylwka i duzo wodki ;) Quote
TRUSKAWA Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Agga']KOCHANI zeby poszło szybko i bezboleśnie bo inaczej sie pogubimy ci co chcą jechac priv do mnie z hasłem JADE - pod nr XXXX (zartuje z tym numerem):evil_lol: A ja szybciutko liste zrobie. Pierwszych chętnych na dogomaniacki sylwek juz mamy: Agga Patikujek komar Daga& oskar Kara_Tc Aga& Czips Te osoby nie wiadomoo czy będą: misiekesa+ magda Efra-husky Bogarka Truskawa BORA AGGA sERCE TY MOJE WIESZ ŻE JA JESTEM CHĘTNA ...ALE JEST MAŁY PROBLEM : JA NIE JESTEM CI W STANIE POWIEDZIEĆ TAK TERAZ CZY POJADE BO NIE WIEM CZY DOSTANE URLOP NA TYLE O ILE NIE BĘDĘ MUSIAŁA JESZCZE DZIEŃ PRZED SYLWKIEM PRZYJŚĆ DO PRACY :shake: NA DZIEŃ DZISIEJSZY JADE ...ALE TO NIE JEST 100% NO I TEAZ NIE WIEM CZY B ĘDZIECIE MNIE WLICZAĆCZY NIE.... POZDRAWIAM SERDECZNIE:cool1: Quote
KaRa_ Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 komar napisał(a):no wiec uwgaa ludzie... Moja decyzja jest taka ( i niech ktos spróbuje mi sie sprzeciwic:P)... skoromamy 6 osob 100% to rezerwujemy tam domek na 3 doby... jesli sie zglosza nagle jesczze dwie osoby i wiecej to 4 doby... dowiemys ie czy mozna potem np. jedna dobe wiecej sobie dorezerwowac:P... Czy ktos ma jakies przeciw prosze pisac bo czas leci a sylwester coraz blizej:D Na trzy doby to średnio opłaca się jechać:roll: Wiec dogomaniacy zapisujcie się aby dni było jak najwięcej:eviltong: Quote
Patikujek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ja jestem za zarezerwowaniem już domku bo za nim się reszta zdecyduje to nas już letni zlot zastanie:evil_lol: A ty Orzeszku sprawiłes nam ogromną przykrość:shake: Quote
komar Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 no ale ja gadałem z Miśkiem i on sie zastanawia bo musi przedyskutowac to z żonka:D... wiec jak oni pojada to mamy 8 osob... Quote
KaRa_ Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 komar napisał(a):no ale ja gadałem z Miśkiem i on sie zastanawia bo musi przedyskutowac to z żonka:D... wiec jak oni pojada to mamy 8 osob... Komar uzyj uroku osobistego na jego zonke:lol: Quote
Recommended Posts