Patikujek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Kara powiem że my tam suchy chleb lubimy:D Quote
rose Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):Wiadomo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Prędzej ja będę Was miała dość :evil_lol: Moja mam już myśli jakie tu specjały na ta okazje zrobić, a ja tam podsuwam pomysl aby dac suchy chleb :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale Ty gościnna jestes:eviltong: , ale w sumie lepsze to niż nic:eviltong: Quote
olekg89 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Asia roketa ma już 9 lat! JRT papierowy. Quote
KaRa_ Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 rose napisał(a):Ale Ty gościnna jestes:eviltong: , ale w sumie lepsze to niż nic:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: komar napisał(a):ja tam moge niec nie jesc:-D No chyba nie chcesz umrzec z glodu:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 komar napisał(a):ja tam moge niec nie jesc:D :grin: Ty to potrafisz poprawić humor:lol: KaRa- hotelik super;) Co to suchego chleba-super jest z herbatą:eviltong: Quote
KaRa_ Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 AgaCzips napisał(a): KaRa- hotelik super;) Co to suchego chleba-super jest z herbatą:eviltong: Super w odwrotna strone:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nad herbartka pomyslimy:lol: :lol: :lol: Quote
AgaCzips Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):Super w odwrotna strone:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nad herbartka pomyslimy:lol: :lol: :lol: ew.może być bułka z kakaem:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 AgaCzips napisał(a):ew.może być bułka z kakaem:evil_lol: a na popitke kranówa:lol: :lol: :lol: Quote
Patikujek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 aga ale masz wymagania"KAKAO"???:shake: kranówa górą!!! Quote
KaRa_ Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):aga ale masz wymagania"KAKAO"???:shake: kranówa górą!!! i do tego bułeczka:lol: a zeby kakao sie "przylepilo" do bułki to potrzebne masło:shake: :lol: Quote
AgaCzips Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):aga ale masz wymagania"KAKAO"???:shake: no co?:roll: dobre jest:eviltong: :cool3: KaRa-bez masła, jak Ty chcesz moczyć bułkę z masłem w kakale?:shake: Quote
KaRa_ Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 AgaCzips napisał(a): KaRa-bez masła, jak Ty chcesz moczyć bułkę z masłem w kakale?:shake: yyy nie wiem:roll: :lol: A tak wogole jak to mozna jesc:lol: Quote
komar Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 rany cóż za jadłospis... to ja moze naprawde nicx nie bede jeadł;D:D no moze gzika sprobuje i schabowego;D Quote
KaRa_ Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 komar napisał(a):rany cóż za jadłospis... to ja moze naprawde nicx nie bede jeadł;D:D no moze gzika sprobuje i schabowego;D Zobaczysz pyszny gziczek z pyrkami będzie:cool3: :cool3: :cool3: i schabowy rowniez:cool3: Quote
asiunia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Bogarka']No fajne miejsce :) Nie wiedziałam, ze Asiunia ma 2 psy myslałam ze tylko Metke. Asiu. Rocky'ego masz od niedawna? Hej! Zosiu tak jak Olek powiedział Kinderka mam juz ponad 9 lat:evil_lol:On jets bardziej psem mojej mamy takze ja nie przyznaje sie do niego i vice versa:evil_lol: Kinder w calej okazalosci;) Quote
AgaCzips Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 KaRa_TC napisał(a): A tak wogole jak to mozna jesc:lol: normalnie: robisz kakao (bierzesz szklankę, małą łyżeczką sypiesz trochę kakaa do szklanki, następnie zalewsz to ciepłym lub zimnym mlekiem) potem bierzesz bułkę i zamaczasz ją w kakale:eviltong: BTW. Podobnie robi sie z chlebem i herbatą:lol: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 AgaCzips napisał(a):normalnie: robisz kakao (bierzesz szklankę, małą łyżeczką sypiesz trochę kakaa do szklanki, następnie zalewsz to ciepłym lub zimnym mlekiem) potem bierzesz bułkę i zamaczasz ją w kakale:eviltong: BTW. Podobnie robi sie z chlebem i herbatą:lol: Jestem smakoszem ale nie aż takim,aby chleb moczyć w kakale czy herbatce:roll: :lol: Nie lubie "papkowanego" chleba:lol: :lol: :lol: Bo ja myslalam,ze popsypujesz bulke kakaem:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 KaRa_TC napisał(a): Bo ja myslalam,ze popsypujesz bulke kakaem:evil_lol: musze wypróbować:cool3: :lol: Quote
olekg89 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Fujjjj chleb z herbatą ,albo bułka z mlekiem .Aż mi się zbiera na wymioty bleee Quote
Patikujek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 No fujjj ja też nie lubie papek:shake: A ja poproszę na obiadek zchabowego z kartofelkami i modra kapustą a na podwieczorek dwie sznity z masełkiem i cukrem Ja żadnej z tych rzeczy nie lubię:shake:) No chyba że dacie makówki to chętnie zjem:) Quote
KaRa_ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Będą poznańskie dania:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
rose Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 KaRa_TC napisał(a):Będą poznańskie dania:eviltong: :eviltong: :eviltong: A coś wegetariańskiego będzie?:p Mi duzo nie trzeba, listek sałaty, marchewka, pomidorek, moze jakiś ogóreczek;) . Da się to załatwic??:razz: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 rose napisał(a):A coś wegetariańskiego będzie?:p Mi duzo nie trzeba, listek sałaty, marchewka, pomidorek, moze jakiś ogóreczek;) . Da się to załatwic??:razz: Pomyślimy, zobaczymy:cool3: Quote
Agga Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 DObra nie ma to jak awaria monitora i odciecie od neta. Porażka. Powiem tak: Bardzo podoba mi się pomysł spędzenia sylwaka u Kary. Właśnie podczas mojej nie obecności na necie przypomniałam komarowi o propozycji Kary. Bo tak jak mu mówiłam taniej, bezpieczniej i wogóle jakoś lepiej. Ja już dawno nie byłam w Pozku. Przy okazji sylwka może uda mi się spotkać z Lineczka, z zięciem. Może uda mi się namówić ukochanego dogomaniaka tajniaka na wspolnego sylwka ;) Wtedy rodzinka będzie w komplecie. Kara słyszałam, że mamusia ma sie jedzonkiem zająć. Czy to prawda? No my tez możemy coś dobrego poprzywozić. Dziadku komarze czy zabrałbyś wnuczke z wrocka do pozka czy jedziesz pociagiem ???????? Quote
Recommended Posts