Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale bombastyczne zdjęcia, bolą mnie mięśnie brzucha, wcześniej ich nie widziałam:roflt: :roflt: :roflt: Jak pies może tak wygladać???!!!!!
MAM SWOJEGO FAWORYTA, teraz myślenice jak uszeregować pozostała 6:hmmmm:

Posted

Mam pytanie, tzn. wolę się upewnić. Głosowanie wygląda tak:

Zdjęcie nr X - 1 pkt
Zdjęcie nr X - 2 pkt
Zdjęcie nr X - 3 pkt
Zdjęcie nr X - 4 pkt
Zdjęcie nr X - 5 pkt
Zdjęcie nr X - 6 pkt
Zdjęcie nr X - 7 pkt

Czy tak ma wyglądać głosowanie? :oops:

Posted

Nie mam jeszcze zgody na podanie adresów domowych od osób:
- Daisunia
- Luthien
- Hania
- Basiulka22Tychy
- agamtb
-Last-rebel
- Bonita
- ziółkowa

Jeśli ktoś z Was ma kontakt z nimi poza Dogo (np. na GG), czy moglibyście ich poprosić, żeby sprawdzili swoje PW?
Zdaje się, że agamtb już od dawna nie udziela się na forum... Coś mi świta, że potem zarejestrowała się jak spawn_studio, czy coś w tym stylu. Nie wiecie, jak do niej dotrzeć?

Posted

panienkabubu napisał(a):
Mam pytanie, tzn. wolę się upewnić. Głosowanie wygląda tak:

Zdjęcie nr X - 1 pkt
Zdjęcie nr X - 2 pkt
Zdjęcie nr X - 3 pkt
Zdjęcie nr X - 4 pkt
Zdjęcie nr X - 5 pkt
Zdjęcie nr X - 6 pkt
Zdjęcie nr X - 7 pkt

Czy tak ma wyglądać głosowanie? :oops:

Tak, dokładnie tak :lol: Oczywiście można zacząć od pierwszego miejsca albo podać punktację w dowolnej kolejności, ale chodzi o to, by był nr zdjęcia i liczba punktów - no i pamiętajcie, że głosujemy na 7 zdjęć :-)

Posted

[quote name='nadzieja']czy mozna jeszcze zglaszac zdjecia do konkursu

Nadziejo miła :lol: Do konkursu rocznego już nie, ale zapraszam do wątku styczniowego, TUTAJ
Chyba, że chodzi Ci o głosowanie w konkursie rocznym - to oczywiście tak, do końca stycznia.

Posted

ZAGŁOSOWAŁAM!!!
Ale aż się zdziwiłam, wszystkie foty mi się tak podobały że wybierałam takie naprawdę super i wybrałam takich 6 :-o No to zagłosowałam na siebie :oops: :evil_lol: :oops: A co :lol:

Posted

[quote name='Behemot']Nie mam jeszcze zgody na podanie adresów domowych od osób:
- Daisunia
- Luthien
- Hania
- Basiulka22Tychy
- agamtb
-Last-rebel
- Bonita
- ziółkowa

Jeśli ktoś z Was ma kontakt z nimi poza Dogo (np. na GG), czy moglibyście ich poprosić, żeby sprawdzili swoje PW?
Zdaje się, że agamtb już od dawna nie udziela się na forum... Coś mi świta, że potem zarejestrowała się jak spawn_studio, czy coś w tym stylu. Nie wiecie, jak do niej dotrzeć?

ja wyrazam zgode;)

Posted

[quote name='Behemot']To ja już dokończę, żebyś się nie męczyła :lol:

2. Numer en-ty przez psa połkniety i z pupy wyciągnięty dostanie 7 punktów :jumpie:Niech zacny zwyciezca losowania z uzyciem Thalki w taki sceniariusz nie wierzy :eviltong:
Komende oddaj mamy opanowana do perfekcji :eviltong:

A ja nadal wlocze sie po postach z kandydatami :shake:

Posted

[quote name='Evelina']Niech zacny zwyciezca losowania z uzyciem Thalki w taki sceniariusz nie wierzy :eviltong:
Komende oddaj mamy opanowana do perfekcji :eviltong:

A ja nadal wlocze sie po postach z kandydatami :shake:

Evelina, trochę inwencji: zapisz numery na karteczkach, a następnie rzuć je do góry i łap. 7 pierwszych, ktore złapiesz, to złota siódemka. A potem niech Thally losuje :eviltong:

Posted

Małe spostrzeżenie ;)
[quote name='palma']ZAGŁOSOWAŁAM!!!
Ale aż się zdziwiłam, wszystkie foty mi się tak podobały że wybierałam takie naprawdę super i wybrałam takich 6 :-o No to zagłosowałam na siebie :oops: :evil_lol: :oops: A co :lol:

Wiesz, to chyba nie za bardzo sportowo, co palmo? Jeśli każdy by mógł głosować na siebie to chyba to nie miałoby sensu... To NIE jest zgodne z regulaminem.
Behemot, proszę o opinię na ten temat ale mnie takie postępowanie lekko wqrwia...

Posted

[quote name='Anashar']Małe spostrzeżenie ;)

Wiesz, to chyba nie za bardzo sportowo, co palmo? Jeśli każdy by mógł głosować na siebie to chyba to nie miałoby sensu... To NIE jest zgodne z regulaminem.
Behemot, proszę o opinię na ten temat ale mnie takie postępowanie lekko wqrwia...

Pozwoliłam palmie zagłosować na własne zdjęcie, bo w konkursie rocznym wprowadziłam zasadę, że można głosować na zdjęcia, które się samemu nominowało (wyjątkowo w tej jednej edycji), a większość osób nominuje własne zdjęcia.
Nie sądzę, by wiele osób skorzystało z tej zasady. Ja na przykład uznałam, że jest wiele zdjęć dużo lepszych od zdjęcia Soni i w ogóle nie brałam pod uwagę głosowania na nią. Myślę, że większość z nas podchodzi do tego podobnie. Ale jeśli ktoś uważa, że jego fotografia jest the best.... no to cóż, nie odbierajmy mu tej radości ;)

Posted

A to w takim razie proszę o wybaczenie, ale dla mnie wtedy to nie jest zabawa ;) Ja podchodze do tego - niech wygra najlepszy.
No ale przepraszam za zamieszanie, i dziękuje za oświecenie Behemot ;) widać w tym wypadku moje jasnowidzące zdolności się nie sprawdziły

Posted

Anashar napisał(a):
A to w takim razie proszę o wybaczenie, ale dla mnie wtedy to nie jest zabawa ;) Ja podchodze do tego - niech wygra najlepszy.

Ależ wygra najlepszy :lol: Zapewniam Cię, że po zmianie :razz: dotyczącej głosowania, którą musiałam - choć z oporami - wprowadzić do regulaminu, gra jest b. fair. A jeżeli ze 2 osoby uznały, że ich zdjęcia są lepsze od pozostałych - to nie będzie miało większego wpływu na wynik końcowy ;)

Posted

a poza tym- w sumie to moze dotyczyc tylko 34 osob, wiec chyba nie jest to jakis problem, raczej marginalna sprawa :)
w sumie, to pozbawianie kogoś prawa wybieralnosci moze być zakwestionowane ;)

Posted

Anashar napisał(a):

No ale przepraszam za zamieszanie, i dziękuje za oświecenie Behemot ;) widać w tym wypadku moje jasnowidzące zdolności się nie sprawdziły

A tego nie rozumiem.... :cool3:

Posted

Behemot napisał(a):
Evelina, trochę inwencji: zapisz numery na karteczkach, a następnie rzuć je do góry i łap. 7 pierwszych, ktore złapiesz, to złota siódemka. A potem niech Thally losuje :eviltong:
Karteczkami to my losujemy numery lotka :oops:
Mamy juz takie solidnie wymemlane :oops:
Thalka nie ma szczescia w loteriach, a my razem z nia :mad:
Ide w skupieniu obejrzec po raz kolejny kandydatow. Chyba zaczne skreslanie :p
Od ktoregos konca trzeba zaczac :lol: