Anashar Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A ja się muszę dobrze zastanowić, bo wybór jest trudny :cool3: Zdjęcie na I miejsce mam wytypowane, ale z resztą będzie kłopot :PROXY5: Quote
samograj Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ale bombastyczne zdjęcia, bolą mnie mięśnie brzucha, wcześniej ich nie widziałam:roflt: :roflt: :roflt: Jak pies może tak wygladać???!!!!! MAM SWOJEGO FAWORYTA, teraz myślenice jak uszeregować pozostała 6:hmmmm: Quote
Rinuś Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 niektore zdjecia powalily mine z nog nomalnie :lol::lol: sa rewelacyjne :D ale nie wiem na kogo glosowac :roll: Quote
panienkabubu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Mam pytanie, tzn. wolę się upewnić. Głosowanie wygląda tak: Zdjęcie nr X - 1 pkt Zdjęcie nr X - 2 pkt Zdjęcie nr X - 3 pkt Zdjęcie nr X - 4 pkt Zdjęcie nr X - 5 pkt Zdjęcie nr X - 6 pkt Zdjęcie nr X - 7 pkt Czy tak ma wyglądać głosowanie? :oops: Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Nie mam jeszcze zgody na podanie adresów domowych od osób: - Daisunia - Luthien - Hania - Basiulka22Tychy - agamtb -Last-rebel - Bonita - ziółkowa Jeśli ktoś z Was ma kontakt z nimi poza Dogo (np. na GG), czy moglibyście ich poprosić, żeby sprawdzili swoje PW? Zdaje się, że agamtb już od dawna nie udziela się na forum... Coś mi świta, że potem zarejestrowała się jak spawn_studio, czy coś w tym stylu. Nie wiecie, jak do niej dotrzeć? Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 panienkabubu napisał(a):Mam pytanie, tzn. wolę się upewnić. Głosowanie wygląda tak: Zdjęcie nr X - 1 pkt Zdjęcie nr X - 2 pkt Zdjęcie nr X - 3 pkt Zdjęcie nr X - 4 pkt Zdjęcie nr X - 5 pkt Zdjęcie nr X - 6 pkt Zdjęcie nr X - 7 pkt Czy tak ma wyglądać głosowanie? :oops: Tak, dokładnie tak :lol: Oczywiście można zacząć od pierwszego miejsca albo podać punktację w dowolnej kolejności, ale chodzi o to, by był nr zdjęcia i liczba punktów - no i pamiętajcie, że głosujemy na 7 zdjęć :-) Quote
panienkabubu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Behemot napisał(a):Tak, dokładnie tak :lol: alez ja jestem mądra ;-) To idę głosować, na Twój PW, Behemot, tak? Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='panienkabubu']alez ja jestem mądra ;-) To idę głosować, na Twój PW, Behemot, tak? Tak. Głupie 10 znaków. Quote
nadzieja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 czy mozna jeszcze zglaszac zdjecia do konkursu Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='nadzieja']czy mozna jeszcze zglaszac zdjecia do konkursu Nadziejo miła :lol: Do konkursu rocznego już nie, ale zapraszam do wątku styczniowego, TUTAJ Chyba, że chodzi Ci o głosowanie w konkursie rocznym - to oczywiście tak, do końca stycznia. Quote
anka11 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 zaglosowalam ...... wybor bardzo trudny....... ale jakos sie udalo :D:D pozdrawiam :) Quote
BooBC Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ZAGŁOSOWAŁAM!!! Ale aż się zdziwiłam, wszystkie foty mi się tak podobały że wybierałam takie naprawdę super i wybrałam takich 6 :-o No to zagłosowałam na siebie :oops: :evil_lol: :oops: A co :lol: Quote
Mi. Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Behemot']Nie mam jeszcze zgody na podanie adresów domowych od osób: - Daisunia - Luthien - Hania - Basiulka22Tychy - agamtb -Last-rebel - Bonita - ziółkowa Jeśli ktoś z Was ma kontakt z nimi poza Dogo (np. na GG), czy moglibyście ich poprosić, żeby sprawdzili swoje PW? Zdaje się, że agamtb już od dawna nie udziela się na forum... Coś mi świta, że potem zarejestrowała się jak spawn_studio, czy coś w tym stylu. Nie wiecie, jak do niej dotrzeć? ja wyrazam zgode;) Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='*luthien*']ja wyrazam zgode;) OK, odnotowałam to w swoich annałach :lol: Quote
Evelina Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Behemot']To ja już dokończę, żebyś się nie męczyła :lol: 2. Numer en-ty przez psa połkniety i z pupy wyciągnięty dostanie 7 punktów :jumpie:Niech zacny zwyciezca losowania z uzyciem Thalki w taki sceniariusz nie wierzy :eviltong: Komende oddaj mamy opanowana do perfekcji :eviltong: A ja nadal wlocze sie po postach z kandydatami :shake: Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Evelina']Niech zacny zwyciezca losowania z uzyciem Thalki w taki sceniariusz nie wierzy :eviltong: Komende oddaj mamy opanowana do perfekcji :eviltong: A ja nadal wlocze sie po postach z kandydatami :shake: Evelina, trochę inwencji: zapisz numery na karteczkach, a następnie rzuć je do góry i łap. 7 pierwszych, ktore złapiesz, to złota siódemka. A potem niech Thally losuje :eviltong: Quote
Anashar Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Małe spostrzeżenie ;) [quote name='palma']ZAGŁOSOWAŁAM!!! Ale aż się zdziwiłam, wszystkie foty mi się tak podobały że wybierałam takie naprawdę super i wybrałam takich 6 :-o No to zagłosowałam na siebie :oops: :evil_lol: :oops: A co :lol: Wiesz, to chyba nie za bardzo sportowo, co palmo? Jeśli każdy by mógł głosować na siebie to chyba to nie miałoby sensu... To NIE jest zgodne z regulaminem. Behemot, proszę o opinię na ten temat ale mnie takie postępowanie lekko wqrwia... Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Anashar']Małe spostrzeżenie ;) Wiesz, to chyba nie za bardzo sportowo, co palmo? Jeśli każdy by mógł głosować na siebie to chyba to nie miałoby sensu... To NIE jest zgodne z regulaminem. Behemot, proszę o opinię na ten temat ale mnie takie postępowanie lekko wqrwia... Pozwoliłam palmie zagłosować na własne zdjęcie, bo w konkursie rocznym wprowadziłam zasadę, że można głosować na zdjęcia, które się samemu nominowało (wyjątkowo w tej jednej edycji), a większość osób nominuje własne zdjęcia. Nie sądzę, by wiele osób skorzystało z tej zasady. Ja na przykład uznałam, że jest wiele zdjęć dużo lepszych od zdjęcia Soni i w ogóle nie brałam pod uwagę głosowania na nią. Myślę, że większość z nas podchodzi do tego podobnie. Ale jeśli ktoś uważa, że jego fotografia jest the best.... no to cóż, nie odbierajmy mu tej radości ;) Quote
Anashar Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A to w takim razie proszę o wybaczenie, ale dla mnie wtedy to nie jest zabawa ;) Ja podchodze do tego - niech wygra najlepszy. No ale przepraszam za zamieszanie, i dziękuje za oświecenie Behemot ;) widać w tym wypadku moje jasnowidzące zdolności się nie sprawdziły Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Anashar napisał(a):A to w takim razie proszę o wybaczenie, ale dla mnie wtedy to nie jest zabawa ;) Ja podchodze do tego - niech wygra najlepszy. Ależ wygra najlepszy :lol: Zapewniam Cię, że po zmianie :razz: dotyczącej głosowania, którą musiałam - choć z oporami - wprowadzić do regulaminu, gra jest b. fair. A jeżeli ze 2 osoby uznały, że ich zdjęcia są lepsze od pozostałych - to nie będzie miało większego wpływu na wynik końcowy ;) Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a poza tym- w sumie to moze dotyczyc tylko 34 osob, wiec chyba nie jest to jakis problem, raczej marginalna sprawa :) w sumie, to pozbawianie kogoś prawa wybieralnosci moze być zakwestionowane ;) Quote
Anashar Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No ja mam nadzieję, że wygra najlepszy :razz: Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Anashar napisał(a): No ale przepraszam za zamieszanie, i dziękuje za oświecenie Behemot ;) widać w tym wypadku moje jasnowidzące zdolności się nie sprawdziły A tego nie rozumiem.... :cool3: Quote
Behemot Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Anashar napisał(a):No ja mam nadzieję, że wygra najlepszy :razz: Anashar, a Ty już zagłosowałaś? Quote
Evelina Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Behemot napisał(a):Evelina, trochę inwencji: zapisz numery na karteczkach, a następnie rzuć je do góry i łap. 7 pierwszych, ktore złapiesz, to złota siódemka. A potem niech Thally losuje :eviltong:Karteczkami to my losujemy numery lotka :oops: Mamy juz takie solidnie wymemlane :oops: Thalka nie ma szczescia w loteriach, a my razem z nia :mad: Ide w skupieniu obejrzec po raz kolejny kandydatow. Chyba zaczne skreslanie :p Od ktoregos konca trzeba zaczac :lol: Quote
Recommended Posts