tayga Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jestem na FB i tutaj... Poczytam w domu, za chwile kończę pracę. Też mam trójłapkę do adopcji :( Quote
Elza22 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 No to tylko pozazdrościć takich lekarzy niestety w mojej okolicy takich nie ma a przydał by się jakiś porządny weterynarz któremu nie zależy tylko na pieniądzach a na dobru zwierzaczków.Jestem pewna że chłopak szybko znajdzie domek. Quote
Lumix Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 trzymam kciuki za jedyny w swoim rodzaju, najlepszy domek pod słońcem. Quote
mmd Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Po linkach trafiłam... Coś pustawo tutaj, a taki śliczny chłopaczek. Quote
Ellig Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='mmd']Po linkach trafiłam... Coś pustawo tutaj, a taki śliczny chłopaczek.[/QUOTE] Witaj [B]mmd[/B], fajnie ,ze jestes:) Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Witamy serdecznie! Dziś będę miała okazję pomiziać leniuszka na jego tapczanie, bo jadę z nową lokatorką na "przegląd" ;) Quote
mmd Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Nutusia']Witamy serdecznie! Dziś będę miała okazję pomiziać leniuszka na jego tapczanie, bo jadę z nową lokatorką na "przegląd" ;)[/QUOTE] Te lokatorki się zmieniają w takim tempie, że jeszcze nie dotarłam do ostatniej na dobre, a już jest następna :) Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Ano tak bywa... Ale ta ma szanse posiedzieć dłużej ;) A Szew miewa się wyśmienicie, choć we wtorek nie miał humoru i nie spodobała mu się moja nowa lokatorka, więc nas... obwarczał! Pani Doktor skonsternowana go strofowała, że się "od złej strony" pokazuje ;) Oczywiście warczał z tapczanu i ani myślał z niego schodzić. Tym bardziej, że Doktorzy wzięli do pracy swoje własne dwa psiaki - mini parówę i yorczkę Fifi. Do tego te cholerne, wszędobylskie koty... No jak porządny lecznicowy rezydent ma to wszystko spokojnie wytrzymywać!?!?!?! :) Quote
mmd Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Takie cudo i warczy, no no :) A Twoja lokatorka aż tak brzydka? :evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Nie no, ładna... Ale Szewkowi bardziej podobała się Bajeczka;) A ja nastawiałam się na małą psinkę, a mam...: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217525-Masza-za-serce-i-dom-odda-ca%C5%82%C4%85-siebie?p=17976574#top[/URL] Quote
mmd Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217128-SZEW-czyli-Pan-Cerowany-potrzebny-ju%C5%BC-tylko-DOM%21"][SIZE=3][COLOR=magenta][B]Pan Cerowany zamieni lecznicę na dom - nawet tymczasowy[/B][/COLOR][/SIZE][/URL] Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Madzia - kocham Cię miłościom wielkom! :) Quote
necianeta89 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [url="http://www.dogomania.pl/threads/217128-SZEW-czyli-Pan-Cerowany-potrzebny-ju%C5%BC-tylko-DOM"][IMG]http://img593.imageshack.us/img593/5620/beznazwy1qfd.jpg[/IMG][/url] Quote
mmd Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Nutusia']Madzia - kocham Cię miłościom wielkom! :)[/QUOTE] Mnie? A za co? Necia jest do kochania :) Quote
necianeta89 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='mmd']Mnie? A za co? Necia jest do kochania :)[/QUOTE] podlinkowany, jak zawsze. Ja do kochania?:D ja chętnie się poprzytulam:D Quote
Nutusia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Necianeta, przytulam Cię najczulej jak potrafię :) Quote
Tadora Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='eloise']ja mam trójłapka :) adoptowałam go właśnie dlatego, ze miał 3 łapy :)[/QUOTE] Moja siostra ma kotka trójnóżka, podobnie jak Szew przebywał w lecznicy, mieszkał tam ok 4 miesięcy, straż miejska przywiozła go z wypadku na parkingu, samochód przejechał mu po łapce, prawie się wykrwawił. Teraz jest przeszczęsliwy, bryka po mieszkaniu na swoich trzech łapinkach. Szef też znajdzie dom, udostępniam od razu na facebooku, na szczęście jest dużo wrażliwych ludzi. Quote
Nutusia Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Dziękuję, Tadoro! Avatarek masz boski (znam historię :)) Też uważam, że i nasz Pan Cerowany trafi na swoich Ludzi! Quote
Nutusia Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Na razie zero odzewu :( A Szew niepocieszony, bo kolejnego kociaka wczoraj do lecznicy podrzucono i się pcha na jego tapczan!!!!! Quote
edek Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Niech już nie będzie taki, przecież kociak jest mały ;) Quote
Recommended Posts