Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadzwoniłam do pani i spytałam jak Wituś, obecnie Dżeki.
Wszystko jest super. Jazda samochodem bez żadnych "atrakcji", spał spokojnie przytulony do pańci. W domu zero reakcji na królika.Nawet razem leżeli na łóżku, bo Dżekuś oczywiście trafił na łóżko bezbłędnie. Poburczał tylko na stareńką Sarunię, gdy się kokosiła i wlazła na niego.Ale nie było to groźne. Mały tuli się szczególnie do pańcia. Zjadł z puszki.Siusiu zrobił wczoraj w mieszkaniu ,ale dziś pani chodziła z nim tak długo na spacerze ,że w końcu zrobił na dworze. Koo nie było.
Państwo planują zawieźć go do psiego spa.
Pańcia mówi ,ze jest słodki , kochany i bardzo dziękowała za niego i że go jej znalazłam.
Będzie dobrze.

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To dobrze że Wituś już w domu i że szczęśliwie dojechał; boksik jego dzisiaj był pusty a Wituś noc spędził na swoim posłanku. Szczęścia życzę w nowym domku ......

Posted

[quote name='Poker']Czemu Romka niczego nie napisze jak przebiegła adopcja i czy jest zadowolona?[/QUOTE]
Romka nie miała dostępu do netu, dopiero teraz usiadła.
Dzwoniłyśmy dzisiaj do siebie i miała być późnym wieczorem, bo też się zmartwiłam, że jej nie ma...

Posted

Dziewczyny wszystko napiszę dziś!Mam zdjęcia!Poker jestem zadowolona.Dzwoniłam do Pani zaraz po Tobie.Mam podobne informacje.BARDZO SIĘ CIESZĘ I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ!:lol::lol::lol::lol:

Posted

Poker napisał(a):
Gdzie zdjęcia??

Dzwoniłam wczoraj wieczorem do Romki, ma problemy z innymi wolontariuszami :shake: robią jej przykrości itd. napewno tu zajrzy, Romciu jestem z Tobą, trzymaj się :glaszcze:

Posted

No już jestem i wklejam zdjęcia:

Państwo przyjechali do schroniska po Witusia razem z suczką Sarą,która jest już babuleńką.Wituś przywitał dziewczynkę bardzo radośnie.W samochodzie ulokował się na kolanach swojej opiekunki i nie chciał już zmienić miejsca.W rezultacie jechał cały czas przytulony do swoje opiekunki.W domu natychmiast poczuł się jak u siebie.Królik nie stanowi problemu,Wituś zachęca go do zabawy.Na spacerach zaczepia radośnie ludzi.Jak jest głodny przynosi w zębach miskę i prosi o jedzenie.Wszyscy są zachwyceni psiakiem.Nowy domek obiecał zdjęcia.Czekamy.:lol:
Ta czarna z bródką to moja Romka,też pożegnała Witusia.;)

Posted

Poker,dziękuję za domek dla Witusia.:lol:Ziutka dziękuje za pomoc przy ogłoszeniach.:lol:Wszystkim dziękuję za kibicowanie Witusiowi.:lol:
Zmieniam tytuł wątku.:lol: